Kizlar 20 şubatta adet oldum 26 sindi bitti 27 şubatta korumasız ilişkim oldu. Ve bebek istediğimiz için yumurtlama günüde ( 3 mart ) yaptık. Simdi benim birdahaki adet tarihim 17 mart. 10 gün var. Test yapsam çıkar mı sizce 10 gün önce. Cok mu erken.
DDeniz000
- 27 Mar 2023
- 25 Mar 2021 tarihinde katıldı
- Kizlar gebelik için bi bakarmisiniz tartışmasında
- Adet bittikten 1 gün sonra tartışmasında
Kizlar benim adetim dun bitti biz bugün 2 kez eşimle korunmasız birlikte olduk. Bebek istiyoruz. Takvime göre hamile kalma şansı var yazuyor ama sizce olur mu adetten hemen sonra kalır mıyım sizce?
- Özel ve devlet hastanesi arasındaki doğum farkları ??? tartışmasında
Bsksbb01 ben devletde dogum yaptim canım sürekli kendi doktoruma gittim. Gebeligim tehlikeye girdiği için zorunlu sezaryen oldum. Kendi doktorum yaptı ve çok ilgilendi Allah var. Ama yakin arkadaşım aynı hastaneye gitti hep farklı doktorlara gitti. Doğum olacağı zaman 18 saat agri çekmiş suni sanci vermişler açılma olmayınca bebegin kalp atışları yavaşladı için acil sezaryen aldılar ama doktor değil pratisyen girdi ameliyatına doktor girmedi. Aslında bu şans işi. Ben çok memnunum devletten. Ama arkadaşım hic memnun kalmadı. Benim yengemle devletde sezaryen pldu doktor sadece bebegi çıkarmış ve gitmis dikislerini pratisyen atmış. Benim dikislerimi bile doktorum atmıştı.
- çaycı makinesi 🙈 tartışmasında
- Tik midir nedir tartışmasında
Sonradangurme temas bagimlisi🤣 bende hic dokunmam esim der niye hic dokunuyorsun diye tam tersi bizde durumlar.
- Mahvolmuş bir ilk buluşma anınız tartışmasında
- Düzenlendi
Deleted11 eşimle ilk buluşmamızda pavyonda çalışan bir kadın mesaj atmıştı esime. Benim yanımda. Tabi ben gördüğüm gibi kavga çıkardım başlamadan bitirdim herseyi. Buluştuğumuz yer bir parti cardaklar vardi ve ayakkabılarınızı çıkarıp oturuyorduk ayakkabi yasaktı. Ben ayağa kalkıp çantamı koluma takip bir gidişim var . Bir baktım ayaklarım çıplak. Eşimde ayakkabılarımı almis vermiyor bana beni dinlemezsen açıklama yapmama izin vermezsen ayakkabısız gidersin demisti. Mecburen oturup dinlemiştim. En kötü ilk bulusmaydi.
- Sadece his. Test negatif tartışmasında
Kizlar bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Evde bi tane test vardi onceden almıştım eczaneden. Yaptim testi negatif çıktı. Ama ben hamile gibi hissediyorum. Herhangi bir belirti yok sadece his. Geri çekilme ile korunuyor eşimle. Sizce adetim gecikmedigi için varsada gebelik negatif çıkar mı? Adet olacakmışım gibi hissediyorum hep bilirsiniz işte o hissiyatı. Kasiklarim falan agriyor. Hatta 2 kez ped taktım adet oluyorum kan geliyor heralde diye baktım hicbisey yok. Gecikmeden yapmakla hata mı yaptim
- Mümkün mü tartışmasında
Kizlar bugün çok değişik birsey duydum arkadaşımdan. Kızın biri hamile kalmak istiyormuş kocasindan kocasi istemiyormuş. Birlikte olurken prezervatif ile korunuyorlarmis. En son birlikte olduklarında prezervatif olmadığı için geri çekilme ile korunmuşlar. Adam kızın göbeğine bosaliyor sonra banyoya gidince kiz o bosaldigi sıvıyı parmağıyla alıyor sonra parmağını vajinasinin içine sokuyor git gel yapiyor parmağı ile. Birkaç damla birseymis bu. Hamile kalınır mı bu şekilde sizce ?
- MİSAFİR İÇİN Fikir verin Kızlar tartışmasında
Lori12lorii bende kek poğaça vs hazırla ve onceden hepsini masaya koy. Servis tabakları koy sonra oturun yeyjn kaldırın. Yemek zor iş. Cay daha pratik.
- Evde pire varr 😱 tartışmasında
Casper123 3 hafta önce evi komple temizledim o şekilde gitti canim. 3 gün eve girmedim annemde kaldım. Ne kadar temizlik yaparsan yap ilaçlamadan asla gitmez. O kadar hızlı ürüyor ki. İlk başta evi ilaclattim. Ertesj gün eşimle maskelerinizi takip eve girdik hemen halıları yolladım yıkamaya. 2 gün sonra camlar sildim perdelwr yikadim nevresimler dolap içindeki hersey yani aklına gelebilecek heryeri temizledim ve yikadim. Sonra geri yerleştim eve. Herseyj yüksek derecede yıka canim ve heryeri sirke ile sil sirk3 kokusuna gelmezler. Benim kayinvalidemler tavuk besliyorlar onlardan bulaştı bize. O köpek orda olduğu sürece hep gelir sen ilaclatsanda temizlikte yapsan gelir. Ben şuan k v ile görüşmüyorum çünkü onlarda hagla var ve eğer gider gelirsek tekrar bize gelixek o pireler o yüzden 3 haftadır evime kabul etmiyorum ve evlerine gitmiyorum.
- Kizlar adet ile ilgili bakın lutfen tartışmasında
Mayoneziseverim evet canim devam ediyor.
Kizlar dun adet oldum normalde 3 gün vardi daha. Rengi çok acik pembe ve parçalı ve aşırı kokulu. Hix böyle olmazdı. Eşimle yakin zamanda korumasız birliktelik yaşadık. Test yapmıştım ama negatif çıkmıştı. İnternet’e baktım erken gebelik belirtisi ,düşük veya enfeksiyon yaziuor. Sizce neden böyle geliyor rengi yasayan varmış bu şekilde?
- Hamile kalma ihtimali varmi? tartışmasında
- Hamile kalma ihtimali varmi? tartışmasında
- Düzenlendi
Kizlar bugün esim ile birliktelik yaşadık. Normalde yarım saat sürer ilişki ve boşalır biterdi. Bugun 5 dakika yaptık ve boşaldi üstüme sonra cinsel organını yıkadı geldi devam ettik yapmaya hicbirsey takmadan ve 2 dakika içinde tekrar bosaldi. İlk defa bu şekilde oldu. Haftada 2.3 kez yapıyoruz uzun zaman girmedi hic araya. Normalde geri çekilme ile korunuyoruz. Yıkadı geldi boşalınca ama devam ederken prezervatif takmadik. Yinede varmi hamilelik ihtimali sizce?
Sonradan sende yıkadı nolur nolmaz dedi bebek düşünmediği için yikadim ama bir işe yaramaz dedim tabi. Keşke takmayın istemiyorsan dedim. O anın zevkle takmak istemedim simdi dank etti dedi.
- Fondöten lekesi tartışmasında
- Bir alet vs. Kullaniyormusunuz tartışmasında
Kizlar mast. Yaparken sadece elle mi yapıyorsunuz ben bu oyuncaklardan almak istiyorum ama alamam başka ne önerirsiniz?