firdevskartal çok zor valla yaa 2 çocuk var küçükler onlar için istiyorum en çpk aslında
RRumeysa0701
- 26 Eyl
- 21 Eki 2022 tarihinde katıldı
- Eş sorunu tartışmasında
- Eş sorunu tartışmasında
7 yıldır evliyiz beni sevmediğine kesin kanaat getirdim artık. sürekli bi anlaşmazlık bi kavga içindeyiz eşimle kız gibi her şeye küser alınır. İnanır mısın evlilik boyunca 1 2kere bile benim gönlüm alınmadı. Bıktım kavgalardan tartışmalardan dayanamıyorum sürekli beni suçluyor beğenmiyor yemeklerimi falan ev çok pis diyor yardım et o zaman deyince de bi ton laf sayıyor. Kızım 1 e başladı bu sene hiçbir şeye elim değmiyor ödevlerden. Beni beğenmedi bakımsızsın dedi kendim3 baktım süslendim ne isterse yapmaya çalıştım mutlu olmak için ama olmuyor hiç ilgisi sevgisi yok baba karşı napsam düzelir diyorum her şeyi de denedim yok adam sevmeyi bilmiyor akıl verin nolur çok zor durumdayım her gün her hafta tartışmak istemiyorum artık
- İdrar torbası sarkması mı tartışmasında
Kızlar afedersiniz vajinamdan ıkınınca bir et parçası gibi bir şey çıkıyor parmağımı soktuğumda da elime değiyor ne olabilir
- Tokatta hava durumu tartışmasında
Ay kızlar tokatta yaşayanlar hava nasıl hafta içi gezmek için gelmeyi düşünüyoruz çok mu yağmurlu
- Araba sürmeyi öğrenmek🥺 tartışmasında
melaykeeee nasıl aştınız yaa eşimle öğrenemiyorum ehliyet var ama aşırı panik yapıyorum
- İrritabl bağırsak sendromu tartışmasında
sanalkoala
Hepsi var en sonda dediğin yapışkanlı sıvı yoktu röntgen çektiler bağırsakların aşırı gaz dolu dedi ben mide ağrısı şikayetiyle gitmiştim bu şişkinlik de mideye baskı ve ağrı yapar demişti - İrritabl bağırsak sendromu tartışmasında
Bana da bu teşhis konuldu bi ilaç verdi kabızlık ve bağırsak hareketleri için ama hiç iyi gelmedi
- Yaza fit giren kızlarr💪🏻💪🏻 tartışmasında
karamelek21 boy 165
77.65 güncel kilom 😓 - Bayram sonrası gitsin kilolar 🥰 tartışmasında
Kızlar kalça nasıl erir küçülür dikleşmesini de istemiyorum
- Yaza fit giren kızlarr💪🏻💪🏻 tartışmasında
Pazartesi başlasam olur mu çocukların okuluyla birliktee😍🤭 beni de alır mısın gruba🌸
- İlginç ev sahibi tartışmasında
Kızlar o mu ilginç ben mi bilmiyorum ama eşimin yengesine kalmaya gitmiştik banyoda çöp varken peçeteleri vs çöpe atma klozete at tıkanmıyor zaten dedi. Gecesine de yırtık çarşaf ve eski ince bir yastık verdi çok kötü hissettim kendimi normal mi yani
- Mide ağrısı tartışmasında
Kızlar benim midem uzun açlıklarda özellikle oruç zamanı iftarda çok ağrır.iftara yakın afedersiniz sürekli bi geğirme hali oluyor. Oruucu açınca hiçbir şey yiyemiyorum suyla hurma sadece çorba içsem hemen midem şişiyor ve ağrıyor geğirmeye başlıyorum orucun başından beri böyle doğru düzgün iftar yapmadım yaşayaj var mı ne geçirir bulunduğum şehirde gastroenteroloji dr u yeni gelmişti tam endoskopi çekinecektim gitti doktor
- Elektrikli Süpürge önerisi tartışmasında
peynirlimakarnaa inşallah canım çok teşekkür ederim 🤲🌸 evet o civarlarda fiyatı maalesef 🥲
- Düzenlendi
peynirlimakarnaa hayallerimin süpürgesi yaa bir zamanlar 7 binken almadım şimdi çok pişmanım🥲
Bubenimoykumm bakacağım çok teşekkürler 😍🫶🏻
Neselibiri çok teşekkür ederim şuan için bütçem çok uygun değil ilerde almaj isyerim
lgrth öyle tabi 😅 inşallah teşekkür ederim1😍
lgrth annemin de vardı ondan bosh torbalı onların çekim gücü daha güzel😂😂 ben de robot istiyorum bunu değiştirince
lgrth evet ben de marathon dailye baktım arnica tesla da olabilir annem kullanıyor ama çok ağır
Rumeysa0701 çok teşekkür ederim 🌸maraton ultimate bütçeme biraz pahalı geldi daily düşünüyorum ben de