Bende çekildim canım ama beni uyutmuşlardı uyanında hafif bi adet sancım oldu bi saat sonra geçti korkulucak bi şey değil
NNur18181
- 30 Ara 2018 tarihinde katıldı
- HSG (rahim filmi) çektirenler varmı tartışmasında
- Çatlatma iğnesi tartışmasında
DenizMehmetSnmez rica ederim canım inşallah faydasını görürsün🙏🌸
DenizMehmetSnmez canım instagramın varsa ordan bak macunhane sayfası whatsaptan mesaj attım ben sipariş verdiğim gün kargoya verildi ertesi gün elime ulaştı kadınlara özel macun
Kızlar merhabaa ben bi macun kullanıcam demiştim onu bu ay kullandım bu gün doktora gittim ve 1 tanee 22 mm yumurtam var 😊 diğer aylar gittiğmde hep 3,4 yumurtam oluyordu ve 11.gün boyutları en büyüğü 15 mm oluyodu yani bence macunun paydası var diye düşünüyorum çatlatma iğnemi oldum şimdi beklemedeyim inşallah bu ay çatlar yumurtam bana bebeğimi verir🙏 Sizede tavsiye ederim
Meryemtura merhaba canım Yumurtalıklarını geliştiricek istenilen boyuta geldiğinde çatlaması için çatlatma iğnesi yapıcak geçmiş olsun
Beyhanopurolu yok canım ya macunhane diye bi sayfa var instagramda ordan almayı düşünüyorum
DenizMehmetSnmez evet canım öylemiş bende ya incir kürünğ ya o macunu kullanıcam
DenizMehmetSnmez yok kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum
DenizMehmetSnmez yok canım değilim kist için doğum kontrol hapı kullanıyorum soğan kürü bana iyi gelmiyo kistimi daha çok büyütüyo
- Yumurta çatlama sorunu tartışmasında
DenizMehmetSnmez valla instgramda gördüm macunhane diye sayfa kullananların iyi mesajları var da bilmiyorum inşallah canım ya inşallah Rabbim herkesin kucağını doldursun🙏
DenizMehmetSnmez aynen canım ya deniycem bu ay inşallah adetliyken başlanıyomuş gaşiba adetimi bekliyorum bi de internetten bi macun buldum macunhanenin onun hakkında bi bilgin var mı
DenizMehmetSnmez hep 4 yumurtam oluyo bu üç bi tarafta 1 bi tarafta ama çatlamıyo 1 tane kist oluyo bende anlamış değilim 😔
DenizMehmetSnmez deneyim bu ay inşallah olur artık ya 😔
DenizMehmetSnmez evet canım gördüm hem klomen kullanıp hem o kürü yapsam olur mu acaba
Kızlar ya benim yumurtam çatlatma iğnesiyle bile tam çatlamıyo kist oluyo ne yapabilirim ya bi fikir verin 🙏😔
- Yumurta çatlama sorunu tartışmasında
Kızlar merhaba 1 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyo eşimde bir sorun yok ama benim yumurtalıklarım çatlatma iğnesiyle bile tam çatlamıyo kist oluyo ne yapabilirim çatlamadı için bilgisi olan var mı lütfen yarfım edin 4. Kez çatlatma iğnesi olucam