S
Sanane123

• 5 Nis 2022
  • 30 May 2021 tarihinde katıldı
  • sizinde eşiniz 🤭🙈 tartışmasında

Cicekliperde bunun mukemelikle ne alakası var ? kocamın üst düzey performansi var yada kocamin penisi bir at ile eş değer demedim. burda gerçekten linclenecek bir ton post varken bence bu şekilde davranmanız saçma üstelik başka poatlarda cinsel ilişkiden hiç sevk alıp almadığınizi konuşurken bu ozel hayat olmuyor tabi :)

2bebeliaanne hoşuna gitmeyen bir posta eğer böyle uslupsuz yorum yapacaksan hiç yazmasın canım :) heleki banane olduğunu düşünüyorsan

• Kelepçe + kırbaç tartışmasında

Melmomss eşim çok istiyor ilk frsata sipariş vereceğini söylüyor 🤭😚 ama bu beni korkutuyor normalde onu durduramiyorum aşırı hard birde kelepçe vs olsa hiç düşünmem 🙈

kızlar yani sadece benim eşimi böyle bilmiyorum ama 😀 hani kavga ediyoruz ve eşiim buna sinirleniyor barışmak için yanaştığım zamanda ilişkiye girerken onu sinirlendirdiğim için yaptığını söyleyerek sert girmeye başlıyor 😀 ay ağzım dur diyor içim devam et 🤭 sizin esleriniz de böylemi

• Ebru4 canım aşacak birşey yok bunda rahatsızlık veriyorsa sana hiç birşey yapmak zorunda değilsin bir sürü pozisyon var ve eşine zevk veren tek pozisoyonun bu olduğunu sanmiyorum. bende sürekli yorulurum o şekilde ama sex tek pozisyonla sonlandirilabilecek birşey değil bana kalırsa eşinle bunu konusabilirsin he ila eşim o poziyonu çok seviyor o şekilde çok zevk alıyor diyorsan biraz o şekilde yapıp sonra diğer pozisoyonlara donebilirsiniz :)

• Ayysssn az önce kız kardeşim
            ikizim benden kendi watsappi olmadığı için onun adına ve adresine kıyafet sipariş vermemi istedi, bunun için benimle tartıştı. . gerekcesi de onun dediği herşeyi yapmammiş 😏 araları cok iyi değil de iki kuma gibiler adeta.. 😁

• Lohusalik tartışmasında

Xlovemax12 canım hiç bitmeyecek gibi geliyor biliyorum. ama geçecek rahat ol ve bebeğinle ilk gunlerinin tadını çıkart 😊 bir anda geçecek kendine geleceksin emin ol. ben 2 aydan sonra iyi olmuştum önemli olan bu pisikolejinin sonsuza kadar surmeyecegini bilmek ve kendine sıkıntıya cevirmemek o sekilde daha çabuk atlatiliyor çünkü :)

• Cahilliğime verin 😂 tartışmasında

Uykulupingue canım her erkek devam edemez çünkü sertlik devam etmediği için sanırım hoş olmuyor onlar için o an, fakat boşalmış olsa dahi eğer bizim ilsikimizde ben yarıda kaldıysam ve istiyorsam başka şekilde devam ediyor. doğrusu da budur bence sex tek kişilik değil.

• Sevgiii canim. bir seneye kadar normal diye biliyorum bende 6-7 aya yakın kalamadim fakat pozisyonlar ve ilişkiden sonra yatakta kalma süreside bazen etkiliyor hamile kalma süresini,böyle olmadığını iddia edenler var fakat onlara bakma, eğer yataktan erken kalkiyorsan duş vs alıyorsan alma mümkünse sabahı bekle yataktan kalkmak için ve ilişkiden hemen sonra ayaklarını karnına çekerek uyursan etkisini görebilirsin umarım ben o şekilde hamile kaldım rabim isteyen kim olursa kucağını boş bırakmasın insaAllah ,🐣🙏

