cancagizim Ben de memnunum. 4. Yılıma girdim kullanıyorum🙂Düzensizlik harici bir yan etkisini görmedim. Bence en konforlu yöntem 👌
SSrp440
- 2 gün önce
- 19 Şub 2022 tarihinde katıldı
- Deri alti implant yaptiran var mi tartışmasında
- Deri Altı Implant tartışmasında
- Uygulamaya girince ekran beyaz oluyor kilitleniyor tartışmasında
Ben de de takvim e basınca direk uygulamadan çıkıyor takvime girmiyor hiç. Ben de onu anlayamadım🙈
- Spriral tartışmasında
- Spriral tartışmasında
Nur220419 ilk takıldığı günler bi hassasiyet ve acı oluyor tabi benim tenim hassas olduğu için biraz morarmıştı ama geçince hiç ağrı acı olmuyor tabi hissedebiliyorsunuz dokununca plastik bi çubuk incecik☺️ hareket ederken de sıkıntı olmuyor. Ben o dönem eczaneden 680 e aldım ( bir kaç eczaneye sorun farklı fiyatlar veriyorlar) özel hastane olunca 1500 e takmışlardı.
- Spriral tartışmasında
- Spriral tartışmasında
Nur220419 ben doğum yaptığım doktoruma taktırdım özel hastanede. Zaten bunu kendin eczaneden alıyorsun doktoruna götürüyorsun. Tabi devletteki doktorlarda takıyordur. Önemli olan alanında uzman birinin takması. Benimde çevremde yaptıran hiç yok tereddüt etmiştim ama şu an gayet memnunum 3 yıl endişen olmuyor(İnşallah tabi☺️)
- Spriral tartışmasında
- Kol altı implant tartışmasında
- Kol altı implant tartışmasında
- Korunma iğnesii tartışmasında
- Korunma iğnesii tartışmasında
Şimdi yaptırın bence 10 gün kalmış yada 5 gün kala falan birde iğneyi fazla alın bence bazen tedarik sorunu oluyor ben uzunca bir süre bulamamıştım bir dönem.
- Canımlar içimi rahatlatır mısınız ? 😢😘 tartışmasında
Buzlulimonatam 3 çocuklu hayattan bildiriyorum; Burası çok güzel❤️😁 Tabi ki zorluğu var hepsi ayrı ilgi istiyor bazen yetemediğinizi düşünüyorsunuz ama hepsini yan yana koyup bakınca iyi ki diyorsunuz🌸🌸🤲🏻
- 10 gündür geçmeyen regl.. tartışmasında
Ben de 3 ay önce doğum yaptım benim de 10 gün sürdü. Benim önceden de en az 8 gün sürerdi bana normal geliyor🤷♀️Ama doktorunuza bi danışın içiniz rahat değilse.
- Korunma yöntemleri ? tartışmasında
- Korunma yöntemleri ? tartışmasında