abasiyanik 🤣🤣🤣🤣
HHeaven1708
- 23 gün önce
- 20 Ara 2020 tarihinde katıldı
- Sekiz tartışmasında
Merhabaa
Hiçbir sorun yok çok şükür, yalnızca sonbahar geldi ve bilen bilir üç alerjik bebe annesi için bu aylar ventolin cortair zyrtec aylarıdır. O nedenle yoğunluk kaçınılmaz.Onun dışında yazarken gerçekten çok rahatsız ediliyordum, yazmazken daha iyiyim bu çok tuhaf. Mutlaka bitireceğim ama bunu bir çırpıda yapmalıyım.
- Kış hazırlığı 😇 tartışmasında
Aaa bende Diyarbakır’dayım eşimin işi denk gelemiyor diye pazara gidemedik hiç fiyatları sizden öğrenmiş oldum bu hafta çıkayım mutlaka ☺️
- Lütfen Göktuğun Ölmesine İzin Vermeyim tartışmasında
Heaven1708 Allah razı olsun kesenize bin bereket.Keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa🙏
- Kizlar tartışmasında
Asıl bomba bu bak 😂 ne zaman bozuldunuz 😂😂😂😂😂 tek geçerim .. şüphesiz en rahatsız olduğum soru budur 😂
- Üsttekinin ismiyle dükkan ismi oluştur (oyun) 🎮 tartışmasında
Heaven1708 Heaven çay bahçesi 🤔🌺
- polıkıstık over tartışmasında
- Düzenlendi
Heaven1708
Sizde tedavi olarak yumurta takibi mi oldu ? Yoksa aşılama vs? - Sosyal medya cehennemi tartışmasında
Hsbcnnc yo sorun etmem sadece telefonu kafasında parçalayıp eşyalarıyla kapının önüne koyarım çok büyütmem yani
- Ocağınıza düştüm (Yardıım edin) tartışmasında
Zoya sebebini milyonlarca kez sordum konuşmaya çalıştım ama hiç adam gibi mantıklı bişeyler söylemiyor geçiştirip bağırıp çağırıyor konuşamıyoruz
- 🌺Pandadan Forumun Güzel Kızlarına🥰 tartışmasında
- Düzenlendi
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/HEPeYrH.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/gkzwy09.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/OOlkt2b.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/443spos.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/drqguwp.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/b5CMbv8.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/frIZy4w.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/KgJ61sC.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/PTvwa5p.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/Ms4kdr2.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/kja1IJp.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/OflDX4H.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/OTxDq8j.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/5gcxMzy.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/GtBQiOF.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/65WKhSf.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/NXkdyd3.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/RtOHO9O.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/2Q8FzXs.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/Z9bouxv.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/ZX2Wo5W.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/M4PSHXx.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/b63u46M.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/NvNXm53.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/PUdwPiF.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/1w1LuGg.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/55033cq.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/PdHCKWY.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/Kv5d0w2.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/i9FdcIr.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/njCiARn.jpg][upl-image-preview url=//i.imgur.com/nhRfB7p.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/vD6lnaK.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/pMeRpCk.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/O6m6WoM.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/uEZ585y.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/zgEMHhG.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/c7Ubih5.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/lZTo9Fz.jpg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/zyHreAi.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/zcL404O.jpg]🌹Şimdilik bu kadarını yapa bildim.İsmi olmayanlar kusura bakmayın isimleri bulmak zaman alıyo.Kim istiyosa yorumda yaza bilir.Beyenseniz yine böyle post açacağım.İnşAllah beyenirsiniz🥰
- Fıkra zamanı🤪🤪🤪 tartışmasında
Olivetti kadinin biri insatin onunden geciyrmus tabi azgin insaatcinin biride tecavuz etmis kadin karakola gitmis sikayet etmis bu adam vajinama tecavuz etti demis neyse savcinn yanina gitmisler adama soz hakki vermis adam vajina demeyi getirememis afedersiniz bacim aminizin adi neydi demiss 😂😂😂
- Var mı şöyle okkalı bi şaka önerisi... tartışmasında
Heaven1708 Bu nasıl bir intikamdır Aman Allahım😱😄
- Var mı şöyle okkalı bi şaka önerisi... tartışmasında
Heaven1708 katilllll🤣🤣🤣
- Selamlar, incinmişim.. tartışmasında
Olivetti bebek eger gazli olacaksa 15.gunden sonra belli ediyor kendini. Hatta bazen daha erken basladigi bile oluyor. 40indan sonra daha cok rahat edersiniz sadece. Cunku bi tik buyumus oluyolar ve rutin olusturmak da uygulamaya koymak da ekstra kolaylasiyor. Iciniz rahat olsun yani😊
- Çocukluktan Komik Anılar tartışmasında
Tosariktospa küçükken misafirliğe felan gittiğimiz zaman annemin hiç tuvalete gitmediğini fark etmiştim😅😅😅 uzun bir süre neden gitmediğini araştırırken en son annemin çantasında ped gördüm kesin bu da büyüklerin bezi misafirlikte buna çişini yapıyorlar dedim 😅😅😅😅😅😅 o günde denk gelecek ya misafirliğe gidiyoruz dediler 😒 hemen pedin birini kaçırdım güzelce iç çamasırına koydum heyecanla çişimin gelmesini bekliyorum 😂😂😅🤣😅😅😂😅😅en sonunda büyük bir hüsranla paçalarıma aşağı akan çişimi tutmaya çalışırken bir yanda da bağıra bağıra anne ben senin bezinden aldım niye böyle oldu diye ağlamıştım 😂🤣🤣🤣
- Çocukluktan Komik Anılar tartışmasında
Tosariktospa bende oturmaya gelen misafirler kalktıktan sonra oturdukları yerleri koklarmışım gotleri nasıl kokuyor diye 🤣🤣🤣
- Taktik istiyorum 😏 tartışmasında
- Düzenlendi
Kis_masali ciddi olamıyorum 😂😂😂 devamı gelsin derken de başına hamam tası ile vura vura banyo yaptırmasını hayal ettim hatta🤣
- Eskilerden kimler kalmış dedim de bir ben varmışım 🤦♀️😂 tartışmasında
Zehramelekk ayy ne biliim kız geldiler bı ara sildirdim şimdi yeniden açtım😃
- Kafayı yemek üzereyim.. tartışmasında
Sevgili tek çocuklu anneler 👀😅
Sıkı sıkı korunun 🤣
yanlışlıkla kalmadığınız sürece hamile kalmayın.
yanlışlıkla da hamile kalmayın.
hamile de kalmayın. 🙈😁Sevgi açısından tek çocukta aynı iki çocukta. Çok bebek sevmek istiyorsanız başkasının bebeğini sevin evinize gelin ohh kafa rahat 😅
Çok çocuk çok dert derdi rahmetli anneannem 🥲 gerçekten öyleymiş ve daha küçükler büyüyünce asıl dertler başlıyor maalesef. Çocuk yapmak zaten bir delilik. İkinci çocuk başlı başına bir delilik…bir dost