Cemrerana orda emzirmede kullanılmaz yazıyor doktora da söyledim emziriyorum bir sakıncası olur mu niye süte geçer ama bir sıkıntı olmaz dedi şu an çok kararsız kaldım kullanmada
EEmine_2430
- 8 Ağu 2021
- 13 Oca 2021 tarihinde katıldı
- LUSTRAL İLAÇ KULLANAN VAR MI tartışmasında
- LUSTRAL İLAÇ KULLANAN VAR MI tartışmasında
Lustral depresyon ilaçını kullananınız var mı bir yan etkisi ve ya faydası oldumu? Emziriyorum doktorum bir sakıncası yok diyor ama emzirmede kullanılmaz yazıyor kafam karıştı bilgisi olan var sa paylaşa bilir mi 😊teşekkürler 🙏
- Kadınlığımı unuttum unutturdu... tartışmasında
Berrak kim karşılık vermiyorsa ondadır suç katılıyorum size 👍
Yeterbeyeter beraber gitmeyi de mi kabul etmez ederse çözülür belkide çünkü aynı şey benim başımda da var ama ben kabul ettim sorunun kendimde olduğuna ve ilk gitmede faydasını görüyorum çok şükür gerçekten evlilikte cinsellik olmazsa olmazmış ben onu anladım yani bir çözüm yolu bulursunuz inşallah sevgi varsa bulunmayacak çözüm yoktur inanıyorum 🤗
Yeterbeyeter terapi kabul etmez mi acaba konuşsan
- Eşimi çıldırtmak istiyorum tartışmasında
Kis_masali Bur da yazda biz de uçalım canım
- Çözümlenmiş bir sorun tartışmasında
Daha da güzelleşir daha çok mutlu olursun inşallah 🙏 darısı bana artık
- Çözümlenmiş bir sorun tartışmasında
Cilekliturtaa bu sorun bende çok aşırı isteksizlik var ve boşanmaya götürüyordu neredeyse şimdi bende bir çözüm arıyorum psikiyatri ye gittim senden kaynaklanan bir durum değil dedi küçük bir depresyon yaşıyorsun dedi ilaç verdi 20 gün sonra görüşelim dedi inşallah faydası olur bende istekli olup mutlu bir seks hayatım olmasını istiyorum artık 6 yıllık evliyiz ama düzenli bir ilişkimiz yok eşim çok istekli her gün olsa yapar ama ben de hiç yok anlamıyorum kendimi 😔😩
- Cinsel isteksizlik tartışmasında
Belmirmir teşekkür ederim bakayım inşallah bir gün ben de azgn olurum kocama karşı 😄
Zeyneppppp evden hiç çıkmıyorum da zaten her gün aynı şeyler bunlarda etkiliyor sanırım dışarı çıkınca içi açılıyor insanın
Psikiyatri çözülemeyecek bir sorun değil dedi ilaç verdi 20 gün sonra eşinle beraber gel görüşelim tekrarlasan dedi sorun sendenkaynaklı değil dedi küçük çaplı depresyon yaşıyorsun dedi sizce işe yarayacak mı bende mutlu bir seks hayatım olacak mı acaba inşallah düzelir
Olivetti hiç dermiyim ya sen önerirsin de 🥰
Olivetti maşallah kız neler var mış böyle sende 🤩beni sen düzeltirsin ha doktor falan faso 🥳🤪
Bir cinsellikte sıkıntı var diğer şeylerde memnunuz bir birimizden ama cinsellikte artık etkiliyor hayatı
Çok geç kaldım ya adamcağız resmen patladı boşalım dedi şok oldum ama böyle bir şeyle karşılaşacağımı tahmin ediyordum her erkek böyle sabredemez heralde
Olivetti bende yapacağıma inanıyorum ah bi istek olsa da şu kocayı çağırsam o olmuyor işte film konusunda var öneri hafif olsun ama fazlasını izletmez
Olivetti mesela burda bazı şeyleri okuyunca geliyor o gün yaptın sonrası yok yani gelmiyor anlayamıyorum bende artık
Olivetti sende haklısın istekli isteksizin ;isteksiz isteklinin halinden anlayamaz ki
Evliliğimin bitmesini hiç istemiyorum eşimi seviyorum 2 tane de çoçuğum var ne yapcam ben . Üç gündür kendini düzeltmeden bana yaklaşma istemiyorum artık dedi çok üzgünüm hep ben istediğim için yapıyoruz diyor oysa yaptıktan sonra onun mutluluğunu görmek beni sevdiğini hissetmek çok güzel bir duygu lakin bende istek yok işte lanet şey offff offff
Yarın psikiyatri ye gideceğim ne çıkacak merak ediyorum