Canım öncelikle yaşadığın durumdan ötürü çok üzgünüm adına ama söyle de düşünebilirsin mesela seninde özel zamanların oluyordur ilalalki tek taraflı bakma olaya yani demek istediğim şey şu bazen eşin olmadığı zamanlarda mast falan hiç olmuyor mu ya ne bileyim bence bu kadar takma kafana boşver değmez verdiğin değerden anlamayana vermşceksşn senin yerinde olsam o alınan çorapları falan bi güzel atarım kendime sıfırdan güzel bi başlangıç yapardım yani o beğendin diye değil ilk kendini sev kendine bakım yap maske yap makyaj yap saçını boyat ona da yüz verme ki aklı başına gelsin
TTugce123
- 14 Kas 2022
- 7 May 2021 tarihinde katıldı
- Eşimden cok sogudum tartışmasında
- Maksat muhabbet tartışmasında
Bence seni üzmek değil niyetim ama o kendi işini hallediyor gibi geldi çünkü eşimden biliyorum asla bi erkek boşalmadan durmaz
- Eşimin salakligi tartışmasında
Bugün pazar bisiler yapmak istedik gezmek anlamnda o da ailenin yanına götürdü neyse kirmadim gittik konuşmuyor bile benle bende çocuk acıktı ona yemek yedirmeye kalktım çocuk hasta kusacak gibi oldu sinirliyim diye bağırdım ıslak mendil istedim bi rahat oturtmadın dedi bende benim cinlerimi getirme dedim başlıcam senin cinlerine dedi bende tek kelime etmedim eve geldikten sonra biraz durdum canım sıkkın gitmek geldi aklıma çıktım dışarı aldım sigara gittim kafeye ağladım aramadı nerdesin diye bile bu kadar geldim sonra bi iki saat oturup kafamı dağıtıp
Eklemeyi unutmuşum normalde ben sınırlı bi insanım alttan alan genelde o olur ama sormadi bile neyin çar diye çok soğudum yapılan haksızlıklardan degersizliklerden sizde de aynı durum yaşayan oluyor mu
Kızlar canım çok sıkkın eşimle aramız soguk sinir oldum bazı hareketlerine konuşmuyorum suan ben ayrı oturuyorum o ayrı dışarı çıktım nereye gidiyorsun diye bile sormadi konuşmayı düşünmüyorum sinir oldum çok aynı evde konuşmuyoruz resmen
- Sex tartışmasında
Kızlar napıyorsunuz nerelerdesiniz özledim sizi yazılıyorsunuz takip ediyorum bugün de ben post açayım dedim bu aralar libido tavan normalde esim ister ben isteksiz olurdum suan bende istiyorum güzel bi birliktelik yaşıyoruz gece dus almıştım uyumadı bekledi çok eğlenceli dakikalar yaşadık eşimle tam 3 pozisyon denedik adam cildirdi resmen 😂😂
- Sekss tartışmasında
Kızlaaaarr merhaba napıyorsunuz size eşimden bahsetmek istiyorum iki gün yoktu evde araba aşmak için Sakarya’ya gitti eşim haliyle dünde geldi gece de ilişki istedi benden neyse yaptık ama normalde olsa elinle oynar kaldırır bu defa kalkmıştı direk sokup yapmaya başladı tuhaf geldi bana demekki arada özlemek iyiymiş çok sert seviyorum ben oda sert yaptı ama baya Canım acıdı öyle bahsetmek istedim
- Spiral tartışmasında
Sprail kayması olan oldu mu aranızda korkuyorum ya adet tarihim belli değil hatırlamıyorum sprail ile korunuyorum acaba kayarsa hamşle kalma olasılığım var mı kalmak istemiyorum daha bir yasında oğlum var korkuyorum
Sprail kayar mı
SprailSprail