Durumoms_ Ten uyumunuz yok onu cezbedmiyosun belki konussan onun fantazılerınle ilerle koku sür sen onda gakim kur ilişkide belki sıkılmışdır erkekler aynı kadınla yapmakdan sıkılıyo dıye duymusdum bir arkadaşımdan böle böle gözleri kayıyor zaten
SSevda1423
- 28 May 2023
- 30 Oca 2021 tarihinde katıldı
- Kimseye Anlatamıyorum tartışmasında
- Siz olsanız çocuğunuzu bırakabilir misiniz? tartışmasında
bbg Aynı sorunları herkes geçti once sakin ol bir işe gir çok yakın arkadaşın varsa az para ver derdini anlat yardım etsin sana böle başla elinde biraz paran olsun sonra planlarını kur herşy biranda sana sunulmuycak sen güçlüsün biz kadınlar güçlüyüz sadece sakin ve sabırlı ol planı yap uygula canm
- adet olamama tartışmasında
Polyannacilik Gittim ilaç kullandım ama düzelmiyor bir türlü cnm
- adet olamama tartışmasında
Kızlar adetim hep gecikiyor nasıl hızlandırabilirim
- Adet tartışmasında
Merveslem58 21 gündür olmadım 3 yaşında kızım var bende bıkdım
- Mutsuzum dostlarım mutsuz mutsuz tartışmasında
Leeuye Bence sen boşanıp önce kendin huzura er sanada yazık dünya okadar kısaki değmez sevgisiz yaşamaya
- Mutsuzum dostlarım mutsuz mutsuz tartışmasında
Esraaadak Ayrılcakdan tek cocukla ayrıl sonra daha zor şimdiden böleyde düzelmez k bakma bazı erkekler özgür böle bazıları temas bağımlısı biz kadınlar da temas bağımlısıyız öle erkek sevmıyınce yapamıyoruz
- Some sarkık meme problems tartışmasında
Rosequeen1 Erkek büyük göğüslere bayılıyor senin yanlışın var kendını düşürme birde ona sor erkekler çıplak sever zaten bişe giymekle uğraşma 😂😂😂
- Kocam beni aldatmış lütfen bakın 😭😭😭 tartışmasında
Queen_Mommm Canım seni en iyi ben anlarım 10 sene bu talanlarla yaşadım 2 kızıma hem ana hem baba oldum sonunda boşadım benı aldattıgı kadına koşup evlendı o ay içinde yılmadım bıkmadım çalışdım koşturdum hayatıma benı gercekden seven bır ınsan aldım şuan mutluyum çok çalışıyorum ama yalanla yaşamakdan iyidir sana tavsıyem hemen yapamıyorsan bıle tek cocuk kal sen ondan ayrılmasanda o ayrılcakdır durumunu düzelt ve çık bu yalandan sana yazık
Queen_Mommm Kendi kendine mahvettiğin bir hayat inan herkes kabul ediyor sen kabul edemıyorsun sorun sende onu senı aldatmasına ızın verıyorsun ama yapamamlara aığınıyorsun sana değer vermeyen demek ki artık seni sevmeyen bir adamla hayat kurmaya çalışıyorsun önrü boyunca senı aldatcak paranoyak yapıcak ve herkes seni suçluycak çünkü sen onu affederek kendıne olan saygını bitirttin acil boşa ve başın dik işe gir hayatını kut dünyaya bikere geliyorsun önünü açki sana gerçek değer vericeklere yer açılsın
- Çılgın dul seni bekliyor mesajı ? tartışmasında
Queen_Mommm seni telegramdada aldatmamışmıydı eşiniz baya bu işe gönül vermiş
Queen_Mommm evden kov arsızlık yapıp seni bastırıyor özür bile dilemez sonra devam aldatmaya kararlı ol gerekirse boşa gitsin dünyanın sonu değil benimkide öleyydi boşadım kurtuldum şimdi mutluyum düzelmezler bekleme
- orgazm olduğunu nasıl anlar kadın tartışmasında
Sekerportakali geciktirici sprey kullansın senın yapcak bişeyin yok istese boşalmaz bencillik yapıyor 5 dkka seks mi olur