sadeturkahvesi ah bacım bende aynı durumdayım resmen kocakarılar gibi sarktım dediğin gibi memelerim öyle özgüvenim yok benim isteğimde yok eşimin libido tamam ama ben kilo aldım her yerim ayrı kötü özgüvenim yok canım da istemiyor ne olcak bilmem
SSeval123
- 25 May 2024
- 1 May 2023 tarihinde katıldı
- Son aldığınız gecelik fotoları (fikir olsun)💋😂 tartışmasında
- Düşük sonrası gebelik ihtimali tartışmasında
belladonna teşekkür ederim
Kızlar 3 Ağustos da adet gördüm 9 Ağustos ta bitti ve o gün bugündür adet görmüyorum normal mi
- Kafam allak bullak oşdu tartışmasında
- Kafam allak bullak oşdu tartışmasında
Geçen ay 26 sı adetim bitti o gün bugündür adet olmuyorum test yaptım negatif ama karnım ağrıyor sizce
- Geciken adet olmayan bebek tartışmasında
Kızlar bu ara düzensiz adet görmekle. Birlikte baya geciktim önceki ay 26 bitmişti bu ay hala adet görmedim test yaptım negatif ama karnım ağrıyor adrt olcak gibi niye sizce adet olurmuyum
- Lütfen biri orgazm olmak için taktik versin 😢 tartışmasında
Usnac95 sana o hazzı nasıl anlatabilirim bilmiyorum canım ana tavsiyem çok fazla istemek ön sevişme uzunluğu ve orgazm olacağına inanmak ilişkinin uzun sürmesi gibi etkenler var birde en çok nerenden uyarılıyorsan eşin orana temas etsin ilk başta misyoner pozisyonuyla başla daha sonra doggy en kucakta bitir ama sürekli eşin uyarsın seni bırakmasın bırakınca o haz geri gider birbirinizi çok isteyin
- Adet tartışmasında
- Sex sonrası rutinleriniz var mı 🔥 tartışmasında
sineklibakkall duş normal hayat 😅😅😅
- Kocalar telefonda ne diye kayitliii🤣🤣 tartışmasında
- Adet düzeni tartışmasında
ruzgargulu değildi canım sadece ilk gün geldi kan sonrasında pembe ve kahve rengi lekelenme anlam veremiyorum kaşık ağrıma ve devamlı durmaksızın ağrım var başka birşey mi var acaba
- Adet düzen ve Hamilelik acil bakın tartışmasında
- Adet düzen ve Hamilelik acil bakın tartışmasında
Kızlar normalde 21 günde bir adet gören biriyim bu ay 7 yün gecikmeli bir şekilde 3-4 gün adet oldum ama ilk gün normal kan geldi daha sonra leke leke ve kesildi adetim biteli 10 gün oldu bugün ve 3 gündür kasıklarımda ağrı var sizce hamile olabilir miyim test yapmıştım ama negatif çıkmıştı ihtimal var mı
Kızlar
Sanki adet olacakmışım gibi ara ara geliyor ve gidiyor ve çok akıntım var anlamadığım bir şekilde
Kızlar adetim biteli 10 gün oldu ve bir kaç gündür kasıklarım da ağrı var ve bu adetim 7 gün gecikmişti ve 3-4 gün falan sürdü normalde 7 günden aşağı olan bir değilim ne olabilir sizce gebelik varmıdır
- Yüz bakım tartışmasında
buzdankalpler çok teşekkür ederim