UUmay123
- 3 Oca
- 5 Eki 2021 tarihinde katıldı
- Batum’da indirimli ürünler tartışmasında
- Batum’da indirimli ürünler tartışmasında
Cilt malzemeleri buraya göre uygun mu ? Giden var mı Batum’a
- C vitamini tartışmasında
- YOĞUN CİLT LEKESİNE ÖNERİ tartışmasında
Hanımlar iyi akşamlar. Kendime c vitamini aldım ama nasıl kıllanmalıyım. Her gün mü kullanmalıyım, sabah mı akşam mı. Nemlendirici kremden önce mi? Bana bilgi verir misiniz bakımla ilgili. Şimdiden teşekkürler 🤗
- Ogluma birsuru sey yediris kaynanaa😔 tartışmasında
Ooyoo valla benim annem de yapsa aynı tepkiyi verdim evet. Anneye sormadan küçücük bebeğe kafasına göre yediremez. Annesi zaten onu bırakırken süt veya mama bırakmıştır eminim. Annelere ve kaynanalara göre zaten bebek ağlayınca hep açlıktan ağlıyor, başka derdi yok hemen ağzına bir şeyler tıkamak derdindeler. Hiç ki değil bence
Ayy yorumları şaşırarak okudum herkes ne kadar sakin karşılamış. Ben olsam birkaç hafta konuşmazdım. Ne deme yedirebilir. Çocuk da emanettir, annesi bırakırken yedir demiş mi? Ek gıdanın da kendine göre kuralları var. Bir besini yedirirken 3 gün yedirecek ki alerjisi var mı yok mu öğrensin. Kaynanası her şeyi katmış karıştırmış. Ve cicibebe yedirmiş. Şekerli sağlıksız bisküvi yani. Kesinlikle çok yanlış ve asla hoşgörü ile karşılanmayacak bir durum
ikioglananasi anneden izinsiz yedirtmez. Anne bunu yedir demiş mi bırakırken? Çocuk da bir emanettir. Ayrıca cici bebe yedirmiş ne kadar zararlı bir şey.
38+2 de gelişim geriliği ile sezaryen oldum ama kalp atışı sa çok durağandı o sebeple. 2400 kiloydu
- Hernes takım tartışmasında
Angellove2010 ilk defa giyinicem açıkçası. Ben de kendime yakıştıramıyorum zayıflıktan sanki biraz etli butlu olsam daha çok yakışır diye düşünüyorum 😅
Angellove2010 link attım üstte, harness diye geçiyor 😊
2minikmucize benim de pek tarzım değil 😅
Yaaa gülmeyin taktik verin 🤣🤣