dolapfaresi sivrisineğe alerjisi olabilirmi. Çünkü benim kızımın alerjisi var ve söyledikleriniz ondada var.
DDerya3538
- 26 Nis 2024
- 14 Kas 2021 tarihinde katıldı
- Ne ısırığı tartışmasında
Telvesizkahve Bence adama çok ağır konuşmuşsun. Benim kocamdada erkenboşalma sorunu var. Ama ben bu kadarda sorun etmiyorum. Tabikide benide rahatlatır . ama zaten çok yoruluyolar sitresleri var. Bence eşinin gönlünü al sonrada oturup konuşun bi doktora görünsün. 😊
- İnanamıyorum hala şoku üstümde -namaz tartışmasında
prenses88 maşallah gerçekten niyet edince rabbimin izniyle kalkıyoruz. Bende ortaokul zamanında. Namaz kılarken gece yatmadan önce dua etmiştim. Allahım nolur sabah namazına kalkim diye. Sabah ezan a4. 5 dk kala uykumda etrafımda nini sesi geliyodu böyle çok güzeldi gerçekten sonra kalktım baktımki. Ezana 4. 5 dk var. 😊
- Hep mi böyle olacak😣 tartışmasında
Laledmrrr zamanla düzene giryo zaten. Ben 4. Aydan sonra düzene girdi. Microgynon. Kullanıyodum.
- Kızlar testime bakarmisiniz tartışmasında
Ayynoluyooo bence var çünkü görünüyo ken ver istersen.
- Anlaşılır mi ? tartışmasında
Göğüslerde hassasiyet. Baş dönmesi. Bide rahimde ağrı oluyo bende yerleşmeden dolayı bel ağrısı.
- Asgari ücret tartışmasında
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/MKIO4R9.jpeg]
- Düşük yapıp hamile kalan var mı ? tartışmasında
Busenur_ Allah razı olsun canım
- Düşük yapıp hamile kalan var mı ? tartışmasında
Busenur_ benim eltimde düşük yaptı kanaması bittikten sonra. Maşallah korunmamışlar kız adet olmadan hamile kaldı😊 bende ekimde kürtaj olmak zorunda kaldım. 40 da 1 kere adet gördüm. 40 çıktıktan sonra korunmadım ve çok şükürki hamileyim rabbim isteyen herkese nasip ettsin inşaallah kafana takma. Sitres yapma bide bakmışsın hamilesin
- Kilo alamayanlar.... tartışmasında
Bambulinka möllers omega 3 kapsül
- 2 haftalık gebe. Ve leke tartışmasında
Nietzsche Allah razı olsun canım 😊
Rouge çok zayıf olmak boyu uzun olan için kötü bişeygibi geliyo bana. Benimde boyum var ama kitle endeksim 65.. Ve şuan 56 kilo olmama rağmen halla zayıfım yani o 6 kilo nerde belli değil gibi😂😂
- Pcos var hamile kalmak istiyorum 😞 tartışmasında
Hello33 inşallah canım 😊
Rouge ben balık yağı kullanarak ancak 6 kilo aldım. 😂Yoksa bende hiç alamazdım
4 gün vardı adetime. Erken gebelik testinde öğrendim. 😊
Kızlar çok şükürki normal gebelikmiş. Beta 570 lerde dedi doktorum.
- Pcos var hamile kalmak istiyorum 😞 tartışmasında
Hello33 bendede pcos vardı. Ekimde 11. Haftalık bebeğimin kalbi durdu.
Kürtaj oldum. Çok şükür şimdi tekrar hamileyim. Yani ümidini kesme. Bana doktorum. Çocuğun olamz tüp bebek denersin diyodu. Ama biyandanda. Pcos için doğum konturol hapı verdi 5 ay kullandım. Ve çok şükürki geçti. - 2 haftalık gebe. Ve leke tartışmasında
Nietzsche Allah razı olsun canım 😊
Nietzsche kese yokki
Nietzsche doktor kanda öyle söyledi. Şimdi siz böyle diyince benimde kafam karıştı😂