Seda06 senin de çok küçükmüş bebeğin takip et canım belki birlikte olmadığınız için şeytana uymuş olabilir kabul etmesi zor ama eğer boşanmayacaksan affettiğinde takipte kalırsın
FFatma1216
- 27 Haz 2022 tarihinde katıldı
- Canlı yayın uygulamaları tartışmasında
Seda06 bende resmen gözüme şeytan gibi görünüyor bide benim en acısı evlenir evlenmez yapması yani bekarken de kullanmış evlenmiş aynı devam etmiş bide o 4 yılda 2 çocuk oldu hem aldatmış hem de aldattığı kadından iki çocuk yapmış olan bana ve çocuklara oldu
Hazmetmesi çok zor ama ben o meilden azarı indirip girdiğimde kadına yazdığını okudum sonra Apple geçmişine hiç bakmamıştım daha önce oralara baktım yani dünyam başıma yıkıldı 4 yıl boyu girdiği her tarih attığı paralar hepsi kayıtlıydı orda
Seda06 henüz değil ben dava açtım da yanaşmıyor boşanmaya iki küçük çocuğum var 3 ve 1.5 yaş bırakmam sizi diyor
Çok güvenirdim bende hiç öyle haltlar yiyecek gibi durmazdı herkes sana çok değer veriyor çok iyi derdi ailem yani hep iki yüzlü iki karakterli oluyor pislikler
Yazdıklarını okuyunca kendi başıma gelenle aynı dedim benim evlendiğim şahıs da biz iki aylık evliyken azar indirmiş 4 yıl sürekli oraya girmiş her girdiğinde taşlar satın almış kadınlarla görüntülü konuşmak yazışmak için ben yakaladığım da 4 . Seneye girmemize 1 ay vardı yani 4 sene yapmış eve gelince bütün delilleri yok edermiş telefonu hep orata da olurdu lifleri bilirdim ama kendini Zeki sanmış öyle yaparak
- Aldatma mı tartışmasında
Huzurlu_poncik sen şanslısı çocuk da yokmuş ailende arkanda boşan böyle insanlar için kendimizi yiyip bitiriyoruz sonra Allah bildiği gibi yapsın bunları tehdit ediyor göz korkutuyorlar ama sustukça fazlasını yapacaklar eminim ki
- Aldatma mı tartışmasında
Huzurlu_poncik yaşadıklarının nerdeyse aynısını yaşadım maalesef canım benim başımda ki sapıkta 2 aylık evliyken başlayıp 4 yıl azarda karı kızla konuşmuş ama ben nisan ayında yakaladım inkar etti şimdi herşeyi ortaya çıkınca da itiraf etti
Pişmanım diyor boşanırsan ölüm var sonunda sana diyor ama benim iki küçük evladım var ailem de boşanmaya karşı insanlar ama ben de senin gibi boşanmayı düşünüyorum böyle insanlarla ömür geçmez - Kızlarr sonunda çok şükürr (Büyü boşanma barışma( 😇 tartışmasında
İnşalah canım güvenmiyorum bende ama yine de bir korku oluyor insan da ya varsa diye
- Kızlarr sonunda çok şükürr (Büyü boşanma barışma( 😇 tartışmasında
miraabuketttttt canım rica etsem size şifa olan hocanın bilgilerini bana da verir misiniz bir hoca eşimle bana sizde ayırma büyüsü var dedi ama bende emin olmak istiyorum güvenilir işinin ehli bir hoca arayışındayım
- Lütfen bana bi fikir verin (hassas içerik) tartışmasında
Patateskizartmasi7 canım isim veren hocanın iletişim bilgilerini bana da verir misin rica etsem