229182532
- 6 Ara 2024
- 23 Mar 2022 tarihinde katıldı
Ask_hosmus öyle olsun bende anlam veremiyorum zaten neden böyle oluyor
Ask_hosmus bu güzel fikirmiş hemen bulayım bunlardan👌
Ask_hosmus önce üsten mi başlayayım asmaya tam anlamadim😟
Kumaş pantolon askıya nasıl asılmali ne yaptıysam olmadı dizleri kirisiyor .her gün kavga ediyoruz bu yüzden.eşit bir şekilde askıya yerleştiriyorum yine kirisiyor diz kısmı hergun ütü yapıyorum.ve yoruldum artık bu durumdan farklı yöntemi var mı neden kirisiyor ya da askilari n da mı diye askilarini da değiştirdim .yerleri de rahat birbirine de değmiyor cildircam resmen bu nedir ya
- Prolaktin 30.67 cikti doktor dostinex ilaç verdi tartışmasında
prensesimmm evet istemiyorum bir kaç sene.elhamdülillah 2 tane var rabbim olmayanlarda nasip etsin🥰
prensesimmm maşallah 🤩bu korkutuyor beni kullanırsam düşer de hamile kalırsam çok kararsızım kullanmayayim bari 😟
Asya35 teşekkürler ederim bir araştırayım benim kızım küçük daha hamile kalmak istemiyorum bu ilacı kullanan çoğu kişide hamile kalmak için kullanmış şimdi kullanırım düşer birde hamile kalırsam . Bu halsizligimin nedenini bulmak istiyorum eğer bu yapıyorsa mecbur düşür meliyim ama değilse de gerek yok .Aile doktoru bir kadın dogumcuya gözük yüksek biraz dedi ama doktorda çok yüksek değil diyerekten yazdı anlayamadım.
Merhabalar daha önce bu ilacı kullanan var mı
- Prolaktin yüksek çıkması tartışmasında
Hormon tahlilinde prolaktin yüksek çıktı ne yapmalıyım yaşayan var mı tedavisi nasıl oluyor
Yusra maalesef aynı şeyleri yaşıyoruz bu da belli bi zamandan sonra bunaltıyor insanı hep aynı şeyler keyif almaz oluyorsun hiç bir şey den.insan önce kendini sevmeli ve kendini mutlu etmeli böyle olursa yanındakiler de mutlu olur sen mutsuzsan huzursuzluk da olur enerjinde tükenir yani demem o ki artık kendimi tanıma keşfetme vakti gelmiş bir şekilde ikna edilmeli ya da beraber plan yapılmalı ki bu hayat iki kişilik ben derdimi paylaşmak istiyorum konuşmak her şeye iyi geleceğine inanıyorum umarım basara bilirim.3 günlüğüne ailesinin yanına gitti kafanı dinle ve bir karar al dedi yoruldum artık dedi ya bitecek 8 senelik evlilik ya da kurtulacak bitmesini istemiyorum seviyoruz birbirimizi benim kendi ruhu düşünce tarzımı kısaca bunalmış olan bu ruh halinden kurtulmam lazım…..