banu22 bende çiğ pirinç yiyorum paketi açıp avuç avuç yiyorum 13 yaşımda başladım 26 yaşındayım ilk zamanlar 4 su bardağı yerdim günlük şimdi uyanınca uyurken çikolata kola meyve suyu gibilerden sonra 1 er avuç yerim ağzımda diş kalmadı hep çürük kırık 🙄🙄🙄
MMiniko2023
- 14 Oca 2024
- 15 Eki 2023 tarihinde katıldı
- Vazgeçmek isteyip vazgeçemediğiniz huylar?? tartışmasında
- Vazgeçmek isteyip vazgeçemediğiniz huylar?? tartışmasında
banu22 yutuyormusun peki
- HEM CİNSİM ÖZELE GİRİNCE TİKSİNİYORUM 🤮🤮🤮 tartışmasında
HurremSultan bide açıp gösteriyorlar yok am kılını yok meme kılını kahverengisini tmm da bizene
- HEM CİNSİM ÖZELE GİRİNCE TİKSİNİYORUM 🤮🤮🤮 tartışmasında
Kızlar ben çok takıntılı biriyim mesela böyle oturmaya anlatıyor yok akıntım var yok kokuyo yok sarı yeşil acaip midem bulanıyor ve tiksiniyorum o insandan, veya memesini açıyor ucu şöyle kıl var felan direk midem bulanıyor veya kılını anlatıyor yok doğumdan sonra sarktı karardı genişledi felan bu konular beni çok rahatsız ediyor midem bulanıyor birdaha asla görüşmek istemiyorum hatta geçen arkadaşımın biri acaip ter kokuyordu ve bacağı kılıydi ayağında mantar gibi bişey vardı çorapsız halılarda gezdi elini değdi felan yarın cagrdi gelemem dedim bu kadar özeli anlatmanın anlamı ne veya burnuna ağzına kulağına gö-tüne başına elini degiyorsan yıka sonuçta evinde çocuk ar haksizmiyim sizce
- KENDİ KENDİNE BOŞALMA ????? tartışmasında
superisi_ yok canım barışmadım
- KENDİ KENDİNE BOŞALMA ????? tartışmasında
Kızlar eşinizle düzenli ilişkiniz olduğu halde banyoda yada evde tek basinayken kendi kendinize bosalirmisiniz ben bazen yapıyorum ama sonra pişman oluyorum 🙄🙄🙄
- Söylersem linç yerim🤥 tartışmasında
Cicekliperde aynen tec-avüz demiş kız ama bakire çıkmış iftira atmış benimle evlenmek zorunda kalsin diye keşke onunla evleneydi 🤣🤣🤣
mavikelebekk bende zayıf kadınlardan hoşlanmıyorum mesela hem çok kıllı karaymış gibi GELİYOLAR hemde pıttıklari çok sarkık çirkin mis geliyor 🤮
kanalize ter kokan insanların kendini beğenmiş olmaları evi bok götürür başkasını eleştirir ter kokar sidik kokarlar ama lafa gelince en mükemmel onlar 🤮🤮🤮
Ve eşimden için sürekli işte evlenince değişti demesi kaynanamin adamın bekarken tec-avüz den mahmemesi bile olmuş evlenince değişti diyor aptal - Gülünde başınıza gelsin 😁😁 tartışmasında
Kekillikamisci sabır taşı olanlara bebeğinin uyumadigina ağladığına her zaman güzellikle yaklaşıp asla kızmayan sesini yükselmeyen annelere guluyorum
- EŞİMİ EVE ALMIYORUM ARABADA DURUYOR tartışmasında
KIZLAR 5 SENELİK EVLİYİM VE EVLİLİK ÖNCESİ SONRASİ BİSEYLER OGRENDİM VE EN UFAK SEYDEN ARTİK NEM KAPİYORUM İSE GİDER GELİR YA UYUR YA TELEFON SOHBET MUHABBET YOK ACAİP SİNİR OLUYORUM NEYSE 5 SENELİK EVLİYİM 1 YAŞINDA KIZIM VAR BUGÜN İS ÇIKIŞI BİZE YARİM SAAT UZAK YERE GİTTİ SANAYİYE DEDİ ARKADAŞA UGRUCAM DEDİ 6 DA İSTEN ÇIKTI 7 BUCUK ARADİM GÖRÜNTÜLÜ İNTERNET KAPALI ARADİM YOK SANAYİ KAPALİ YOK ARKADASLA SURDA DENK GELDİM DEMEYE BAŞLADI BENDE BAGRDİM ÇAĞIRDIM HERŞEYİ SİLDİM 8 DEN BERİ EVE ALMİYORUM ARBADA BEKLİYOR KÖPEK
