Prezervatif kolay kolay yırtılan bir şey değildir ben elimde çok denedim yani tırnağımla bile zor yırtılıyor hele ki markalıysa hiç bir sıkıntı olmaz ağız yoluyla açılan prezervatif yırtılma ihtimali oluyor dikkatli açılması gerekir bir de mesela çok aşırı dar ve ince olanlarda yırtılma ihtimali oluyor sert ilişkilerde ince kullanılmamalıdır diye düşünüyorum 😊
Eesra463_
- 4 gün önce
- 15 Eki 2024 tarihinde katıldı
- Kızlar acil bi akıl verin prezervatif yırtıldı tartışmasında
- Buzluk hazırlığı tartışmasında
- Kahverengi adet ????? tartışmasında
- Kahverengi adet ????? tartışmasında
Adetin ilk gününde zaten kahverengi olarak gelir sonradan kırmızılaşır 2.3. Gününde eski kan olduğu için topaklanma olmuştur yani sıkıntı yok canım
- Adet ve akıntı tartışmasında
Blondie iyi canım sevindim senin adına bende gebelikten şüphelendim bir kaç gündür üstelik 4 aylık bebeğim de var dün test yaptım silik çizgi çıkmıştı pozitif olarak bugün sabah yaptım negatif çıktı en son dayanamadım hastaneye gittim kan vermeye çok şükür negatif çıktı da mutlu oldum bebeğim daha çok küçük
- Kahverengi sümüksü akıntı tartışmasında
Bahtsizbedevi_ inşallah sende de bende de bir şey çıkmaz canım ya 😏
Bahtsizbedevi_ bende regli gecikmesi değil de akıntı vardı işte ilk defa böyle bir şey başıma geldi ya da önceki doğunlarımda da oldu ben hatırlamıyorum bilmiyorum doğumdan 6 7 ay sonra regli olmuştum ilk gebeliğimde bunda ne kadar sürer bilmiyorum insan korkuyor ister istemez 😔😔
İnşallah normal bir şeydir canım bebeğim daha çok küçük acaba yerleşme kanaması mı diye kendi kendimi yedim önceki Gebeliklerimde yerleşme kanaması falan olmadı sadece belirtilerden anladım hamile olduğumu yerleşme kanaması olsa 1 hafta sürmez heralde bilmiyorum yani bir de insan adet olmayınca ister istemez korkuyor çok teşekkür ederim cevapladığınız için 🌹🌹
Cevap veren yok mu lütfen🙏🙏
Kızlar ben 4 buçuk ay önce 2. Doğumumu yaptım oğlum 4 buçuk aylık oldu ve doğumdan 2 ay sonra adet oldum bir hafta ondan sonra olmadım 15 gün önce kahverengi akıntı geldi sadece peçeteye geliyordu 5 , 6 gün boyunca geldi acaba sebebi nedir korkmam gereken bir durum mu bilen annelerimiz varsa eğer açıklayabilir mi 😔
- 20 aylık oğlum😓 tartışmasında
fosforlupembe evet erkek canım
- 20 aylık oğlum😓 tartışmasında
Canım hiç endişelenme kuzenim var 2 buçuk yaşında anne babayı zor söylüyor yani genetik olabilir çok çok geç konuşan bebekler var tabiki benim oğlum da 1 buçuk yaşında konuşmaya başladı sıkıntı edecek bir şey yok her çocuk aynı olmuyor onun çocuğu neden böyle de benim çocuğum öyle değil demeyin sakın her çocuk veya bebek aynı olmuyor canım 😊😊🥰