Petitbeurre ‘ufka çok yakın’
Gerçekten aşırı derecede dehşet bir kitap çok güzel ve sürükleyici
PPanter321
- 23 Eyl 2021
- 28 Tem 2021 tarihinde katıldı
- Aşk roman önerisi 🌈 tartışmasında
Dedikoducu22 benideeeee
Benim sevgilim balık havyarı yemeye başladığından beri çok yoruyor beni tavsiye ederim
- Kızlar napicam bilmiyorum tartışmasında
karadenizkizii canım gerçekten üzüldüm durumuna ama şu oyunu silsin yemin ederim ben bu oyunu erkek arkadaşımla oynuyordum bir sürü erkek kız var hep kavga ediyoduk şu oyun yüzünden ayrılma aşamasına kadar gelmiştir gerçekten
- Mesajlar tartışmasında
Herkes bebeğim dediğime takılmış ne var bunda anlamadım 🤦🏻♀️
- Mesajlar tartışmasında
Kızlar acil bebeğime gece onu delirtecek bişeyler söylemek istiyorum sevişirken
- Moral verin tartışmasında
Ya beni yalnş anlamayın ben güveniyorum ona çok sadık ve beni seviyor ona karşı çok hatalarım oldu çok kavgalar ettik ama yinede birbirimizi bırakmadık ayrıca oda kilolu zaten 😄
- Moral verin tartışmasında
Kızlar daha önce söylemiştim mesafe ilişkim var diye şöyle ki ben biraz kiloluyum ve kamerada sevişiyoruz yani o gösteriyor ben gösteriyorum ikimizde çok zevk alıyoruz ama kafama takılan soru şu acaba beni böyle beğeniyor mu beğenmiyor mu ben bazen diyorum of şişkoyum falan o da yok diyor çok güzelsin ama inanasım gelmiyor çok moralsizim 😞
- Mesaj konusu tartışmasında
Azerice yazmış ben türkçeyi daha çözemedim 😂
Süper 😄
Gizzemm çok güzel gidip bunu yazim şimdi😂
Kızlar bana acil erkeğimi işteyken azdıracak bi kelimeler söyleyin hiç aklıma gelmiyor😄
- Bacak arası tartışmasında
Yaa benimde başladı böyle sarımsı bir tenk oluyor ama ben birazda kiloluyum ne yapmam lazım kararmaması için
- Mesafeli ilişki tartışmasında
Annesivekizi ya alıştık kamera karşısında soyunmayı sevişmeyi işte 😂
- Mesafeli ilişki tartışmasında
Kızlar mesafe ilişkisi yaşıyorum bahsetmiştim dün barıştık ve telefonda görüntülü konuşuyoduk herzamanki gibi işte normal konuştuk sohbet falan sonra bi ateşlenme oldu ikimizde de bi anda kendimi kameranın karşısında çıplak buldum 😂 ama benimki sevişirken böyle ateşli sözler duymak istiyor ve benim türkçem çok iyi olmadığı için aklıma hiç bişey gelmiyor ne yapabilirim ne söyleyebilirim sevişirken mesela yardımcı olun lütfen 😅
- Lezbiyen vakasi tartışmasında
Sananebe bende de öyle bi kızlara karşı şeyim var ama hiç denemedim 😄
- Ne yapmalıyım tartışmasında
Kızlar sevgilimle bir kaç gündür küs’üm uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve geçen gün onu bi kız aramış neden beni takipten çıktın diye sormuş oda sevgilim çıkarttı demiş falan ama bunu bana söylemedi gizledi benden kendim görmeseydim söylemicekti de ve bi kaç gündür de küs üm konuşmuyorum peşimden koşuyor yapma etme diye sizce napmalıyım benim açıkçası güvenimi kırdı inanasım gelmiyor artık ona