D
deleted_13428

• 1 Nis 2023
  • 14 Ağu 2022 tarihinde katıldı
  • İsim onerisi 🌿 tartışmasında
  • Eşimin halleri tartışmasında

buzdankalpler Evet bendede hata var belirtmemişim öyle düşünüleceğini tahmin edemedim. Ama kendi odası eşiminkinden daha büyük ve balkonu falanda var ona rağmen geldi eşimin odasına yerleşti inadımıza yapmış olmadı mı şimdi ?

ZRaporu Onun amacı bizim canımızı sıkmak tanımadığınız için bilemezsiniz tabii. Kendi odasıda vardı ama oraya yerleşmek istemedi gitti eşimin odasına yerleşti. Fotoğraflarıda toplamış kapının önüne bırakmış bu çok mu normal bir şey peki ? Zaten küs olduğumuzu belirttim aramız iyi olsa bunları yapmazdı ama inadımıza yaptığının eşimde bende farkındayız. Ayrıca eşimin o odasını hala kullanıyorduk bizim dolabımıza sığmayan eşyaları o odadaki elbise dolabına koyuyorduk bize sormadan danışmadan pat diye odaya yerleşti kendi odası olmasına rağmen.. Lütfen bilip bilmeden yargılamayın

• buzdankalpler Ben asla izin vermem. Orası özel alan başkasının girip bizim yatağımızda yatması ne kadar saçma. Bence müsade etme

Nutella10 Ya okurken bile sinirlendim benimde görümcem var benden 5 yaş büyük hatta. Eşimde bende küsüz konuşmuyoruz. Evliydi ayrıldı geri annesinin evine geldi. bizde üst katta oturuyoruz. Eşimin alt kattaki bekar odasına yerleşti o odanın duvarlarında fotoğraflarımız falan vardı hepsini çıkarmıştı odayı sahiplenmiş resmen. Masanın üzerinde çerçeveli fotoğraflarımız vardı onlarıda kaldırmış. Bende gidip geri koydum bir dahada ellemedi. Kimsenin kurulu düzenini bozmaya hakları yok valla sen o ağırlığı en başta koymalıydın fazla yüz vermişsin bence görümcene. Afedersin ama siktirsin gitsin senin evinde senin istediğin gibi yaşamak zorunda eşinlede konuşup o kızı dize getirin bence. Yoksa çok tepenize çıkar daha.

• Kilo ve seks utanma 😔 tartışmasında

Bak sen kilon yüzünden kasıyorsun bende zayıf olduğum için kasıyordum. 45 kiloyum kemiklerim sayılıyor desem yeridir. Ne popom var ne memem var fizik desen yok dümdüz bi vücudum var. İlk zamanlar çok kafama takıyordum beğenilmeyeceğimi düşünüyordum çevremdekilerde kadın dediğin etli butlu olur diyip duruyordu çok zoruma gidiyordu ama eşim bu durumu hiç umursamıyor aksine çok güzel bi cinsel hayatımız var. Bence eşin mutluysa sorun yaratmıyorsa çokta problem etme kendini sevmelisin senden bi tane daha yok🫶

• Oral ve koku tartışmasında

Biliyor musun bende aynı şeyi düşünüyorum çünkü vajinal akıntım çok oluyor. Sürekli günlük ped kullanıyorum iç çamaşırım kirlenmesin diye ve kokuya sebep olduğunu düşünüyorum. Eşimin oral yapmasına hiç izin vermiyorum istemiyorum falan diyorum 🤦🏼‍♀️😔

• Artık dayanamadım.. tartışmasında

Adalet Yaa hem çok üzüldüm hemde çookk sinirlendim. Bir insan hayat arkadaşına çocuğunun annesine nasıl o küfrü kullanabilir gerçekten çok gurur kırıcı. Bir ilişkide en önemli iki şey güven ve saygıdır bana göre. En doğrusunu yapmışsın hiç pişmanlık duyma. Boşanmak konusunda bilemiyorum nasıl olur benim ablamda aldatıldığı için boşandı 3 tane kız çocuğu var velayeti ablamda ama bu süreç çok sıkıntılı bir süreç. Eşinizin çocuk konusunda anlayışlı olmasına bağlı tanımadığım için bilemiyorum nasıl bir karakteri var ama iyice bi düşünmeniz lazım. Benim eniştem çocuklara nafaka ödemek istemedi mesela. Biz dava açtık kazandık halada ödemiyor cezaevine girme ihtimali var. Kavga mı etmedik karakolluk mu olmadık neler neler atlattık son 3-4 sene içinde. Yani kısacası birazda karakterle alakalı bir durum eşiniz sıkıntı yaratadabilir. İyi düşünüp kararınızı ona göre verin bir anlık sinirle hareket etmeyin ama şunuda söylemek istiyorum asla boyun eğmeyin🙏🏻

• Katty Yok 90-95 olmasın zaten 😂 85 olsun isterdim ama destekli 75 i bile dolduramıyor olmaları çok üzüyor beni😔

• Popy_ 45 kiloyum :( Zayıf olduğum için küçük göğüslerim var büyük ihtimal ama kiloda alamıyorum onuda çok denedim. Özgüven eksikliği yaşıyorum vücudumu hiç beğenmiyorum keşke güzel bi fiziğim olsaydı

• Kirpapatyasii Keşke ya :(( estetik falanda yaptırmak istemiyorum doğal olsunlar ama güzel olsunlar istiyordum oda imkansız zaten. Napalım Allah böyle yaratmış diyip kaderimize boyun eğelim🤷🏼‍♀️

• PiTi Bu kadar insanın içinde tanıdık birine rastlamak binde bir ihtimal🤣 Yinede sen bilirsin gör istedim sadece 🫶

• PiTi bunu yanıtladı.
                  • PiTi bunu beğendi.
                  • PiTi Hayır mesela bi beyaz ledi var bide lambaları var. Çok aydınlık olmasını istediğimiz zaman lambaları açıyoruz gece film falan izlerken loş olması içinde ledleri açıyoruz ve hafif bi aydınlık yapıyor. Video çekip atayım istersen ama nerden atabilirim😂

• PiTi bunu yanıtladı.
                    • Bizimki beyaz ve çok memnunum. Sarı ışık gece lambası gibi duruyor bana göre🤷🏼‍♀️

• Betybety bizimde her sosyal medya hesabımız ortak tiktokta öyle ama ben izlemiyorum video yapmak için falan kullanıyorum. O da sıkıldıkça videolara bakıyordu. Bunu gördükten sonra zaten tamamen kapatıcam içim hiç rahat etmicek çünkü

• Sedam60 Evde yokuz diyin misafirliğe gidicez diyin ya da hastayım bahanesi uydurun bi şekilde gelmesine izin vermeyin bi süre sonra zaten kendiside geri çekilir diye umuyorum. Böyle fesatlık yaparak sadece ailenin huzurunu kaçırıyorlar elinizden geldiğince müsade etmeyin derim