S
Srp440

• 2 gün önce
  • 19 Şub 2022 tarihinde katıldı
  • cancagizim Ben de memnunum. 4. Yılıma girdim kullanıyorum🙂Düzensizlik harici bir yan etkisini görmedim. Bence en konforlu yöntem 👌

• Deri Altı Implant tartışmasında

Kzfkklrg 1 yıl sonra düzene giriyor. İlk yıl düzensizlik oluyor ben 2. Yılımdayım her ay düzenli oluyorum. İlk yıl 4 ay regl olmadığımda olmuştu. Yine de memnunum☺️

• Ben de de takvim e basınca direk uygulamadan çıkıyor takvime girmiyor hiç. Ben de onu anlayamadım🙈

• Spriral tartışmasında

Nur220419 özel olunca maalesef biraz tuzlu oldu ama ben 4. Bir çocuk daha istemediğim için ne olursa olsun taktıracaktım🙈 devlet alıyor mu bilmiyorum onu sormak gerekir .

• Spriral tartışmasında

Nur220419 ilk takıldığı günler bi hassasiyet ve acı oluyor tabi benim tenim hassas olduğu için biraz morarmıştı ama geçince hiç ağrı acı olmuyor tabi hissedebiliyorsunuz dokununca plastik bi çubuk incecik☺️ hareket ederken de sıkıntı olmuyor. Ben o dönem eczaneden 680 e aldım ( bir kaç eczaneye sorun farklı fiyatlar veriyorlar) özel hastane olunca 1500 e takmışlardı.

• Spriral tartışmasında

Nur220419 Ben de pimpirikli biriyim ,spiral hiç taktıramazdım sürekli kaydı mı? Korkusuyla duramazdım. Bunu elinle de hissedebiliyorsun en azından gözünün önünde☺️ Evet 3 yıl sonra çıkarttırıyorsun, istersen yenisini taktırıyorsun.

• Spriral tartışmasında

Nur220419 ben doğum yaptığım doktoruma taktırdım özel hastanede. Zaten bunu kendin eczaneden alıyorsun doktoruna götürüyorsun. Tabi devletteki doktorlarda takıyordur. Önemli olan alanında uzman birinin takması. Benimde çevremde yaptıran hiç yok tereddüt etmiştim ama şu an gayet memnunum 3 yıl endişen olmuyor(İnşallah tabi☺️)

• Spriral tartışmasında

Nur220419 kol altı implant ben taktırdım. Doktorum en koruyucu yöntemin bu olduğunu söylemişti o yüzden taktırdım. Gayet konforlu. 1 yıl olacak taktıralı sadece gecikmeler yaşıyorum bunu sorun etmiyorum diğer hormonlu yöntemlerde de aynı sorun oluyor çünkü🌸

• Kol altı implant tartışmasında

Glcan_trr yok takılırken uyuşturuyorlar zaten sonrası biraz hassasiyet oluyor benim tenim hassas olduğu için biraz morardı ama uzun sürmüyor.

• Kol altı implant tartışmasında

Glcan_trr
              Benimde 9 aylık bebeğim var ben de lohusalıktan hemen sonra taktırdım canım. Sadece düzensizlik yaptı yan etki olarak o zaten diğer hormonlu yöntemlerde de oluyor onyüzden ben sorun etmiyorum açıkçası. Doktorum en güvenilir yöntemin b olduğunu söyledi.

• Korunma iğnesii tartışmasında

Esll17 🙈🙈 benimde 3 çocuğum var ben de korkuyla gidip deri altı implant taktırdım 😁 Allah isteyenlere versin artık o zaman🙂

• Korunma iğnesii tartışmasında

Şimdi yaptırın bence 10 gün kalmış yada 5 gün kala falan birde iğneyi fazla alın bence bazen tedarik sorunu oluyor ben uzunca bir süre bulamamıştım bir dönem.

• Buzlulimonatam 3 çocuklu hayattan bildiriyorum; Burası çok güzel❤️😁 Tabi ki zorluğu var hepsi ayrı ilgi istiyor bazen yetemediğinizi düşünüyorsunuz ama hepsini yan yana koyup bakınca iyi ki diyorsunuz🌸🌸🤲🏻

• Ben de 3 ay önce doğum yaptım benim de 10 gün sürdü. Benim önceden de en az 8 gün sürerdi bana normal geliyor🤷‍♀️Ama doktorunuza bi danışın içiniz rahat değilse.

• Korunma yöntemleri ? tartışmasında

Babybaby 1500 takma parası aldılar implantı da eczaneden 680 e almıştık. 3 yıl koruma sağlıyor.

• Korunma yöntemleri ? tartışmasında