S
Sea123

• 18 Ağu 2023
  • 29 Mar 2023 tarihinde katıldı
  • Sea123 salonda duran fotoğrafı görseniz ben olduğuma kimse inanmıyor teşekkür ederim önerin için 😍

• Kilo verememe tartışmasında

Sea123 bende aynıyım zulallemutlugunler hesabı var o kadının verdiği tariflerle 75 ten 70 e düştüm tavsiye ederim bende aynı şekilde ailemlelerden ayrı şehirdeyiz sürekli bir kendini çirkin kilolu görme var insanın psikolojisini alt üst ediyor yani hak veriyorum sana

Sea123 en çok motive olmam arkadaşlarım arasında benim olgun duruşumdu bunu düşündüm hep ve gerçekten zayıfladıkça mutlu oldum ve buda beni motive etti

Sea123 işte buvtam olarak ben 20 aylık beneğim 20ayda anca 73ü gördüm ve biraz bırakayım hoppp 76yı görüyorum
        Bunaldım yıldım 110kilodan düştüm bu kiloya sürekli diyet yap boz yotuldum kocamın kilo ver baskısı daha çok yemeye itti beni sonrası pişmanlık tabi bi hırslanıyorum o hafta -2 görüyorum bi bırakıyorum diğer hafta +3 görüyorum el elde el başta geri kendi kendime kalıyorum bak bu hafta az su tükettim öfemlenmişim 75-76 çıkıyorum
        Beraber motive olalım yapabilirsin bunu unutma güzel kıyafetlere vak trendyola gir bak ben öyle yapıyorum heğendiğim ürünün fotolu yorumlarında nasıl yakışmış millete benim ne eksiğim var diyorum toparlanmaya çalışıyorum ce bebem asla uyumayan tuvalete bile gitmeme izin vermeyen ağlak iki sn durmayan bir bebe

Tam beni anlatmışsın şuracıkta bekleyeyim ☺️