Birmelekannesii gezmeyı severız para harcamayı 😃. Şükür kafa nereye bız orayayız eşimle cogu huyumuz benzr
MMomm2260
- 31 Eki 2021
- 19 Ara 2020 tarihinde katıldı
- Eşinizle Ortak Huylarınız 😃 tartışmasında
- Kendinizi 10 sene sonra nerede görüyorsunuz? tartışmasında
- Erkek bebek(lincleyecekler girmesin) tartışmasında
Agustosirilsiklam eşin belırlıyor canım. Bunu eşin ne isterse o. Tabı once takdır allahın ama doktorun boyle demeside sacma sen eşinel konus hazır oldugunuzda deneyın
- 750-1000 ₺ye saç boyatırmısınız ? tartışmasında
- Bu gecede benden olsun :) tartışmasında
bitterdelisi24 aylık verıyor ama sagolam ben😂 günlükte adamın canını alıyorum ztn. Sen hesapla😂
- Bu gecede benden olsun :) tartışmasında
bitterdelisi24 ben istemeden cinim. Eşim verir hep sagolsun reisim😂
- Siz olsaydınız siler miydiniz ? tartışmasında
seksirella bnde koymam şahsen bı tavrına bakarım ınsanların. Baktım olmuyor gıtmem aramam.
- Sizce haksizmi tepki verdim?! tartışmasında
- Siz olsaydınız siler miydiniz ? tartışmasında
seksirella cok yanliş. Insan. Evınd kım gelırse gelsin. Ne var sa. Ikram etmeli bnce oyle yapıyorum. Ben yani
- Aşı olmayanlar varmı Aranizda tartışmasında
- Hayat kadını giyermis tartışmasında
cutechucky hayat kadını. Demesi yanlış ama her erkek begenmıyor ıtıcı gelebılır teyze kızım var cok ıyız konuusur oda demişti gecelıkten kpnu acılınca bnm adam hiç sevmez boyle seylerı ıtıci gelır dıye
- Sarışınlar toplanalım tartışmasında
- Çok yalnızım.. tartışmasında
- Ah etmek tartışmasında
Papatyagelin01 yasadım. Ah ettım ve o kişi buldu dahada buluyo. Oluyor yani. Asla haklıysan. Vs. O kişi bulur bacım
- Evlilik teklifiniz tartışmasında
- Çok ayıp bir soru ama.. tartışmasında
- Başınıza gelen korkunç olaylar ( hassas içerik ) ! tartışmasında
Bir gün mutfagı topladım annemle ıkımıziz sonra kahve falan içtik. Sıgara kullanıyorum. Annemde bılmıyodu annem yatmaya gıttı. Bnde banyoya girdim sıgara içmeye hemde duş alıcam neyse kapı acıldı annem aman anne sakın kızma. Falan. Dedim annem güldü boyle anne ya falan. Derken kafamı one egerken bı baktim annemin ayakları annemın ayagı degıl kocaman sıvrı sıvrı ojeli falan annem hadi cık ta gıdelim kızım. Gezmeye demeye basladi anne ne gezmesi bu satte dedim dua okumaya basladım bı cıglık attım. Sonra gercekten annem. Geldi ama nasıl tırtır tıtrıyorum anneme yaklasamadi. Noldu kızım falan dedi dedim az once geldın ayakların boyleydı. Hadi gıdelim dedin bana falan dedim anladi annem okudu bni yıkadi vs beraber yattık aman ne korkmuştum buna bnzer cok yaşadim
Sananebesalak bir tane olmadi kız ıkı olaydi😂😂