MMom123
- 3 Haz 2021
- 23 Ara 2020 tarihinde katıldı
- Evlenmeden önce sex yaptınızmı tartışmasında
- Eşimm tartışmasında
- Eşimm tartışmasında
- Eşimm tartışmasında
- Eşinizin mesleği 😂 tartışmasında
- Erken bosalma tartışmasında
senOlsanBari evet 15 20 dakika bekliyoruz
- Erken bosalma tartışmasında
senOlsanBari iki defa iyi yapıyorsunuz bizde spret kullanıyoruz bu ara etkisi yok girmesi çıkması bir olıyır tam zevke geldim derken adam boşalıveriyor ondna sonra hadi dışa girelim 2ci defa yapalım diyemiyorum bile adama acıyor diyor 😒
- İlk defa pişman oldum 😔 tartışmasında
Nesse ah canım ah aynı sorun bende de var keşke şunu yap düzelir diyebilsem ama benşm öküz 5 senedir ne yaptıysam düzelmedi bir haftadır ilgili olmadı dün artık ağzımla istemiş gibi birşey oldum resmen yaklaşık iki senedir Bi soğukluk var aramızda cinsel hayatımız düzgün olmadığı için ve çözüm bulamıyorum artık
- Eşinizden her gün seks yapmayı isteseniz ne cevap verir? tartışmasında
Sexysempanze ben dün akşam tekrar dan konuştum oda bana dedi yoruluyorsun evde dedi sende bana hiç yaklaşmıuorsun dedi bende senden bekliyorum dedim artık sıkıldım hep ben isteyince olmasın dan sen iste sen gel artık dedim biraz da ağır konuştum bakalım anlarsa artık
- Eşinizden her gün seks yapmayı isteseniz ne cevap verir? tartışmasında
Sexysempanze valla ben eşime bir ay yaklaşma sam niye bana yaklaşmıuorsun demez oda bacak bacak üstüne atar oturur TV izler çok sinirlerim bozuluyor artık
- Cilt problemi tartışmasında
Cn28cnekiz şiddetle farmasi aynı sefa kremi ni öneririm kendim de kullanıyorum çok güzel nemlendiriyor hemde cildine bakım yapıyor egzema kuruluk cilt lekeleri doğum lekelerin bire bir
- Kocamı öldürmek üzereyim yardım tartışmasında
BirVarBirYok belki böyle bir tepki verdiği için tedirgin olmuş olabilir masum Ken de tedirgin olunabilir yanlış anlaşılma korkusu
- Kocamı öldürmek üzereyim yardım tartışmasında
Piraye bence sen dediğin gibi kendi kafansa kuruyorsun canım tamam çok var öyleleri ama Bi baba da kızına sarılır öper yani bu absürt birşey değil benşm kızım da 5 buçuk yaşında bazen sabaha kadar beraber uyudukları oluyor geceleri bazen eşim yanına yatıuor uyusun diye ama eğer şüphelerim varsa böyle birşey de Bi gözlem le o zaman ama ben sanmıyorum öyle birşey olacağını eşini en iyi sen tanırsın gerçi ama
- Cinsel uyum yoksa evlilik bitirilmeli mi? tartışmasında
- Fikir verebilirmisiniz?🙇♀️ tartışmasında
- Fikir verebilirmisiniz?🙇♀️ tartışmasında
- İsteksizlik tartışmasında
Uncle diğer konuda birşey diyemem eşime telefonunu sürekli karıştırıyorum bakıyorum hiçbir şey yok hatta Bi keresinde de oturdum konuştuk eğer artık beni sevmiyorsan soğuduysan benimle aynı çatı altında kalmak zorunda değil kimse kimse ye mecbur da değil dedim istemiyorsan ayrılarım dedim ben seni seviyorum öyle bşrlet asla aklımdan geçmez benim benim gözüm asla dışarı kaymaz dedi valla bilemiyorum artık neden böyle
Ozlemre tabşkş görev halşme getirmedim ama ben onu öpsem de sarılsam da değişen birşey yok akışıyla maalesef olmuyor bizde ne zaman kendisi isterse o zaman oluyor ama artık çok yoruldum kırıldım reddedilmekten ben bunu istediğim den değil neden böyle yapıyor acaba bir kadın olarak düşünüyorum çok araştırdım libido düşüklüğü den olur yazıyor ama hastaneye gidip horman testi yaptırmayı kabul ettiremşyorum Bi türlü belki herley değişecek Bi kabul etse bu gidişle uzaklaşıyorum ondan