Sahicee 28 kilo verdim diyet ve sporla
HHeaven1708
- 29 Eyl
- 20 Ara 2020 tarihinde katıldı
- Kilo verince göğüsler küçülüyor mu tartışmasında
- Saç dökmeyen çocuk şampuanı ???? tartışmasında
Minoris
- Kilo verince göğüsler küçülüyor mu tartışmasında
Kesinlikle evet. 95 bedenden 75 bedene geçiş yaptım
- Morelim bozuk birseyler basarmak istiyorum tartışmasında
Diyetisyen desteği olmadan o kadar kilo vermek imkansız tecrübe ile sabit. Bundan bir yıl öncesine kadar 85 kilo idim. Diyetisyen eşliğinde 7 ayda 54 kiloya indim. Sağlıklı ve dengeli beslemeyi öğrenmeniz gerekli yoksa olmuyor
- Sekiz tartışmasında
Hoşgeldin @MatiG ciğim nasılsın 🥰🥰Ara ara posta girer bakardım. Acaba bi gönderi varmı diye. Hala hikayenin kalanını merakla bekleyenlerden biriyim.
- KİWİ HALK VE KOLTUK YIKAMA MAKİNESİ tartışmasında
yaren41 bissell alman malı fark olması normal🥰😉
- KİWİ HALK VE KOLTUK YIKAMA MAKİNESİ tartışmasında
Kiwi yerine bissell marka alın. Pişman olmazsınız. Makinenin emiş gücü olsun malzeme kalitesi olsun baya fark var. İlk makinem kiwiydi. Bisseli görünce 2 aylık makineyi letgodan satıp bissell aldım.
- ACİLLL Hamilemiyimm ??? Üstüne görme nasıl oluyor ? tartışmasında
Kızımda yaşadım bu olayı. Normal adet gördüm ertesi ay gecikince test yapmıştım. 3 aylık hamileymişim
- 💜 Kadınlar Günü Çekilişi Başladı 💜 tartışmasında
#mutlukadınlar
- Sekiz tartışmasında
@MatiG bende hala beklemedeyim
- Sekiz tartışmasında
MatiG bende 2 alerjik bebe annesiyim. Seni çok iyi anlıyorum bizde de durumlar aynı. Doğal çözümler aramaya başladım artık. Doğal bir takviye sipariş ettim işe yararsa seninlede paylaşırım. Hikayenin devamı için hergün forumu ziyaret etmeye devam edeceğim❤️
- Sekiz tartışmasında
Merhaba @MatiG devamını heyecanla bekliyorum. Umarım sorun yoktur❤️
- 12gün tartışmasında
- Günde bile kanda doğru sonuç veriyor. Ben oğlumu iğnenin 11. Günü kanda öğrenmiştim. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin
- Yeni tanisacaginiz birine ikrammm tartışmasında
Mini köstebek pasta, tartolet, kıbrıs tatlısı, şekerpare aklıma direk bunlar geldi🤷♀️
- Duşakabin temizligi tartışmasında
Diverseyin clonet pembe suyu ve flink sauberin banyo bezini alıp kullanın bana dua edersiniz.
- 2 yaş saç dökülmesi tartışmasında
Kan testi yaptırın muhtemelen çinko eksikliği vardır. Kızımda 2 yaşında geçen ay tutam tutam dökülüyordu. Şurup ve kuruyemişle çözdük dökülmeyi
- bilezik tartışmasında
belinda 3 lü adana burma yap satarken zararın olmaz👍🏻
- Orijinal kehribar 📿 tartışmasında
İnternetten tootsandmore den alabilirsiniz. Sertifikalı orjinal ürün gönderiyorlar. Ben iki çocuğuma o sitenin ürününü kullandım çok memnun kaldım
- Düdüklü tartışmasında
9 yıldır tefal clipso kullanıyorum çok memnunum
- Aşılama tedavisi tartışmasında
- Düzenlendi
Gamser53 stres yapmayın bol bol dua edin. Aşılama işlemi bittikten sonra doğum sedyesinden (çatal) yarım saat kalkmayın ayaklarınız yüksekte kalsın. Beni öyle bekletmişlerdi yarım saat