K
Kiss_009

• 3 gün önce
  • 20 May 2021 tarihinde katıldı
  • Galiba aldatildim tartışmasında

Bununla anlaşılmaz ki aldatılma mevzusu. Bazen erkekler ikinci seferde hemen bosalamadigi için uzun sürebilir diye biliyorum

• Aldatılma .. tartışmasında

Zoya çok şükür meslegim var ailemde arkamda ama bu karı yaşamak herşeyden zor Allah yardımcımız olsun

• Aldatılma .. tartışmasında

Bende 4 yıllık evliyim 10 aylık bir oğlum var. Yakaladım her pisliği öğrendim daha önce asla affetmem derdim yasamayinca anlaşılmıyormus. Koşa koşa girdiğin bi evden bı anda gidilmiyormus. Affettim diyosun. Ama geçmiyor hiç acısı. Aklıma geldikçe deliye dönüyorum 7 8 ay ayakta uyutulmusum ben evde bebek büyütmeye çalışırken onun kirmadigi fındık kalmamış oysa ki çok büyük bir aşkla evlendik 8 yıl oldu ilişkiye başlayalı. Allah yardımcımız olsun evlat için bir kez tamam dedim ama bir daha olursa kafaya koydum yakacağım gemileri

• Beta değeri? tartışmasında

Benim düzensiz reglim pcos vardı içine doğdu test yaptım çıktı ilk 60 cıktı iki gu de bir kan bastırdım yükseldi şimdi oğlum 9 aylık Allah söyleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah 👶🏻💙🌸

• Tuttu tuttmadı tartışmasında

Tutmadi bebe avutuyorum 😁
        Alttaki esmer bir hatun ❤💃

• Bebekte gaz tartışmasında
      • Ayranım dökülmesin g*tüm s..ikilmesin 😁😁

• İcra tartışmasında

Bi de geldi baktı alincak bisey yok diye dilekçe tuttu gitti. Salon takımımda var oturma odamda da var ama almadılar Allah yardım etsin çok zor