Sedefyrs1101 hayırlısı olsun ben 4 yıl getirmedim ilk düşük oldu 1 yıl sonra tedavi ile kaldım şimdi korunmadim kalamiyirum
Sedefyrs1101

- 10 Oca
- 15 Ara 2021 tarihinde katıldı
- Eşim yanlışlıkla içime boşaldı tartışmasında
- Eşim yanlışlıkla içime boşaldı tartışmasında
Sedefyrs1101 demekki ceketi üstünüze atsa hamile kalıyorsunuz 😂😂
- Soba kullanan var mı tartışmasında
Sedefyrs1101 aaa iyiki yazmışım bakıyorum sımdı hemen
- 30.haftada bebeğin kanala yerleşmesi? tartışmasında
Sedefyrs1101 Banada o haftalarda bebek kanala yerleşmiş demişti doktorum 38+5’te sezaryen doğum yaptım 😊
Sedefyrs1101 Benim öyle dedikten 1 hafta sonra doğumum oldu. 37+5 de yaptım doğumu
Sedefyrs1101 büyük ihtimalle bebek kafasını yapıştırmıştır kanala, göbeğin düştü mü? Eğer göbekte düşme varsa kanala girmiş olur, eğer yoksa da kanala dayanmıştır, erken doğum riskin olsaydı doktorun söylerdi eminim ki
Sedefyrs1101 bana ikisinin kafasıda aşağıda dedi hastane sonra detaylıya girdik biri aşağı biri yukarı olmuş ama kanal falan demedi keşke doktoruna danışsaydın korkma olmaz inşallah öyle tekrar sorarsan daha net bilgiye ulaşabilirsin şuan bana ağrı yapıyor benimkiler dediğin gibi çıkıverecekmiş gibi hissediyorum olmaz inşallah erken doğum falan
Sedefyrs1101 Bebek kanala yerleşti mi dedi yoksa doğum pozisyonu aldığını mı söyledi? 30 31. Haftalar bebek doğum pozisyonu olur yani yüzü arkaya dönük baş aşağı durur. Kanala yerleştikten yaklaşık 2 3 hafta sonra ise doğum gerçekleşebilir. Doktorunuz erken doğum olsa kendisi söylemez miydi?
- HAMİLEYİM!! tartışmasında
Sedefyrs1101 Amin inşallah. Çok teşekkür ederim 🥰🙏. Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰🙏
- Doğumdan hemen sonra hamilelik tartışmasında
Sedefyrs1101 korunmalımı korunmasızmı ,😊
- Instagram hesabım adima yapılan iftira tartışmasında
Sedefyrs1101 aynn canım bende hemen ablama mesaj attım yalan dolandırıcı hemen engelle dedi
- 💋Tanışalım kızçelerr 💋 tartışmasında
Sedefyrs1101 memnun oldum canım ❤️
- Paragöz Eş Tarafı tartışmasında
Sedefyrs1101 ne münasebet canım bide yarısını istiyor sizin paranız asla vermeyin direkt söyle hamileyim bizim ihtiyaçlarımız var çocuklarımın rızkını neden size verelim deyin insan utanır be evladndan istemeye durumu iyi olduğu halde
Sedefyrs1101 Ay verme kız onların size yardımcı olması gereken yerde daha da istiyolar .Eşinle güzelce konuşup ikna edin bence
Sedefyrs1101 evde onlardan başka kimse yaşıyor mu yada borçları fln varmı. Eğer böyle bisey yoksa onların neyine yetmiyor ki iki maaş yani dediğim gibi ben olsam vermem ki onlarında istemesi yanlış
Sedefyrs1101 yooo sizin paranız neden göz dikerler anlamıyorum üç kuruşa
Sedefyrs1101 2 maaş giriyor evlerine ve hâlâ sizden de mi istiyolar üstelik ikinciye hamilesin masraflarınız daha da artacak .
Ben olsam vermem - Paragöz Eş Tarafı tartışmasında
Sedefyrs1101 direk krediye yatirdim bile diyip eşin konuyu kapatsın bence en azından kenarda durur para yada farklı birşey yaparsınız haberleride olmaz
Bu aile perde para mevzusu çok sunuyor malesef bu yüzden direk öyle derse en azından kafanız rahat olur - Galip EFE ye uygun erkek ismi 😜 tartışmasında
Uras ege-,,duha efe
- Galip EFE ye uygun erkek ismi 😜 tartışmasında
Sedefyrs1101 Giray Ege