Ben kaç aydır burdayım her gece bebişimi uyuturken gelir konuları okurum bir çoğunuza aşina oldum evet birlikte bir çok yerde yorum yapıp eğleniyosunuz ama ne varmış bunda? Aylardır burdasınız kafalar uyuşuyor vs vs valla benimde vaktim olsa sizin olduğunuz yere gelirdim🤣 yaşlanmaz insan kasılan insanların konularına bakmadan geçiyorum illede samimiyet 👍😂
AArZu1554
- 16 Oca 2022
- 25 Eyl 2021 tarihinde katıldı
- Yeter da …… tartışmasında
- Lezbiyen tartışmasında
Hem ilgim var diyosun hemde neden diyosun ? Yok bizde olmuyo..
- Tl de parası olana tartışmasında
- EŞİMİN İLGİLSİZLİĞİ NAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM tartışmasında
Deli-hatun Ya sorması ayıp ilişkiye girmeden önce kararlaştırıyomusunuz gerçekten? Ve eee ne yapıyoruz diye soruyomusunuz? Bence burda yanlış yapıyosunuz eee hadi demek yerine aniden gelişmesi lazım şartlamayın öyle kendinizi daha zevkli olur. kendinize görev edinmiş gibi olursa bi yerden sonra işgence olur…
- Sanal kumar bağımlılığı. YARDIMMM !! tartışmasında
- Vajinal duş.. tartışmasında
Zararı varmı bilmiyorum araştırmadım ama bende yapıyorum yoksa abdesti rahat alamıyorum o şekilde 🤨
- Tüpü kapalı olup hamile kalan varmı ? tartışmasında
- kimler evli kimlerin çocuğu var 😎 tartışmasında
32 yaşındayım eşim 30 6 yıldır evliyiz ama 11 yıllık geçmişimiz var 🤭 2 çoçuğumuz var 1 erkek (4) bir kız(40 günlük) neyse yaşlanmışız bu post bunu düşündürdü 😪🥴😂
- Açık-kapalı bayanlar tartışmasında
- Düzenlendi
Peridehatunu Açmazsan…. bende yukardakileri aldım rahat ol :)))
Peridehatunu Sen hem cahilsin hemde kalbin kap kara tanımadığın birine bunları yazabilmek seni tamda bu yapıyor ve senin gibilerinin tedavisi yok biliyormusun? Şimdi aldığın günahlarla dinini güzelce yaşadığını san ve beni etiketleme 🖐
- Oğlum geldi😊😘🥰 tartışmasında
Allah bir daha ayırmasın canımmm 🤲💙🧿
Peridehatunu Adım ileri gitmektenn konuyu ülke değişikliğine getirecek kadar anlama sorunu olan biriyle🤦♀️ konuyu burda kapatıyorum hadi etiketkeme artık.
Peridehatunu Ülke ? Kiminle tartışmaya girmişim ben aman Allah ım 🤦♀️ ayrıca burası laik bir ülke siz beğenmiyor iseniz buyrun 🖐🖐🖐
Peridehatunu Neyse ben daha fazla yazmak istemiyorum size keşke başka şeylerden bu kadar rahatsız olsaydınız belki bir adım ileri giderdik..
zarifhanim 👏👏👏👏
Peridehatunu Bende yorumunu görünce 🤢🤢🤢🤢 böyle oldum yazık.