Bizde çok yapıyoruz çocuk yok rahatız
SSeda_6464
- 17 Şub 2023 tarihinde katıldı
- Bir duş meselesi tartışmasında
- Sigara sorunu tartışmasında
Hayat_ bant bizde aldık işte başlamıştık o gece deprem oldu sakinleşmek için tekrar sigara içmişti
- Erotik film tartışmasında
Aysegullgeldii1 midem bulanır benim
Aysegullgeldii1 yani bende onu anlamıyorum eşinle gerçeğini yapıyorken ne gerek var izlemeye
Aysegullgeldii1 bencede sana katılıyorum
fatoss3456 hiç izlemedim eşimle
Ask_hosmus Allah razı olsun canım ❤️
Sedaa inşAllah darısı eşime ☺️tekrar gaza getirip destek olup bu sefer inşallah bıraktırırım bende 🥰
Cicekliperde inşAllah sende bırakırsın
Ask_hosmus tamam canım teşekkür ederim bunları not aldım eşimle Şuan ayrıyız depremden dolayı eşim askeri personel
TombulHatun amin ecmain 🌺
TombulHatun valla öyle 12 yıldır içiyor işte kalp ailesinde kronik kayın pederimde 47 yaşında geçirdi . İnşallah biran önce bırakırlar
TombulHatun geçmiş olsun ayrıca Allah acil şifalar versin canım
TombulHatun inşAllah canım teşekkür ederim eşimde bırakır herkes bıraksa keşke çok kötü bir şey kokusundan midem bulanıyor 🤦♀️😔😔😔
- Karşı binadaki adam 🤦🏻♀️ tartışmasında
Bircocukannesi_ yani en azından üstlerine şikayet edebilir kanuni yoldan o adamda meslekten ihraç olur bir de bunun böylesi asker olup vatanı milleti koruyacak sözde namusumuzu koruyacaklar böylelerin askeriye de işi olamaz bence şikayetçi olun
Anneveoglu anladım canım bende 27 yaşındayım eşimde asker benim nerde görev yapıyordu ?
Anneveoglu anladım canım sen kaç yaşındasın eşin ve sen nerelisin ?
Anneveoglu kaç yıllık evlisiniz
Anneveoglu banada ters valla ben onun yerine utandım resmen canım 🥹🥹🥹hakkında hayırlısı olsun zor durum
Anneveoglu valla canım ne desen haklısın hiç kusura bakmasın gücenecek kırılacak biri varsa oda sensin bu kadarı olmaz 🙅♀️