- Beni linçleyin dayak yedim boşanmıyorum tartışmasında
xyzem psikoloji destek almani tavsiye ederim iyi değilsin
- ŞİMDİKİ AKLIM OLSA 😳😳😳😳😳 tartışmasında
KESİNLİKLE OKURDUM MESLEĞİMİ ELİME ALIRDIM VE MESLEK SAHİBİ BİRİYLE EVLENİRDİM
HERKESLE KONUŞUP SEVGİLİ OLMAZ SİK DASSAK SEVDASINA DÜŞMEZDİM GEÇ EVLENİRDİM
ANNEMİN BABAMİN İSTEMEDİĞİ BİRİYLE ASLA EVLENMEZDİM
EV ARABA İŞİ OLMAYAN BİRİYLE ASLA EVLENMEZDİM
VE YİNE BÜYÜKLERİMİ DİNLER İŞİ GÜCÜ MESLEĞİ PARASI OLAN BİRİYLE EVLENİRDİM
AŞK UĞRUNA EVLENDİM 5 YILDI BOKTAN HAYAT YAŞIYORUM 🤷🤷🤷 - Şimdi ki aklım olsaydı 🤔 tartışmasında
Ashley şimdiki aklım olsa babamı uzüp eşimle asla evlenmezdim
Nişanı attığımda sevgili olduğum oğlan vardı kesinlikle onla evlenirdim kibar, aşk. Sevgi merhamet muhabbet onda yemin ederim
Kızım için evlenirdim ama o güzellik paha biçilmez ömrümu yine heba ederim 🥰
Şimdiki aklım olsa ev araba altın aldırmadan asla evlenmezdim ve hamileyken özelde doğum yapr çekim bebek oda hepsini yaptrrm - Duyduğunuz en tuhaf isimler 🫠 tartışmasında
1eylul cumaziye var
- Benim duam mı kabul oldu ne 🤭🥰 tartışmasında
Senanur-35 çok zor evlat hasreti ben 4 sene yaşadım ki neler duydum neler bekar kuzenim Allah gönlüne göre veriyor evladın olmuyor dedi o kadar zoruma gitti ağladım ki kim istemez canından bir parça diye ondan 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim şimdi çok şükür kızım oldu kendisi de 6 ay oldu evleneli her hastaneye gitmiş hamile kalamadim diye etme bulma dünyası ben de her gördüğüm duyduğum bildik bilemedik kim varsa ağlayarak içten dua ederim evlat hasreti evlat acısı çok zor rabbim kimseye yaşatmasın
- Başınıza gelen esrarengiz ve korkunç olaylar varmi ? tartışmasında
mutlusonsuz cahillik zevki tecrübesizlik 🤣🤣🤣
- DOĞUM GÜNÜ KONSEPTLERİ ACİL YARDIM RESİMLİ ??? tartışmasında
- Başınıza gelen esrarengiz ve korkunç olaylar varmi ? tartışmasında
amannnnbananeya ayy belki linçlenecegim ama eşimle nişanlıydik bı yere götürdü beni arabayla ıssız biter neyse seviştik ettik soyunmaya başladık birbirimizi yalarken ben eşimin poposu nu yaladım o ara ağzıma acı acı biseyler geldi o an pek umursamadım zirvedeydik çünkü şimdi düşünüyorum acaba bokmu yaladimki diye 😱😱😱 sonra öğrendikki gittiğimiz yerde 1 hafta öncesi oğlan kendini asmış ipide duruyodu bizde ağaçta takılı kaldı zannetmiştik ay 6 sene oldu ama hala ürperiyorum
- Evet işte o klasik soru 🙈 tartışmasında
dnz23 ben sadece kendimize ait bir ev alırdım birde araba içine kızıma güzel bir oda güzel eğitici oyuncaklar kıyafetler ayakkabılar tokalar alırdım sonrada kendime altın bilezik kolye küpe yüzük Allah ne verdiyse ve kesinlikle anneme bı hobi bahçesi alirdim