Kirpapatyasii bende anlamadım ki bir bayan olarak memnun kaldım önermek istedim hemcinslerime
MMasum1301
- 6 Ağu 2022
- 16 Eyl 2021 tarihinde katıldı
- Göbek belası... tartışmasında
Kirpapatyasii yazdın mi sayfaya canm
- SEZERYAN GOBEGİ tartışmasında
Nietzsche tamam
Kirpapatyasii canm bnde spor diyet denedim olmadı ama bitkisel bir çay denedim 3 haftada göbek gevşek vücut diye birşey kalmadı aşırı memnun kaldım muhteşem birşey
- Bebek degil göbek😂 tartışmasında
Prensprensesannesi canm benimde sorunum gevşek vücuttu bir çay kulandim arkadaş tavsiyesi ile gevşek vücudumu taş gbi yaptı masalah 3 haftada fit oldum tavsiye ederim
- Bu göbek nasıl erir 🥱 tartışmasında
Sencerinannesi cnm kesinlikle diyet spor bizm için çok zor oluyo birşey yapmadan da gitmiyor ben aromalı bitkisel bir çay kullandım geçsek göbeği vücudu taş gbi yaptı 3 haftada göbek yok oldu arkadaşım bana tavsiye etmişti kesinlikle oneririm
- Bu göbek nasıl erir 🥱 tartışmasında
Dedikoducu22 canm bnmde inatçı göbeğim vardı zayiflasam bile göbek kalıyordu arkadaşımın tavsiyesiyle bitkisel bir çay aldm ilk haftadan erimeye başladı 3 haftada yok oldu muhteşem birşey tavsiye ederim
- Sezaryen sonrası göbek 🥲 tartışmasında
Shhssh ayy hiç deme cnm 1 ay öncesine kdr bende bunlardan muzdariptim ama şu an çok mutluyum bir çay aldm bitkisel arkadaş tavsiyesi ile ilk haftadan göbek erimeye başladı 3 haftada 8 kilo verdim gerçekten ne yaptıysam olmadı bu çay tek çarem oldu
- kilo durması nabilir tartışmasında
Cicikiz gerçekten diyet spor hiç ugrasilmiyor benim gibiyseniz eğer ben bitkisel bir çay aldm ilk haftadan yağlar erimeye başladı 3 haftada 8 kilo verdim istediğim hedefe ulastim
Yuzu sizede tavsiye ederim göbek için muhteşem bir cay
Ozge49595 aynen öyle ama diyet yapaniyoruz maalesef ben çay kullanarak istediğim.kiloya ulaştım çok şükür
Sexapalite benimde doğum göbeğim çok kalmıştı bitkisel bir çay kullandım size muhtesemligini anlatamam ilk haftada erimeye başladı ve 3 haftada sıfır göbek oldum 💪
- Herkes bir bilmece sorsun alttaki cevaplasın☺️☺️ tartışmasında
Brvnonk kapıyı çalmaz
- Eşim. Geçenlerde açtıgım postun devamı.. tartışmasında
Est23 bilmiorum ama bence mesajları silerse çıkmaz ama yinede görürsen dene çünkü mesajları silmeyip arsivlemisde olabilir
- Toplu iğne büyüsü...(Hassas içerik) tartışmasında
Est23 ay evt bende evimde farklı günlerde 2 tane buldum bı yastığın içinde birde halinin altında korktum suphelendm ama kim yapacak dedim oesne düşmedim ama bidaha bulursam araştıracak illa ki bide seninki nasıldı bnm buldgum çivi tarzı inceydi
- Eşim. Geçenlerde açtıgım postun devamı.. tartışmasında
Est23 ya bende senin eski postunu arıyordum dün bulamadım resmi kime gonderdgini nasl ogrencegini buldum silmiş ama bidaha yakalarsam lazım olur anlatayım bak watsap profil değiştirmeye gir fotoğraf secerken klasörler oluyo hani screntos kamera Instagram gbi aşağılara indikçe kişisel sohbetlerde ki fotolarda cikio yani her kişinin klasörü farklı cikio rahatlıkla gorebilirsin ordan şu an kendi telfonundan istersen bak anlayabilmişimdir umarım
Peride merhaba hocam ben doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum ama emziriyorum zararı var mı kullanabilir miyim ayrıca idrar yanması var bende iltihap oldgunu ogrendim fitil hap herşey kullandım gecmiyo ne yapmam lazim
- Tesettür vs Değil tartışmasında
Deleted11 ben tesettürlü ve mutluyum şu zamana kdr bı an bile pişmanlık duymadım ama ilk babamın zoruyla kapandım bı misafir gelnce utanirdm odadan çıkmaya ama şu an düşününce çok saçma gelio bna çünkü utanılacak bişi deil aksine gurur verici biseymis bide bnden 1 yaş büyük ablam var beraber kapandk tesettür kiyftlri aldk binevi arkds gbi güzel oldu alışma sürecini aşınca herşey düzene binio bnce hiç düşünme hemen yarın alışverişe başla çok seviceksin eminim bide tekrar açılma ama sonuna kdr diren
- Tuttu tuttmadı tartışmasında
Ufo tutmadı😊alttaki bu saatte bebesiyle mücadele ediyor uyku savaşı veriyor
- Kızlar farmasi ile ilgili tartışmasında
Benngeldiimmm Bnada yazar msn