Benim bebeğim 1 yaşında emziriyorum içiyorum bir sıkıntı olmadı.ama senin için ilk 6 ay sorun olur mu bilmiyorum canım
DDeniz123
- 17 Tem 2022
- 29 Eki 2021 tarihinde katıldı
- Emziren anneler zayıflama çayı içebilir mi tartışmasında
- Doğum kontrol hapı tartışmasında
Ruzgarinannesi süte geçmiyor mu acaba bi zararı yok mu benim kızım 1 yaşına girdi cerazette kullanıyorum bi zararı yoksa ben de kullanmak isterim ne kadarlık bebeğiniz
Doğumdan itibaren emzirdiğim için cerazette kullanıyorum ve 13 aydır regl olmadım.2 ay ara verdim hapa yine olmadım tekrar başladım kullanmaya.anlamadim neden 🤷♀️benim gibi olan var mi
- Doğumdan sonra adet gecikmesi tartışmasında
Doğum yapali 1 yıl oldu benim de emziriyorum ve hiç regl olmadım.dr a gittim Progestan verdi bana da süte geçmez dedi ama prospektüste emziren kullanamaz diyor ne yapcam bilmiyorum.benim gibi olan var mi
- Ne yapmaya çalışıyor k.validem tartışmasında
ketenprenses evet canım severek evlendik esime anlattım annem bu saçma şeyleri neden seninle paylaşıyor ben uyaririm onu dedi
JartiyerliKedi zaten öyle yapacağım canım eşim de o kimki onun için canını sıkıyorsun sen mutluluğumuzu bak bana bak gerisi boş diyor.anneme de arayıp söyleyeceğim sana bu saçma şeyleri niye anlatıp mesafe koymuyor sen üzülme dedi
birburakannesi oldu zaten beni resmen salak yerine koyuyor tepki verdiğimde de aman yavrum zaten senede kac kere görüyorsun diyor
TombulHatun ahh keşke yapsaydım biliyorum ki bu son değil öyle yapacagim
Çook saçma bir de kayinvalideme az kaldı dogumgunumuze diyormuş.sen kimsin ya kızım ayni bana benziyor bebeğimi gördüğünde aynı babası çok tatlı demişti düşün yani.buna rağmen k.validem mesafe koymuyor.onunla oturur sohbet eder evine alır
Bu arada evlendikten sonra eşimin fotoğrafını görüp agliyor.duygularini k.valideme anlatıyor ayrıca kina gecemizde de çok aglamisti
Kayınvalidem eşimle yeni evliyken eşimin halasının kızının esime karşı duyguları olduğunu anlatmıştı bana işte eşimin fotoğrafını gördüğünde ağladığını onlara kalmaya gelip eşim yokken yatağında yattığını falan.ben de haliyle tepki aldım ve eşimi uyardım ona göre davran diye.biz farklı şehirde yaşıyoruz kızımın ilk doğumgununu kayinvalidemde kutluycaz bana sürekli o kızla sohbetlerini anlatıyor arayıp asla mesafe koymuyor bir de kızın dogumgunumuze de az kaldı dediğini bana söylüyor nasıl davranmam lazım kuduruyorum şu an sinirden
- Siz olsanız nasıl tepki verirsiniz Allah aşkına ya tartışmasında
zarifhanim arayıp soyledim valla ohh nasıl rahatladim
zarifhanim işte rızamin alınmaması saygı gösterilmemesi ve beni eklememeleri çıldırttı gerçekten yoksa iyi niyetle gelseler ben de öyle giderdim
Birmelekannesii aynen öyle ya sinir küpuyum anlatamam şok oldum görunce
Uzun zamandır takipteyim kızlar yeni üye olmak kısmet oldu herkese merhaba🤗 çook sinirliyim sorum şu ki kayinbabam, kayınvalideme kızım adına instagram hesabı açmış ve eşimi ve diğer çocuklarını eklemiş beni eklememis ve profile benim kızımı koymuş ve anladığım kadarıyla fotoğrafını paylaşmış.bu arada kızım 9 aylik ve çok çok nazlı bi bebek cok zorluklarla dünyaya geldi ve hala kontrollerdeyiz.biz bile babasıyla hiçbir yerde paylasmamisken (göze gelmesinden korktuğumuz için ) böyle yapmaları ve beni eklememelerine ne diyorsunuz siz nasıl tepki verirdiniz