SeydaSakarya 😂😂😂😂 lazım lazımmm
DDertli22333
- 24 Tem 2022
- 12 May 2022 tarihinde katıldı
- Pozisyonlaarr tartışmasında
SeydaSakarya evet canım bende dizlerimin üstünde yapıyom öbür türlü olmuyor ya
Gknlll kız ne biçim bi fantezileri var bilmem arkanı dön diyo öyle olacakmış 😅
Nur29 Ah ah birde yapabilsem en fazla dizlerimin üstünde durarak yapıyorum kız aslında beceriksizlik benimki ya😅😅
zeynep266 valla açıkçası tuvalete oturur gibi yapamıyorum ya dizlerimin üstüne basıp yapıyorum 🥺🥺
eserekli_kiz1 helal olsun ki hamileyken bile yapmışsın ben şimdi bile zor yapıyorum 😅🌹
dramaqueencnm evet işte canım mecbur öyle yapıyorum 😔
- Düzenlendi
Selam kızlarr yine ben şimdi eşimle ilişkide ben allta oluyorum genelikle çünkü eşim yatıyor ben üste olduğum zaman yapamıyorum illaki ellerimi yatağa koyup uzanır gibi yapıyorum dik duramıyorum aslında duruyom ama olmuyor insan hep sıkılmaz mı eşim içinde öyle benim içinde afedersiniz ama zıplıyolar ya hani nasıl oluyor o ya kilo da var ya bendeee deneme yapcam kendi kendime nasıl olcak yaaa eşim uzanıyor çık üstüme diyo çıkıyom dön öyle yap aşkım diyo arkamı ona döncem yani yanlış olmasın ters ilişki değil 🤔
- Fantazi kıyafet tartışmasında
Nur29 oo güzelmiş canım bu hemen bakim ben 😍😍
SeydaSakarya ooo valla ne güzel konuştun kız özgüvenli olcam artık ateşe vercem ortalığı 😂😂
Kirpapatyasii valla ne güzel canım birlikte beğenmişsiniz hemdee😍😍
TombulHatun kız giydim bi kere elbise tarzı güzeldi ama eşim beğenmez diye korkuyom etliyim butluyum mutluyum 😂 trendyola bakim bi bakalım
alinaannee giysem yakışır mı eşim beğenir mi diye merak ediyorum canım ya aslında boyumda dediğin gibi 10 kilo vermem lazım 🌹
Selam kızlaaarrr fantazi kıyafet almak istiyorum gecelik de olur ama sexy olsun ama kilolu olunca bilmiyorum ya boy 1.72 kilo 92 yakıştıramıyorum kendime açıkçası benim gibi kilosu olup giyen varmı kızlar biraz cesaret verin bana ya eşim beğenmez diye korkuyorum da nerden alabilirim internette öneriniz varmıııı😍😍
- Kardeşim için tartışmasında
Meeaoww yok canım emzirmedi hiç
Esrachn yok canım doğduğundan beri mama yiyor sütü gelmedi
- Eş ile kamerada tartışmasında
Cicilibicili bakim bakalım bi internettekiler daha güzel ya😂
Eskobar ondan demedim zaten hamile kalmıyor 4 ay korunmasız ilişki yaşıyorlarmış ama
- Sizce Hamilemiyim ????? tartışmasında
Cansu37 Selam canım cevap verirseniz çok sevinirim benimde bu ay adetim 1 hafta gecikti ama dün adet oldum gebelik varmıdır ama adet oldum yoktur dimi
- Eş ile kamerada tartışmasında
Cicilibicili ooo ateşlii bacım benim kız o transparan gecelik vicut çorabını nerden alıyon bende alcam artık özgüvenliyim eşimin gelmesine az kaldı evde kendi kendime alıştırma yapim bidaha gitmeyecek temmeli geliyor 😂