Aadsiz456
- 2 gün önce
- 1 Şub 2022 tarihinde katıldı
- KAYNIM? tartışmasında
- Ufak bir kondom meselesi 😂 tartışmasında
Size gece yaşadığım şeyle ilgili soru sormaya geldim bacikolarr . Benim adetim dün akşam bitti duşa girdim neyse tabi gece olanlar oldu 🤣 o anın şehvetiyle fark etmedik sonra iş bitti eşim dedi ki kondom nerde dedim şaka yapıyosun neyse ki içimde kalmış hemen çıkardım ama bişey olmaz dimi daha bebem 11 aylık bi tane daha kaldıramam 🤣 kızıma da hemen adet sonrası hamile kalmıştım çünkü ufak bi korkmadım değil. Birde gevşeyince mi oldu artık bilmiyorum ilk defa başıma geldi normalde adetim bitmişti ilişki esnasında biraz tekrar olmuş koltuk falan biraz batmış hatta günah olmamıştır inşallah
- Test böyle olmuş🥲 tartışmasında
HurremSultan yok aynı şekilde idrar damlattigin yere su damlat 3_4 damla
- En farklı cinsel isteğiniz?Fanteziniz? tartışmasında
Ben kesinlikle grup yapmak isterdim ama yine eşimle yapıyım 🙃🙃 bi de konser gibi açık alanlar ama farkedilmetecek şekilde gizli gizli 🤣
Gelsin linçler [silindi] ilişki esnasında zevke gelindiği anda akışına bırakıp yapabilirsin ancak
- ????????♀️????KIZLAR MERAK EDİYORUM tartışmasında
1prens_annesii Birinin günlüğünü, hatıra defterini gizlice okuyormuşum gibi hissettim dkfjf
- Kizlar tahmin aliyim ☺️ tartışmasında
Bsrkaya saglikli olsunda kız erkek birşey farketmez 😂
- İlişki sertleşme sorunu tartışmasında
Yenibirisii bence destek almalı yaşınız daha küçük gensiniz konuşun
- Trendyol tartışmasında
- Böyle bişey olabilir mi tartışmasında
Alparslaninannesi emziriyor musunux? Ben emziriyorum bu ay 12 gün gec oldum. Emzirmekte gecikme yapiyor
- bi bakarmısınız(Akıntı) tartışmasında
_Miniktirtilinannesi_ gidicem en kısa zamanda teşekkür ederim
- erotik film-dizi onerisi tartışmasında
Akrep hayirr🤣🤣