sebebineydiki aa aslında çok bi fiyat farkı yok 10.000 tlcik 😂😂
Eevinamin031120
- 4 Oca 2023
- 18 Eyl 2022 tarihinde katıldı
- Robot süpürge tartışmasında
- Saçlarımı kurtaracak maske önerisi arıyorum tartışmasında
Sutlukahve2 dibine tabiki
Sutlukahve2 evet teyzem çok memnun ablama önerdi o da bi aydır yapıyor o da çok memnun
- Biri beni rahatlatsın 😔 tartışmasında
Prolaktin hormonunuz yükselmiş olabilir bu yüzden süt gelmiştir belki gecikme de yükselme nedeniyle olabilir
- Testi negatif çıkıp kanda pozitif olanlarrrrr tartışmasında
Benim gecikmenin 3.günü idrarda negatif çıktı 10.gün kanda 11 gibi düşük değerle öğrendim geç döllenme olmuş
Teyzem sarımsak ezip bi kavanoz zeytinyağına koyuyor bir hafta bekletip 2-3 güne bir saçına sürüp birkaç saat bekletip yıkıyor baya ise yaramış onda
- kızlarrrrrr tartışmasında
Hello33 maşallah demiştim size sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
- Başınıza gelen en tuhaf şey 🤪 tartışmasında
Meraklibirisi ay evet olbilir geçmiş olsun
- Başınıza gelen en tuhaf şey 🤪 tartışmasında
Meraklibirisi ay bundan ben de çok korkuyorum bi ara güveç pişirdim çok ısınmıştı ablam iyi patlamadı dedi fobi oldu. Siz çok mu ısıttınız acaba uzun süre üstünde bir şey mi pisti ?
- Merhaba bu uygulama sayesinde hamile kalan tartışmasında
Uygulamalara göre 3 ay denedim hamile kalamadım daha sonra ovülasyon testi aldım bir ay adetin 12.günü bi ay adetin 14.günü yumurtlama gördüm ve baktım ki yumurtlama günüm uygulama ile uymuyor ve 3.ay da adetin 25.günü yumurtlama görünce anladım ki her ay aynı gün de yumurtlama görmüyorum bu yüzden uygulama yanıltıcı olabilir ovülasyon testi kullanın en sağlamı
- Adet gecikmesi tartışmasında
Elifdurununannesi merhaba 🌞 benimde gecikmemin 3.günü negatif çıktı 10.gün kanda düşük değerle öğrendim idrar yaptığımda yine çıkmıyordu küçük olduğu için geç döllenme olmuş
- Eş tartışma tartışmasında
Ecoss123 iyi de bu erkek için zaten kabullenilmeyecek bi durum bir de böyle sıkıntı yaşadığı için üstüne gidip laf etmek yerine keşke bi doktora görünmesini isteseydiniz çünkü bu elinde olan bir durum değil
- ilk gece tartışmasında
Ben bebek yagı almıştım ilk gece için eşime ve kendime uyguladım ve yag gibi kaydı 2 dk da bitti bi deneyin isterseniz
- nedenini bilen var mi? tartışmasında
Soğuk yemiş olabilirsiniz ayak altına sıcak su torbası koyun rahatlatır
- Hamilelik şüphesi tartışmasında
Canpare Muhtemelen vardır kan verin bence
Canpare Geç döllenme olabilir mi çünkü benim gecikmemin 3.günü negatif çıktı 10.gün yine negatif çıktı ama kanda çok düşük değerle öğrendim
Canpare Ay ben böyleydim günde 2-3 saat uyanık kalıyordum sadece ilk haftalarımda özellikle
Hello33 Ben eminim vardır hayırlı olsun şimdiden bekliyorum cevabınızı 🥰
Hello33 Amin hepimiz inşallah
Hello33 Ay görümcelerimden biliyorum sizin termin işleri çok zor of 😠