Benim epey gecti adet görmeyeli
UUser123
- 28 Ağu 2020
- 22 May 2020 tarihinde katıldı
- Hamilemiyim?? tartışmasında
- Gebelik belirtisi tartışmasında
Kelebek_16 bu saydıklarınız bende var mide bulantısı baş dönmesi bel ağrısı VS şeyler
- Yumurtlama testi tartışmasında
- Reg tartışmasında
Ben daha hala olamadım adet 18 gün gecti
- Doğum kontrol hapı ile hamilelik tartışmasında
Doğum kontrol hapı kullanınca gebe kalma şansı nedir
- Doğum kontrol hapı tartışmasında
- Doğum kontrol hapı tartışmasında
Kızlar günaydın ben daha önce doğum kontrol hapı kullanıyordum bu yumurtlamayı engeller mi
- Hamilelik. tartışmasında
Deletedmom2 pms dönemi nedir anlayamadım
- Lütfen cevaplarsanız sevinirim tartışmasında
Glcn2000 inşallah benim de ilk den 5. Yada 6 gün adet oldum 4.gün yaptım evde silik çizgi çıkmıştı doktora gittim negatif şimdide de 11 gün oldu adet görmeyeli test yaptım pozitif çıktı ama yinede emin olmak için doktora çıkacam zaten ağrılarım da var göğüs ağrısı ve yanması var bugunde belim ağrıyor ve sol tarafıma doğru vuruyor normalde böyle olmazdım ayın 17ne kadar beklemek zorundayım anca ozamana randevu bulabildim sende inşallah hamilr kalırsın da ilişkiye girerken hiç bişi düşünme ben ilk zamanlarda hep aklımda şu vardı acaba ne zaman gebe kalırım diye aklımda hep o vardı şimdi ilişkiye girdiğim zaman hiç bişi düşünmüyorum sende bence öyle yap ve hemen ayağa kalkma yprlar ama zaten boşaldıktan sonra içine gşden gidiyor ama yine de sende kalkma hemen ilişkiden sonra
Hatta sol kasığıma doğru indi ağrı
Şimdi size Bi sorum olacak belime doğru Bi ağrı girdi böyle olan varsa yardımcı olabilir misiniz