Liyam55 sıcak mı içilecek soğuk mu mesela yapsam dolaba koysam soğuk içsem olur mu
NNutella1905
- 17 May 2022
- 29 Mar 2021 tarihinde katıldı
- Diyetle verdiğim -7 kiLo tartışmasında
- YASMİN HAP KULLANANLAR tartışmasında
ZeynepSare9485 anladım canım
- YASMİN HAP KULLANANLAR tartışmasında
ZeynepSare9485 adetinin ilk günü almaya başla canım birde aynı saatte almaya özen göster yasmin biteli kaç gün oldu ki tarlusal aldın yasmin bittiği gün 7 gün bekle 7 gün içinde zaten hamile değilsen kesin olursun 8. Gün adette olsan tekrar içmeye başlaycaksın
- Kız/Erkek Çocuğunuza Hangi İsmi koyarsınız? tartışmasında
Kirazs58 hep iki kızım olsun istedim rabbim den çok şükür rabbim nasip etti elhamdülillah bir kızım 2 buçuk yaşında ismi Asel Hafsa bir kızım 1 yaşında Elisa
- Hayatınızı Bir Śarkıyla Anlatn 🤩🤩🤩🤩🤩🤩📀🎶📣🎤🎤🎤 tartışmasında
Zarifmom Kibariye hiç kimse senin kadar sevmiyor anne
- Sözde koca olacak adam bana :( tartışmasında
hayatcokgzl oy canım benim kıyamam bence hiç çekme ailene de gitme sen iyi olucaksın ki çocuğuna iyi bakabilesin en yakın polis karakoluna git seni sığınma evlerine yerleştirirler çocuğuna al git sonrası devlet yardım ediyor zaten yerini de sen istemezsen kimseye söylemiyorlar hiç çekme canına yazık sen bu dünya ya bir daha gelmeyeceksin unutma kendine iyi bakman lazım çocuğun var ama dediğim gibi hiç. Çekme sığınma evine git
- Eşim aileme küfür ediyor tartışmasında
Guzellik09 niye sen verirken yanındamıydın derdin sende mi veriyon die
- Hayatınız boyunca tek bir dizi izleme şansınız olsa? 😅 tartışmasında
birburakannesi poyraz karayel birde yasak elma
- Şuan nerde olmak isterdiniz kızlar ? tartışmasında
Senbeben11 şimdi aynısı yazmak için girmiştim 😔
- Can Sıkıntısı Gece Sorusu 💜 tartışmasında
Birmelekannesii diyemiyorum var nedenler dua istesem senden rabbim kabul eder inş
- Can Sıkıntısı Gece Sorusu 💜 tartışmasında
Birmelekannesii kocama ben artık ayrı eve çıkmak istiyorum demek istiyorum ama diyemiyorum 😔
- Zaman geriye aksa neyi değiştirirdin ? tartışmasında
Redkids kaynanamla aynı evde yaşamayı kesinlikle reddederdim
- Test- Bir bakar mısınız? tartışmasında
leosmom İnş canım rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inş
- Test- Bir bakar mısınız? tartışmasında
leosmom ben canım iki kızımda da testlerin bu şekildeydi çok silikti bekle bşr kaç gün kan ver bence var ama hayırlısı olsun inş
- Gebelik testi tartışmasında
Aydan_123 maşallah hamilesin canım aynısı bende vardı hatta iki hamileliğimde de aynı silikti şimdi biri 2 yaşında diğeri 10 aylık 2 kızım var 😉
- Test sorunsalı tartışmasında
Nuurss canım benim senin gibi oldu ilk test yaptım çok silik çıkmıştı hatta ışıkta belli oluyordu sonra gidip 2 tane daha test aldım hemen gelip birini yaptım onda çıkmamıştı öyle atmıştım 1 hafta sonra diğer testi de yaptım baktım çift çizgi çok şükür şimdi 10 aylık kızım var sallıyorum rabbim isteyen herkese hayırlısı ile versin inş bol bol dua et benimde adet düzensizliğim var pkoyum
- Kısa süren adett 😩 tartışmasında
Duyguuu ya canım bende bu ay öyle oldum ki hemde günlük hap kullanıyordum bir baktım az birşey geldi dedim tm adet oldum daha gelmedi sabah bir kaç damla daha geldi daha gelmedi test yaptım negatif çıktı bende anlamadım 🙄
- sağlık ocağı hormon testleri yapıyor mu tartışmasında
Duyguuu yok canım tm hormon testi yapmıyor adetin 3 günü devlet hastanesine gidip yaptorabilirsin
- Para Biriktirme tartışmasında
masumkoylu yargılamadım zaten kimseyi yargılamak haddime değil fikrimi söyledim
- Para Biriktirme tartışmasında
masumkoylu hiç yapmadım yapmayı da pek düşünmüyorum sonuçta o benim eşim ne diye para saklıyım ki ha biriktirmek istiyorsanız ortak hesap açın oraya atın saklamak saçma bana göre