9
9393

• 31 Tem 2021
  • 12 Tem 2021 tarihinde katıldı
  • Mastürbasyon korkusu tartışmasında

Olivetti düşünmedim değil ama ailem ve herkes bunun için mi diye beni suçlar adım bile çıkar yani çok sevdik evlendik ilk geceden belliydi zaten afedersiniz erekte oluyor ama daha giriş yok iniyordu sonra hap filan aldı bi kaç sefer yapabildik ama artık oda yok az önce bile yanaşayım dedim bi git yA aklın fikrin orda diyo

KirmiziOjeli çünkü kendindeki sorunu görmek istemiyor yA bazen varya bahane bulamıyor çok yemek yedim midem sallanır diye arkasını dönüp yatıyor

Naz12 Google baktım canım girdiğim her sitede günah yazıyordu bende hep başıma bişi gelecek gibi hissediyorum eşim herşeyr kapalı terapi önerdim benim bişeyim yok diyor

Nasıl anlatsam bilemiyorum kızlar eşimle cinsel hayatımız yok denecek kadar az, ayda 1, bazen 2 anca ve bu bana yetmiyor açıkçası ve eşime yanaşsam sürekli hiç halim yok, keyfim yok diye uzaklaştırıyor. aldatma durumu yok eminim, zaten hep evde yorgunda değil anlamıyorum birbirimizi seviyoruz ama cinsel hayatımız hiç bi zaman rayına oturmadı 3 senedir evliyiz çocuk bile nasıl oldu şoka girdim, yani toplasan 10 kere yapmamışızdır ve ben mastürbasyon yapmak istiyorum ama korkuyorum günah diye sanki yapınca başıma bişey gelecek kızıma bişey olacak gibi önceden yapardım ve sanki hep kötü bişey olurdu 1 senedir hiç yapmadım ama bazen öyle istekli oluyorum ki kasıklarım ağrıyor napıcam ben eşime ısrar edince senin için evlilik tek o mu deyip azarlayıp kavga ediyor sorunu var bence çünkü ilişki sırasında bile ereksiyon olamıyor aniden iniyor bu yüzden de beni sapık gibi gösterip içinde çıkıyor bi akıl verin karışık yazdıysam kusura bakmayın