M
Metis-3437

• 5 Ara 2022
  • 17 Eyl 2022 tarihinde katıldı
  • Yazdım sildim.yazdim sildim.. mübarek kandil gecesi tövbeler olsun Allah affetsin… Rabbım gençlerimizin sonunu hayır etsin inşallah diyorum ve susuyorum….

• Sonsuz_ dinlemen birsey değiştirmez hep o şüpheyle kalırsın gitti mi gitcek mi acaba neden yaptı vs. Vs. Hadi dinledin diyelim erkekler sonuna kadar inkar eder aslaa sana yaptım gittim demez yani….. Bu yaptığı saçmalığın nasıl bir açıklaması olabilir ki…. yazılacak çok.sey var ama işe yarar mı bilemem geçmiş olsun iyi düşün iyi karar ver umarımhakkinda hayırlısı olur

• Sessizbiri1 naneli masaj taşı var hiçbir ilaç ise yaramıyorken aktaran aldım başıma ve boynuma sürdüm çok iyi geldi. Önce bir yakıyor sonra rahatlatıyor çok iyi geliyor ilaç değil sonuçta deneyebilirsiniz

• Pcoslu1anne bildiğim kadarıyla isme bile yapılıyor… yani ben pek inanmıyorum ama eşim ve esimin tarafı inanıyor bizde sürekli tartışıyorduk öyle böyle değil bosanalim bitsin kafasına geldik bizi götürdüler hocaya eve giremeyen biri geçtiğiniz yola yapmış dedi yani neler neler yapıyorlarmış duyduğumda soka girmistim

• fatimaaaa konuşmam ama yanımda konusurlar ve ben hep duyduklarına kısa süreli bir şok yaşayıp kendime geliyorum sonra da kendimi bahçe veya sandaleyey

• Mirayinannesiii bildiğim kadarıyla basvuruyorsunuz uygunsanız iban atıyorlar 500 TL yatiriyirsunuz daha sonra kurra çekiliyor kurra da çıkarsa 60 bin TL diye biliyium çıkmazsa 500 TL yi geri yaptırıyorlar. Şimdi şöyle düşünüyorum şuan kiralar 4.500 TL den başlıyor değil mi her yil zam geliyor toki evi de öyle aylık ödemesi 2 bin küsurden başlayacak ama tefe türeye göre her yıl zam gelecek 10 yıl sonra aylık 10.000 TL ödediğimiz düşünelim. E kirada oturduğumuz evin de her yıl zammı var 10 yıl sonra 10.000 TL ye kiralık ev bulursak şükrederim. Birde ödeyeceğiniz ücret çıkan eve göre belirleniyor. 2+1 veya 3+1 var kurran da hangisi çıkarsa

• nobodyy eşinz herhangi birsey kullaniyor mu ? Yani bu normal insan düşüncesi ve beyni değil gibi. Babam gidince tek kalicam demisiniz bu kadar pis ve kötüyse kades indiron basin gelsinler veya arayin polisi göstern mesajları anlatin durumunuzu….
      babanızıda da kalmayin… Bu fırsatını bulup öldürebilecek tipte nasıl güvenip yanyana kalabildiniz anlamadim

• xbebeginannesi ben genelde çocuklara ve kendime alışveriş yapıyorum 500 TL verdiyse ertesi gün 300 u duruyorsa 100 TL var 100 daha ver de yarınki harçlığım çıksın diyorum tekrar 100 TL cebe indiriyorum bazen hepsini 🤣 asla bana dün verdim bugün aldın diyemez bende qskim harçlığımı versene derim asla verirmisin demem çünkü kibarca isteyince hesap sorma gereği duyuyorlar…

• Yeni Katılanlar 💫 tartışmasında

Polat__6666 happy Kids ten geldim ama ne gelmek burası nasıl mis böyle 🤭 okuduklarım ile soka giren ben ☺