• Cinsellik tartışmasında

Artist insanın karısini istemesi için illa seksi kıyafetler giymesi gerekmiyor diye dusunuyorum, bir kere insan sevdiği kadının tenine teninin sıcaklığına ihtiyaç duyar, sanırım aranızdaki problemler pek çözülmüş değil, bu seklide davranması çok gurur kırıcı senin için gerçekten üzüldüm sanırım seviyorsun eşini fakat çözülmesi gereken bir sorun varmış gibi umarım çözersiniz

• Sarah1 canım bence kıza bunu hissettirme, kocanda da bir problem gormuyorsan onada hissettirme gerksiz kıskançlık egoyu düşürür kızında belki hiç haberi yoktur üstelik karpuz kabuğunu eşinin aklına düşürme istersen ustelememek daha iyi benim kayınvalidem de bagzen böyle düşüncesiz düşüncesiz şeyler syler fakat benim eşim her zaman annesini bozar eşinle konusup böyle şeylerden rahatsız olduğunu söyle

• deleted77 evet istanbulda yaşıyoruz 🤭 sıcak ve egenceli diyebiliriz sanırım 😁 adına sevindim makara yapmak istediğin zaman ilk aramak istenecek insanlar romanlar olmalı🤭

• Ursfem eşin roman mi 😁🤭 benim eşim roman onunda sürekli böyle istekleri var fakat bende senin gibi insan içinde rahat eşime gelince utanıyorum 🤭

• Orgazm tartışmasında

Leyley canım rahatladigini nasıl anlıyorsun diye birşey yok bir anda aldığın zevkin 10 katını alıyorsun kalp atislarin hızlanıyor sanki bu hayattan soyutlaniyorsun bir kaç saniye sürüyor ve geçiyor

• Sütlükk😀😂😂😂 tartışmasında

Esmeryarim gün içinde giymedigim gibi gece yatarken’de asla giymiyorum bazen dışarı çıktığım zaman bile giymedigim oluyor bu sıcaklarda hele ki 🔥😊🌸 gece sütyen gibi beni ve memeciklerimi sıkan bir iç çamaşırı ile uyusaydim kendime saygım olmamış olurdu heralde 🤷😘

• Sabah mı akşam mı tartışmasında
                    • Giyinme tartışmasında

Fairytalee sevindim adına darısı benim başıma ,🙏🤭 ben kaynanam kayinpederim ile yaşıyorum suanlik zor benim için olsun 🤦🏻😁

• İlişkide argo konuşma tartışmasında

Gizzemm sende yapma canım madem onun bu şekilde hoşuna gitmeyen birşeyler var ve dile getirmekte zorlanmıyor sende yapma, böyle şeyler karislikli olur, seninde kendine saygın olduğunu karislik almadığın bir zevki onada yaşatmak istemediğini söyle 🤷 sonuçta eşler arasında bir taraf istediği hazzı özgür bir şekilde yasayamadigi zaman bir eksiklik oluyor tamamlamasi zor umarım çözersiniz :)

• TalyaBAdem daha önceden verdiğiniz tavizlerden kaynaklanıyor malesef bu durum, herşeyi anlarım da masada başka kadının sigarasıni yakmak eşinizin niyeti ne olursa olsun kur yapmak amaçlıdir genelde en azından ben öyle düşünüyorum :) eşinize bu durumdan rahatsızlık duyduğununuzu söyleyin diyeceğim fakat eşinizin davranışından anlıyorum ki, bu konuda pek başarılı olamamışsiniz bir kaç gün uzaklaşmak annenize kardeşinize vs gitmek iyi olabilir belki aklı başına gelir..

• Giyinme tartışmasında

Fairytalee bir gün boyunca havanın ne kadar sıcak olduğundan fallan bahset, sonra gidip rahat birşeyler giymek istediğini söyle sıcak olduğu için giydiğine emin olacak şekilde ikna et onu , sonrada istediğin gibi giyinirsin zaten😄 hayır bunun için neden kendinizi bu kadar sıkıntıya soktunuz onuda anlamadım adam yanaştigi zaman yorgun olduğunu havanın çok sıcak olduğunu soylersin olur biter 🤷