Eskobar bişey olmaz canım enjektörler 5 CC çek bı sıkışta burnuna sık çok rahatlar diğer burnu içinde aynı 5 CC çek ağzının açık olmasina dikkat et sadece
EEmine1002
- 2 gün önce
- 18 Ara 2020 tarihinde katıldı
- Serum fizyolojik acil kızlar tartışmasında
- Yatak tartışmasında
Ironik geberdim gülmekten 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- kadın doğum muayne ve regl tartışmasında
Zaten bu tür muayeneler için özellikle adetin 3. Günü gelmenizi söylüyorlar çok iyi denk gelmiş
- Akıl verin kızlar🤦🙏🏻😁 tartışmasında
arman adet döneminde bı farklılık oldu mu peki
- komşu terörü tartışmasında
Biram 2 yaşında oğlum var ne yaparsam yapayım asla yerinde durmuyor etkinlik yapıyoruz paldır küldür anlamıyor yani anlamiyor kızıyorum sürekli yapma oğlum rahatsız etme oğlum uyarıyorum ama yarım saat duruyor sonra tekrar başlıyor ben buna engel olamıyorum mesela elimizde değil çocuğu bağlayıp oturtamam bu şekilde yorumunuzu okuyunca nevrim döndü daha ne yaptığını algilamayan çocuk için bu üslup nedir çocuk bu çocuk
- Çook kötüyüm ne olursunuz bakın tartışmasında
Kendini başka kadınlarla azdırıp sana mı gelecekmis gerçekten özrü kabahatinden büyük dedikleri bu olsa gerek. Diyecek şey bulamıyorum
- Bu pislikten nasıl kurtulcam 😩 tartışmasında
nobodyy pislik neden böyle bı yaratığa dönüştü gerçekten taahmmul edemiyorum bu cinslere kendine bunu yapma bununla aynı ortamda nefes dahi alma şimdi döven yarın ne yapar
- Geniz tıkanıklığına ne iyi gelir 11 aylık bebek acil tartışmasında
selinsmavi zeytinyağli sarımsak kürü
- Simdi ben kovit miyim bunlar onun belirtisi mi???? tartışmasında
Ozge49595 bence bı kaç gün beklemeyin ve test verin
- Grup merakı tartışmasında
Akrep Duygulara tercumansin 👍
- Arkadan birliktelik? tartışmasında
Olivetti anlaması için yoksa asla art niyetli değilim 😂😂😂
- Arkadan birliktelik? tartışmasında
Bananebendenn yani diyorki pacandan pok düşer haberin olmaz🤷
- Lohusayken ilişki 😝 tartışmasında
Canssu 48 gün 😂
- arkadasimin dogum dikisleri tartışmasında
SansursuzKadin bnde devlette doğum yaptım hastenye gittiğimde 8 cm açıklığım vardı 2.5 saatte hastanede sancı çektim ona rağmen sağa doğru ve makatima kadar düz kesik attılar sonrası o kadar zordu ki anlatamam keşke sezeryanla doguesaydim dedim. Hala o bölgede hissizlik mevcut 🤷
- Korunmama rağmen tartışmasında
Birgenckizingizlidefteri normalde asla kimseye linclemem ama vallahi çıldırdım. Yahu çocuk olsun diye kendini hiçe sayan insanlar var. Zevkinizi biliyorsunuz ama çocuk olacağını bilmiyormusunuz ? Ha yaşayan bı çocuğu oldurmussun ha karnindaki çocuğu ne farkeder abi ne zman bu kadar duyarsız insanlar olduk biz ya yemin ediyorum bu dünyadan tiksindim 🤦
- Üzüldüm komşumun benim hakkında düşündüğü şeyler tartışmasında
Kasimkahvesi kız yazdin cevap ver bari happy kidste göremedik öyle bişey
- Cinsel hayatınızda olan komik anlar🙈 tartışmasında
Ceren1234 çiş deligi 😂😂😂😂😂
- **Tutunma kanaması olabilir mi?** tartışmasında
Yerleşme kanaması devamlılığı olan bir kanama değildir ayrıca rengi pembe yada kahverengidir
- Sancılı regl dönemi tartışmasında
Sade_khve ada çayı adeti kesmiyir mu canım
- Sancılı regl dönemi tartışmasında
Aysenur_68 duvarları yumruklayarak ağladığımi bilirim doktora gittim kist falanda yoktu sonra evlenince geçer dediler yalaaaaannn 😅 evlendigim ilk ay hastanelik oldum Ağrıdan majezik iyi geliyor bana sadece hamileyken iyiydim şimdi gene başladı sırf ağrı için surekli hamile gezmek istiyorum 😅