Fairytaleee eşinizin gözünü korkutun ailenizin evine gidin bir süre orda kalın dava açalım falan deyin tamam derse zaten bitirmiş olur eşiniz evliliği ama Orta yolu bulmaya çalışırsa gidin evinizi ayırın ayrı ev cennet eşiniz de eminim çok mutlu olur
FFatma3880
- 3 Kas 2021 tarihinde katıldı
- Eşini çok sevipte boşanan varmı? tartışmasında
- Hikaye SON…. 😘😘 tartışmasında
bitterdelisi24 hepsine etiketlerseniz çok sevinirim yaa 🙃🙃
bitterdelisi24 ayy valla sondan omcekini bulamadim kii
- Sekste siniriniz varmi(oral seks karsilik) tartışmasında
Banuyildirimmi sen yapmazsan bende yapmiyorum diyin çekilin kenara biz 69 yaparız ve çok zevk alırız hatta bur kere ben oral yaparken adam hızla çekti yapmak için kafam duvara bir değdi kafam on gün sis gezdim 😅😅😅 dışarı adim atmadım şişi inene kadar
bitterdelisi24 hikeyelerinizin hepsine beji etiketler misiniz rica etsem merak ettim de
- Tatil planları🌸 tartışmasında
Emommom hahhaa niye yaa anca yazın müsiat oluyoruz ama 😅😅
mamacita inşallah bir aksilik olmazsa gideceğiz
- Eşim sanırım kendi kendini tatmin etti tartışmasında
Cicikiz niye hemen öyle düşünüyorsun eşim bir saat tuvaletten çıkmaz asla böyle düşünmem çünkü eşim yani biliyorum az çok tanıyoruz siz bilirsiniz eşinizi
mamacita eşimin çok yakın arkadaşı ve eşi ile Antep Urfa Maraş Mardin gezisi planlıyoruz ikimizinde bebisleri var inşallah olur 💃🏻💃🏻bide benim en yakın arkadaşım Antalya’da oraya gideceğiz inşallah
- TAKİP tartışmasında
Sucuklu_yumurtaaa evet orda aradım bulamadım burda geldi şansa
- TAKİP tartışmasında
En son 7 gün önce aktifmis
- TAKİP tartışmasında
AhChenUzumluKekim devamı neden yok
- Doğalgaz sobalı ev 🙍🏻♀ tartışmasında
Puffy sakin sobalı eve taşınma diyecektim hem sobaya giden masraf doğalgaza da gidiyor hatta daha fazla gidiyor bir ton odun 7 bin tl 7 bin tl toplasan doğalgaza vermiyorsun ki
- Doğalgaz sobalı ev 🙍🏻♀ tartışmasında
Puffy neden soruyorsun özel değilse söyler misin
- Eşim sen isteksizsin diyor ? tartışmasında
ipeksi benim gibi yaramaz öğrencileri varsa yorulur kiz ben sıranın üstünden inmezdim ordan oraya ziplardim 😶😶😶
ipeksi vardiyali fabrika da çalışıyor ama öyle ağır bir iş değil oturarak yaptığı için yorulmuyor bide 22 yaşındayız daha
- Öğlen oturmalarinda ikramlarınız? tartışmasında
Saricivciv malaga pasta pizza börek bakliyat salatası kabak tatlısı kuru dolma bide çok güzel tarif bence
Roselove bir bebeğimiz var ve her gün ilişki olur bizde de benim eşim de çok istekli bende çok istekliyim ama işten gelir bebiş uyuyorsa atılır üstüme hoşuma gitmiyor değil yani 🙈🙈🙈
- Sevgililer günü için eşinize ne alıyorsunuz 🥰😍🥰 tartışmasında
- Poğaçalarım :( tartışmasında
Deleted3441 1.5 saattir beklettigin için olabilir mayalanmayi hamuru yogurunca 20 dk leğen de dinlendir sonra tepsiye diz tepside de 30 dk beklet fırına at hem kabarır hem puf puf olur dene bence