Brownie bende varım ✋🏻
MMihricann_2123
- 13 Oca 2021
- 3 Tem 2020 tarihinde katıldı
- Happy Kids'ten Gelen Anneler💃 tartışmasında
- Bizim kızlar buraya tartışmasında
Bizde merak ettik şimdi mavişinle bir sorun mu var
- Rahim filmi ! tartışmasında
Denizzzzz bana doktorum korun demişti rahim filminde bir sorun çıktıysa bu defa hamile kalman yüksek ihtimal benim her iki tüplerde tıkanmıştı açıldı
- Kocam tartışmasında
Menessa_20 allah analı babalı byütsün 🤲🏻
Denizzzzz ilk ay korunmak zorunda kaldım radyasyon alınıyor film çekerken ikici ay hamileydm
Denizzzzz ben çektim tüplerim tıkalıydı filmden sonra açıldı ve hamile kaldım
- Kocam tartışmasında
Kelebek_16 yok çok şükür soğuk davranmaz kimin karısı buuu bu benim karım diye gezer evde 😁 ama benim istediğim gece birlikte yatağa girelim sadece canı bişey istediğinde erkenden gelmesi beni sinir ediyor
- Kocam tartışmasında
Menessa_20 aynen öyle canım işte biz halalı dedeli birlikte yaşıyoruz bazen millet erken uyur dediğin gibi yaparım yanına uzanırım . Etrafıma bakıyorum kimse bizim gibi değil karısının peşinden koşuyor millet 😔
- Kocam tartışmasında
Kelebek_16 3 çocuğum var biri daha bir 1 yaşında bazen öyle sinirim bozuluyor ki kendimi kullanılmış hissediyorum 😔
- Kocam tartışmasında
Ne yapabilirim yardım edin
- Kocam tartışmasında
Kızlar bana bir akıl verin ben eşimle birlikte uyumak istiyorum bebeğim var biraz erken uyuyorum eşimde geç uyur erken gel sarılıp uyuyayım diyorum gelmiyor sadece canı bişey istese gelir ve bu durum beni soğutuyor artık birliktrlikten