E
Ece123k

• 15 Eyl 2024
  • 1 Eyl 2021 tarihinde katıldı
  • Merhabalar öncelikle şimdi nasıl başlasam bilemiyorum ama hem desteğe hem fikre ihtiyacım var biz eşimle 8 senelik evliyiz 2 çocuk var biri 7 Aylık biri 3 yaşında yaklaşık 3 ay önce bir kavga yaşadık hatta ayrılığın ucundan döndük büyükde bir olaydı düzenimizi evimizide bozduk bu süreçte 1.5 ay kadar ayrı kaldık sonrasında birleştik fakat ne ev kaldı ne eşya şuan kayınvalidemle kalıyoruz eşim diyorki kira vermiyorken birşeyler alalım en azından bir araba öyle eve çıkalım kabul etmek zorunda kalıyorum tabiki ama içsel olarak sikintidayim Kendi düzenimi rahatimi özledim neyse konu o değil ama içimin sıkıntısını tutamadım cinsellik bekarlık döneminde çok güzeldi fakat ilk çocuk sonrası sanki baya bir azaldı şimdi ikinci çocuk derken bu arada aşırı istekli bir kadınım bu küslük barışma olayından sonra sanki öldü iyice artık dün dayanamadım vibrator alicam ihtiyacımı gorucem dedim yorum yapmadı yanaşıyorum yok yani tık yok bu arada aldatma vs başka bişey yok ama hep kaçıyor bı şekilde konuşmayı deniyorum her seferinde kaçıyor yada sürekli dillendirdigin için yapmak gelmiyor içimden diyor doğru düzgün bı vakit bişey geçiriyoruz desem oda yok yani anlamsız birşeyler var çıkamıyorum içinden istiyorum ki bana bağlansın sevgisinden şüphe duymuyorum o anlamda değil deli gibi arzulasin ama ne yaparsam yapayım adamı cinsellikte ölmüş sanki ruhu

• Farkli heyecan.. tartışmasında

selocan kız anam 4 senedir evliyim benim eşimde öyle telefonla oynar ama ben hala beceremedim ille o teklif etcek ben ona sırnaşırım falan ama öyle tahrik edici konuşamıyorum niye bilmiyorum

• Farkli heyecan.. tartışmasında

selocan bende hiç cilve yapamam anlamamda ay azvık banada tüyo verin monoton olsun istemiyorum heyecan verici olsun istiyorum