M
Mom123

• 3 Haz 2021
  • 23 Ara 2020 tarihinde katıldı
  • Anita valla ben dürüstüm evlenmeden yapmadım hiç bakire evlendim yalanım varsa iki gözüm önüme aksın 🤣

• Eşimm tartışmasında

papatya02 defalarca konuştum benim Bi sıkıntım yok diyor doktora gitmeyi de kabul ettiremedim hatta iki gün önce bu konu yüzünden yine kavga ettik

• Eşimm tartışmasında

papatya02 kendimi 40 yıllık rvliymiş gibi hissediyorum artık yaşımız daha genç sonuçta bu isteksizlik nedir yani zaten yaş ilerleyince süre azalacak

• Eşimm tartışmasında

papatya02 benim eşimde de isteksizlik var keşke bende bir çözüm bulabilsem ben 6 senedir bulamadım inşallah sen bulursun 8 senelik evliyiz ayda iki sefer birlikte oluyoruz inankş bende bıktım yoruldum artık

• Eşinizin mesleği 😂 tartışmasında
        • Erken bosalma tartışmasında
        • Erken bosalma tartışmasında

senOlsanBari iki defa iyi yapıyorsunuz bizde spret kullanıyoruz bu ara etkisi yok girmesi çıkması bir olıyır tam zevke geldim derken adam boşalıveriyor ondna sonra hadi dışa girelim 2ci defa yapalım diyemiyorum bile adama acıyor diyor 😒

• Nesse ah canım ah aynı sorun bende de var keşke şunu yap düzelir diyebilsem ama benşm öküz 5 senedir ne yaptıysam düzelmedi bir haftadır ilgili olmadı dün artık ağzımla istemiş gibi birşey oldum resmen yaklaşık iki senedir Bi soğukluk var aramızda cinsel hayatımız düzgün olmadığı için ve çözüm bulamıyorum artık

• Sexysempanze ben dün akşam tekrar dan konuştum oda bana dedi yoruluyorsun evde dedi sende bana hiç yaklaşmıuorsun dedi bende senden bekliyorum dedim artık sıkıldım hep ben isteyince olmasın dan sen iste sen gel artık dedim biraz da ağır konuştum bakalım anlarsa artık

• Sexysempanze valla ben eşime bir ay yaklaşma sam niye bana yaklaşmıuorsun demez oda bacak bacak üstüne atar oturur TV izler çok sinirlerim bozuluyor artık

• Cilt problemi tartışmasında

Cn28cnekiz şiddetle farmasi aynı sefa kremi ni öneririm kendim de kullanıyorum çok güzel nemlendiriyor hemde cildine bakım yapıyor egzema kuruluk cilt lekeleri doğum lekelerin bire bir

• BirVarBirYok belki böyle bir tepki verdiği için tedirgin olmuş olabilir masum Ken de tedirgin olunabilir yanlış anlaşılma korkusu

• Piraye bence sen dediğin gibi kendi kafansa kuruyorsun canım tamam çok var öyleleri ama Bi baba da kızına sarılır öper yani bu absürt birşey değil benşm kızım da 5 buçuk yaşında bazen sabaha kadar beraber uyudukları oluyor geceleri bazen eşim yanına yatıuor uyusun diye ama eğer şüphelerim varsa böyle birşey de Bi gözlem le o zaman ama ben sanmıyorum öyle birşey olacağını eşini en iyi sen tanırsın gerçi ama

• Panda yani tabi biraz kalır herhalde 🤣 ama o dediğim kız her gün pudralıyor saçlarını

• Panda tiktok ta birinde görmüştüm onunda çok çabuk yağlanıyormuş bebek pudrası döküyormuş saçlarına 🤷‍♀️

• İsteksizlik tartışmasında

Uncle diğer konuda birşey diyemem eşime telefonunu sürekli karıştırıyorum bakıyorum hiçbir şey yok hatta Bi keresinde de oturdum konuştuk eğer artık beni sevmiyorsan soğuduysan benimle aynı çatı altında kalmak zorunda değil kimse kimse ye mecbur da değil dedim istemiyorsan ayrılarım dedim ben seni seviyorum öyle bşrlet asla aklımdan geçmez benim benim gözüm asla dışarı kaymaz dedi valla bilemiyorum artık neden böyle

Uncle hormon testinide kabul ettiremşyorum vallahi napıcapımı şaşırdım artık nasıl davranacağı mı nasıl bir yol izleyeceği mi

Ozlemre tabşkş görev halşme getirmedim ama ben onu öpsem de sarılsam da değişen birşey yok akışıyla maalesef olmuyor bizde ne zaman kendisi isterse o zaman oluyor ama artık çok yoruldum kırıldım reddedilmekten ben bunu istediğim den değil neden böyle yapıyor acaba bir kadın olarak düşünüyorum çok araştırdım libido düşüklüğü den olur yazıyor ama hastaneye gidip horman testi yaptırmayı kabul ettiremşyorum Bi türlü belki herley değişecek Bi kabul etse bu gidişle uzaklaşıyorum ondan