C
Casper123

• 21 Kas 2022
  • 21 Ara 2020 tarihinde katıldı
  • Eşim.. tartışmasında

Esll17 çocuk isteyene kadar ah canım vah canım çocuk olunca da istemiyorum tribine giriyorlar, saygısızlık başka da bişey değil, sanki kendisini babası doğurdu

• Evde pire varr 😱 tartışmasında

Casper123 pire cok pis bi hayvan insanı çok kötü kasijdiriyor rahatsiz ediyor umarım tez zamanda kurtulursunuz

Casper123 saol canım artık sivrisinek bile görsem gece saat kaç olursa olsun bı kova sirkeli suyla siliyorum evi o derece takıntı oldu

Casper123 çamaşır suyu falan öldürmez onları tarım ilacı satan yerler var karışım yapıyorlar hep pireler için ordan ya ilaç al ya da karışım yaptır

Casper123 kocana söylücen özellikle köpegin yattığı yeri ve sonra bahçeyi evleri ilaçlıcak zaten pire insan vücudunda yaşayamaz çogalmadıkları sürece yok olurlar. Kayınepederinizden beklemeyin eşiniz 2 saate halledebilir

Kopege pire ilaçi alın bızde bakarız ama. Surekli ılaclarız. Veterınere gotururuz pire eve gırerse cıkmasi zor yani

Casper123 Nasıl bu kadar vurdumduymaz olabiliyorlar aklım almıyor. Bari kocan istemiyorum köpeği diyip göndersin öyle şey olur mu! Ya çocuğunda kaşıntı yaparsa alerji yaparsa kim verecek bunun hesabını. Sinir oldum ya

• Korunmama rağmen tartışmasında

Sizi asla yargilayamam bilincinde olarak yaptınız sonuçta ama buradaki insanlar aldır dese aldırıp o cana kıyınca vebali size yorum yapanların değil size kalıyor..veya aldırma deseler aldırmayıp yaşayacağın zorluklarda kim yanında olabilecek? Bu karar suan için sen ve erkek arkadaşın arasında aileler girince isler bir nebze daha karışabilir hakkında en hayırlısı olmasını diliyorum ama öyle bir cana kıymak kolay olmamalı burda çift çizgiyi görmek için can atan insanlar var biri de benim aldıracağım derken bile benim içim kıyıldı …

• Eş ile özel anlar (+18) tartışmasında

Moonlight0 bişey dicem bizim burda olmamızın amacı birbirimizi azdırmak için değil , bilgi alışverişi yapmak ve eğlenmek . Ama özel mesajlaşmadan istediğin kişiyle coşabilirsin mesajlar gelir birazdan sana 😂

• Hira_sMomm şaka mısın dostum. herkesin çocuğu var diye çocuk sahibi olmak istemek sence de cok saçma değil mi . Doğum yapmak , o çocuk doğduğundan sonra her türlü sorumluluğun altına girmek , emzirmek -emzirememek, geceleri uykusuz kalmak , sabahları karga bokunu yemeden ağlama sesleriyle uyanmak , çocuk hasta olduğunda ciğerine kadar üzülmek acı çekmek kolay mı sanıyorsun . Benim eşim hep evde olmasına ve emzirmek dışında tüm işleri yapmasına rağmen aşırı zorlanıyorum . Senin eşin istemediği çocuğa bakar mı sanıyorsun . Hazır mısın yaşayacaklarına . Az önce açılan post a bir bak istersen kadının psikoloji bozulmuş .

• 130130 komiklik degılde cahıllık şimdi aklımıza geldıkce guluyoruz biz evlendıgımız zaman ilişkiye girmeye çalışıyorduk olmuyordu sabaha kadar ugrastık bi turlu gırmıyor ben korkuyom stres yapıyom haliyle kendımı kasmaktan gıremıyormuş meyer eşime demiştim sen yanlış deliğemi sokuyon acaba oda iki delik var sacmalama demişti bende ama içinde çiş deliğide var sen oraya sokmaya calıştıgındanmı gırmıyor demiştim sonra oturup internetten nasıl olcagını arastırmıştık baktık olmadı yıne bu sefer oturup takı saymıştık

• Ben oraya artık girmiyorum bile herkes mükemmel,herkes çok iyi,ama kimsenin kimseye tahammülü yok,bir grup kadın var küçük dağları yaratmış takılıyorlar,koca karşılaştırmak mı dersin ,çocuk yarıştırmak mı dersin ,al kafalarını tut sürt birbirine mutlu kıvılcımlar çıksın…Kaynana ,elti,görümce postlarından 🤮🤮 geldi.

• Casper123 valla bilmiyorum ama annem hep dikey koy sarmaları kısık ateste ve üstüne tabak koy der bir de limon tozu at diyo bozulmasın diye içli köfte haslarken bile cok az atıyoruz dagılmaması acısından bisey olmuyor artık alakası var mı bilmem ama gerçekten tutuyor yani😂

• Zayıflama çayı tartışmasında

Casper123 Evet aldım almasam söylemem. Kimsenin hakkı geçsin istemem🤲Gerçekten etkili şuan detox kullanıyorum hatta emziren bir anneyim dediğim gibi ama bebeğim ek gıda da alıyor bilginiz olsun🥰

• Tuhaf sorunum tartışmasında

Casper123 daraltmada iki uc gun damla damla kanamam oldu. Agrimda regl agrisi gibiydu. Parolla bile dindi. Sadece daraltmadan bahsediyorum. Olunabilir. Haraket kisitlaniyor tabi. 40 gun iliski yasakti biz 60 gun falan bekledik. Dikisler tam erisin die. Alti bin liraya oldum ama muayne falan derken on bine yaklasti. Ameliyati olunca bitmiyor kontriller ilaclar kremler fitiller surejli destekleniyor.