Çok teşekkür ederim kızlar. Uyumuştu uyandırdım. 1 saati geçti çok şükür kötü bir durum gözlemlemedim. İçimi rahatlattınız çok sağ olun🌺
Aayseee266_
- 26 Mar 2024
- 20 May 2023 tarihinde katıldı
- Kızlar acillll kızım düştü tartışmasında
kurufasulyegibi evet halı vardı yerde. Bazadan düştü off tamamen benim hatam. Çok kötüyüm.
Kızım 2 yaşında uyurken bazadan düştü kafa üstü. Biraz ağladı sonra tekrar uyumak istedi. Aklım çıktı. Böyle bir durum yaşayan var mı? Uyutmasamıydım acaba?
- Acil!!! LCW Kod tartışmasında
ladymomm teşekkür ederim🤗
- Acil!!! LCW Kod tartışmasında
Arkadaşlar lcw kodu olup kullanmayacak olan var mı? Acil
- Temizlik perilerini nasıl çağırıyorsunuz 😊 tartışmasında
belladonna bende çalışıyorum. Her gün süpürürüm muhakkak. Ama düzen oturtamıyorum bir türlü. Birde wc yi ve banyoyu duşa gireceğim zaman yıkıyorum. Bu da bende takıntı gibi. Gün içinde duş alamayacaksam yıkamak istemiyorum ve çok strese giriyorum.
Ask_hosmus yaa harikasınız 😍
superisi_ yaa ne güzel. Bende çok gözümde büyütüyorum. Bazen inanılmaz temizlik aşkı oluyor içimde. Ama bazen de parmağımı oynatmak istemiyorum. Bugün de öyle bir gündeyim. Hiçbir şey yapasım yok.
MedavikPastam ahh şu mutfak😊 evim küçük aslında. 2 saate her şey biter. Ama gram yapasım yok. Sürekli kafamda büyüyüyor.
superisi_ yaa ne olur bana da anlat😊 neler yapıyorsun 😊😊 keşke öyle olabilsem.
Yarın misafirlerim gelecek. Bugün temizlik yapmam gerekiyor. Yarın çalıştığım için vaktim olmayacak. Ama hiç içimden gelmiyor. Aşkla şevkle temizlik yapanlar beni de aşka getirin😊 buna çok ihtiyacım var şuan.
- Acill!! Süt korur mu? İnanmasam da. tartışmasında
Benbilirim teşekkür ederim yorumunuz için. Hamile değilmişim.
kanalize eğitimli biri olduğunuzu tahmin ettim. Haklısınız da. Burda sıkıntı yok zaten. Mevzu söyleyiş tarzınızda. Ben buraya stresli olduğum bir anda rahatlamak için yazdım. Hani bazen birilerinden bir şeyler duymak iyi gelir. Tam da öyle bir anımdaydı. Ama sizin yazdığınız şey benim canımın daha da sıkılmasına sebep oldu. Benden bundan bahsediyorum.
Deleted18 😊 tabi ki evliyim. Küçük bebeğim var ve yaşadığım yer küçük. İşimizden dolayı tanınıyoruz. Çok az eczane var. Eczaneden ilaç alsam hemen hamile gibi bir söylenti çıkabilir. Belki de değilim. Böyle bir söylentinin çıkmasını istemediğim için alamam dedim.
belladonna teşekkür ederim inşallah öyledir benim de.
kanalize stresli olduğum bir anda bu başlığı açtım. Benim gibi olan var mı diye bilmek istedim. Şu yazdıklarınız hoş değil. Süt koruyor diye düşünüyorum demedim zaten. Sizin bildiğinizden çok şey bildiğim kesin. En azından insanlara kırıcı cevap vermemeyi biliyorum. Bir seferlik bir şey de böyle bir durumla karşılaşmam beni çok gerdi ve buraya yazdım. Hepsi bu.
Gmzm evet hassasiyet yok. İnşallah olurum hemen. Çok teşekkür ederim.
Gmzm adetim çok düzenli o yüzden korkuyorum çok. Ama geçtiğimiz 2 hafta çok stresli bir süreçti. Acaba stresten gecikir mi diyorum. Sizde nasıl belirtiler vardı. Ben adet olacakmışım gibi 2 gündür. Kasık ağrılarım var. Gerginlik var üzerimde.
Kızlar adetim 3 gün gecikti. 17 aylık kızım var emziriyorum. Hamile değilimdir di mi? Bu gecikme normaldir yani? Bulunduğum yer küçük bir yer. Eczaneden gidip test alırsam duyulur. Mesleğimden dolayı duyulsun istemiyorum. İçim içimi yiyiyor kaç gündür. Geri çekilme oldu ilişkide. Offf çok korkuyorum.