dramaqueencnm geldi ama annemden özür dile diyor
NNerimanhatun210
- 25 gün önce
- 30 Eyl 2021 tarihinde katıldı
- eşime bakın hele tartışmasında
sineklibakkal evet canım
- Düzenlendi
gelmiş az önce gittim mutfağa su içmeye gelmiş elini veriyor öp elimi barışalım güldüm bende kolumdaki morluğu gösterdim bak dedim yok ben sana vurmadım itişip kalkıştık dedi sadece sonra dedi annemden özür diliyeceksin falan dedi bende ne diyorsun lan dedim bi de yalvarayım dedim başka annen bana tlf da dedi ki iki elim yakan da dedi bi de özür mü bekliyor dedim boşuna beklemeyin dedim sonra gitti okula zaten
- hala gelmedi yanıma tartışmasında
alonedark kız bende tek olunca biraz korkuyorum evden evimiz biraz büyük te
- hala gelmedi yanıma tartışmasında
kızlar en son postumu bilen bilir yarınla 4 gün olacak ama biz eşimle hala ayrı uyuyoruz içeri giriyor arkasından kapıyı da kilitliyor zannediyor ki ben gidecem yanına da barışacam asla gitmem ama 4 gün olacak ayrı da uyuyoruz ne bilim bi insan gelir ya çok kötü bi şey için kavga etmedik ki uzatmaz bi insan ben asla gitmem çünkü bana şiddet uyguladı diye asla gitmem barışmam bekledim gelmedi gelmiyorsa gelmesin neyse iyi geceler
- Eşim aldati galiba tartışmasında
Hshsh3jw çok saçma bi sebep ne alaka yani
- eşşş tartışmasında
lavinialal gurbetteyim
- eşşş tartışmasında
Eskobar kim haklı sizce
- eşşş tartışmasında
sbldrk kim hakklı sizce
- eşşş tartışmasında
Eskobar amin inşallah canım
- eşşş tartışmasında
alonedark amin saol bacım
- eşşş tartışmasında
kızlar bugün akşama doğru kaynanamlara gittim kaynanamlar la aram iyidirr anlaşırız hoş beş neyse eşim aradı sevgililer günü için bana çiçek alacağını söyledi bende çok sevindim yani neyse bi geldi annesine bacısına da almış neyse ister istemez yüzüm düştü zamanında çok çektirdiler bana neyse sonra eve gideceğiz kalkalım dedi bana bende tamam dedim o sıra kaynanam eşime dediki dur babanda gelsin ona da iyi akşamlar söyle öyle git dedi tamam dedi eşim bi baktım eşim bana bakarak diyo ki korkma ha gidecegiz tamam gülerek tabi sonra şal örtme taklidimi yapıyor ama nasıl bi sinir oldum anlatamam eve geldik kızdım dedim sen nasıl öyle dalga geçersin ya bana diyo ki çık bu odadan hemen hesaba almıyor resmen çıkmıyorum dedim bi baktım geldi boğazımdan bi tutu ya gitmiyorum benimle nasıl dalga geçersin dedim ya orada bu sefer tekme attıyor ellimi büküyor kolumu çok sıktı kızım uyuyor tabi ha bu arada bana aldığı çiçegi de geri götürecekmiş eve bile getirmedi neyse sonra baktım annesini aradı birdaha bunu size getirmeyecegim çağırmayın bunu bi daha falan sonra kaynanam beni aradı bana diyo ki oğlum çok sinirlenmiş bilemem ne ona bişey olursa iki elim yakan da falan dayak yiyen ben oldum ve bana bunları dedi eşime dedim ki allah belanı versin bana diyo ki allah senle belamı vermiş diyo bana diyo eşim biraz şerefin varsa yanıma gelmezsin dedi insan bunu eşine dermi ya o kadar mı oldum o kadar zoruma gitti ki anlatmam ağlayarak yazıyorum bunları buraya…
- Bu nasıl hamilelik testi tartışmasında
Colahusu canım bilmemek ayıp degil canım gebelik testinin içinde bi çubuk var idrarını bi boş kaba yaparsın bi kaç damla sadece yaparsın sonra o çubuğu idrara batırmadan önce elinle sık o şekilde idrarın yani o kaba koy çubuk çeker içine zaten sonra o testin yanında idrar yeri 3,4 damla damlatırsın ve 5 dk sonra testini görürsün ama ilk idrar da dene net veriyor sonuç
- normal mi tartışmasında
Nursenapoyraz bu sabah başladı canım ya saol canım 😀
Angellove2010 valla ilacı düzenli kulanmadım ya ama hala adet olmadım
Nursenapoyraz valla ilacı saatinde kulanmadım ya koruma sadece geri çekilme oldu ilacı her gün kulandım ama saatinde kullanmadım
kızlar geçen ay yasmin kulanıp bittirmiştim 3,4 gün sonra kanamam oldu 2 gün sürdü ama bende kanama oldugu gibi hemen adet takvimi ayarladım bugün gözüküyor adet olmam ama hala olmadım ama normal mi ya başına gelen varmı
- kaynanaa tartışmasında
kızlar geçen gün kaynanam dedi ki bana eltimlere gidecegim kaynanam kendi eltisine gidecek neyse bende dedim o zaman bana da haber edin bende geleyim dedi neyse aradan 2,3 gün geçti bugün ögrendim gittmişler ve bana söylemeden kızını da almış öyle gitmişler ve söyledigim halde bana bi tlf açıp da diyemedi sende gel diye bi benim bi de kızımdık biz mi yerlerini dar edecektik ama çok kızdım aşırı sinir oldum hesaba almadılar resmen tavrımı koyarım artık bende hesaba almam onları. siz olsaydınız ne yapardınız nasıl tavır sergilerdiniz.
- Bir günlüğüne eşinizin yerine geçseniz.. tartışmasında
Aslan gün boyu alışveriş yapardım sonra bi kahve miss sesiz kimse yok ve yalnız başıma ❤️
- yasmin hap kulananlar tartışmasında
kızlar yasmin hapı kulandım biti dün kanamam geldi bugünle birlikte 2 gün ama çok bi kanama gelmiyor neden acaba sizde de öyle oldu mu