- Düzenlendi
topuklukadin
Neden büllük karşılaştırılması yapılsın yahu, bence de erkekler de eşinizin pıtiğini nasıl tanırsınız dese iğrenç olurdu bu da öyle olmuş 🥴
Benim gibi değişik fantezisi olan yoksa beğensin yoksa beni mi tekim 🤔
topuklukadin
Neden büllük karşılaştırılması yapılsın yahu, bence de erkekler de eşinizin pıtiğini nasıl tanırsınız dese iğrenç olurdu bu da öyle olmuş 🥴
Benim gibi değişik fantezisi olan yoksa beğensin yoksa beni mi tekim 🤔
Kızlar tek ben mi böyleyim bilmiyorum özellikle 1 haftadır o kadar libidom yüksek ki ne yapacağımı şaşırdım günde iki üç defa duş alarak hasta oldum yemin ederim ya eşim artık kaçmaya başladı 🤣🤣😂nasıl durduracağım kendimi bir akıl verin bacınıza lütfen yavvv offf ben hiç böyle değildim 3 hafta olmasa sesim çıkmazdı şimdi günde 2-3 defa olmazsa turuşuyoruö 😭😭
kurabiyevarsimitvar benimki Allahtan kendide çocuk istemiyor da sesi çıkmıyor 😂
fatmaaa123456 10 gün çok uzun değil mi bacım
fatmaaa123456 pis oluyor benimde ilk deneyimim ama diyorlar ya çok rahatlatiyormis vajinayı
fatmaaa123456 aramızda bir hafta var.
petunyaela psikolojikmen gece daha çok keyif alıyorum gündüz kapı çalacak biri gelecek kaygısı oluyor
Eskobar ben bakarken cinsel ilişkinin vajinadan değilde ananldan olduğunu sanıyordum ve nisanlandim öyle öğrendim çok şaşırmıştım 🤣 erkeklerde boşalma nasıl olur onuda evlendikten sonra öğrendim
rouge_ nasıl prezervatifimize ihanet edersin nasıllll
fatmaaa123456 ay çok geçmiş olsun sizin hastalık neydi ki cnm.
sizene ay uykulu gözlerle okuyunca gerçek kaza yaptınız arabayla sandım 😂😂🤣
fatmaaa123456 tıpta çareler tükenmez
Eşim boşalıyor önce ben çoğu zaman boşalamıyorum
perimasali802_ ilk evlendim sene istemez bana şunu bunu al demezdim salaktım akıllandım şimdi aylık hesabıma para istiyorum bişey alacak olursamsa söylüyorum kartan yada kendisine aldırıyorum cilve ile değil ama tatlı bir dille diyelim 🫣
Meriii35 haklılar her gün taze fasulye yenmez diyelim bizde o zmn tövbe tövbe Rahatsız olmayı bırak ikisini de rezil ederdim ben
Bahtsizbedevi_ Çok kilolu değilim aslında ama 70 üstünde olmak benim hoşuma gitmiyor
Bahtsizbedevi_ istemiyor zayıflamamı ondan böyle yapıyor 😂 e benim irade de sıfır olunca olanlar oluyor 🥲
Etipetito hahahahah kız düşman bile yapmaz kocanın yaptığını diyette olan birine ne diye tatlı alır getirirsin ama birazda sen sormuşsun aklına gibi geldi sen alma dediğin zaman inada gidip almış🤣🤣