S
Sec2017

• 26 Şub 2022
  • 4 Kas 2021 tarihinde katıldı
  • Hamilelikte oral tartışmasında

Bence de zararı yoktur. Salı günü doğumum var şu an 38+2 haftalık hamileyim. Şimdiye kadar gayet hemen hemen her şeyi yaptık cinsel ilişkide. Hiçbir sorun olmadı. Ben de ona oral yaptım o da bana yaptı normal ilişki de yaptık eliyle de orgazm oldum hem de gayet sık sık. Hiçbir sorun olmadı. Bi riskiniz vs varsa ona bir şey diyemem tabi ama normal hamilelikte bir sıkıntı olmuyor diye biliyorum

• Evlendikten sonra değil tabi evlenmeden çok önce öğrenmiştim ama öğrenince şaşırdığım şey şuydu. Ben erkeklerin penisinin sertleşip yumuşadığını bilmiyordum😂 yani hep kalkıp zannediyordum 😂 bunlar bunu pantolonun içine nasıl sokuyor nasıl dik durmuyor nasıl sığıyor diye düşünüyordum 😂😂😂

• Kan kesin geliyor diyemeyiz. Benim ilk yaptığımda kan gelmedi mesela ama ikinci üçüncü seferden sonra birkaç yaptığımızda geldi. Geldiğinde de öyle kanama denecek gibi değil leke leke şeklinde geldi hani adetin son zamanları peçeteye gelir ya öyle geldi. Öyle kanama ağrı diye korkup kasmayın bence kendinizi akışına bırakın

• Erken gebelik testi tartışmasında

Goksongul 8 saat sonra değil zaten 2 günde bir verdiğinizde 2 katı artık olacak aynı gün içinde ya da ertesi gün vermeyin 2 günde bir verin

• 37 haftalık hamileyim en başından beri hala yapıyoruz ve hep içime boşaldı hala öyle yapıyoruz. Ve her pozisyonda yapıyoruz üstüne de çıktım en baştan beri. Şimdi bugünlerde üstündeyken daha çabuk yorulup erken iniyorum o kadar o da 37 haftada normal bence 😂 kaşık pozisyonu da çok rahat tavsiye ederim onu da

• Squirting orgazm tartışmasında

Sepilla-4 benim ilk doğumum olacak 37 haftadayım bakalım daha çatı muayenesi olacağım ona göre normal ya da sezeryan olacak da. Doktora söyleyince öyle dikiş atıyorlar mı ilk defa duydum

• Ters İlişki tartışmasında

Sepilla-4 aslında kanama bitip de gusül alınınca lohusa halinden çıkılıyormuş ben de sonradan öğrendim. İlla 40 gün şart değil yani kanamamız 10 15 20 gün ne zaman biterse yıkanınca artık lohusa olmuyoruz. Ben de o kadar gün napacağız bilmiyorum 😂😂

Cici_kis yani veriyor tabi de biraz git gel yaptıktan sonra hafifliyor. Ben normal ilişkide de çok zorlanmıştım. Yaklaşık bir iki ay her girdiğinde kanamam oldu hatta normal ilişkide bile. Dediğim gibi tamamı olmadığı için daha rahat oluyor arkadan

Cici_kis yani bir kere aklınıza düşünce daha doğrusu tadını alınca insanın aklına geliyor ara ara. E bir de daha dar olması da fazla haz veriyor tabi. Eşimin de öyle istekli olması benim de hoşuma gidiyor derken biraz biraz yapıyoruz 😂 asla arkadan ön gibi olmuyor öyle uzun süre ama boşalmasına yakın yapıyoruz genelde. Eskiden çok acıyıp hiç yapmadığımda da normal önde yapardık eşimin aklı hep orda olduğu için oranın üstüne boşalırdı ya da kalçamı arkanı göreceği pozisyonları severdi😂😂 yani hem dar olduğu için hem de bize acıyla karışık zevk verdiği için hoşlarına gidiyor. Hepsini bir tutmuyorum büyük çoğunluk erkek aynı yani

• Nurr_unsl6 hissi bile aynı değil asla. Sonuçta kaç yaşında insanlarız idrar yaptığımızı anlarız yani o an 😂

Sepilla-4 ayyy siz de hamilesiniz. Doğumdan sonraki lohusa evresi napacağız ya acayip gözümde büyüyor

• Arkadan yapabilenler tartışmasında

Gjfjkmll yani tam sonuca ulaşamasam da baya denedik 4 yıldır 🙄😂

• Nurr_unsl6 evet 4 yıldır hani düzenli ilişki hayatımız var 3 4 kere anca oldu yani sürekli olan bir şey değil o ama kesinlikle idrar değil

Evet doğuma da yardımcı falan dendiği için sürekli bahanem o 😂😂 bazen görüyorum bu happymom falan da var ya işte hamilelikte isteksizlik oldu falan diye. Hep bekledim bende ne zaman olacak diye 37 hafta oldu hala isteksizlik yok hatta dediğim gibi eskiyi daha çok özleyip istiyorum 😂

Heysexylady bazen biz de dayanamıyoruz son günlerinde artık bitmek üzereyken duşta falan yapıyoruz ama her seferinde diyorum bir dahaki ay yapmayalım bekleyelim diye ama çok olmuyor ya o bekleme işi 😂 gerçi bayadır olmadığım için yapmıyoruz 😂

Heysexylady sabah işe giderken değil de akşam birlikte olup yatıyoruz sonra gece 4 gibi falan uyurken bakıyorum arkamdan bir şey sırnaşıyor bir şey bastırıyor kalkıyoruz bir tur daha 😂😂😂 bu şişme bebek bir de yapay vajinalar oluyor elle kullanılan. Regl zamanımda biz de sırnaşıp ben ona oral vs yapıyordum. Sonra onları İnternette görünce ben alalım mı dedim o da sen bilirsin dedi. Regl olduğumda sadece altımda iç çamaşırı varken öpüşüp sevişiyoruz göğüslerimi falan öpebiliyor ben kucağındayken o anda da elimle o yapay vajinayı kullandım birkaç kere gayet ateşli bir şey oluyor😂