G
gad0810

• 20 Ağu 2022
  • 15 Kas 2021 tarihinde katıldı
  • Lalem1 nasıl eşi varken nefsime hakim olamıyorum diyebilir. Bu alelen ben seni aldatıyorum başka kadınları beğeniyorum onlara ilgi duyuyorum cinsel açıdan onlardan tahrik oluyorum demek. Ben boşanırım

• Meleklerinruyasi öncelikle doktora gitmelisiniz kist vs var mı diye genel bir muayene olabilirsiniz. Gebelik öncesi folik asit kullanabilirsiniz. Yumurtlama günlerinizi takip edebilir yada adet sonrası doktorunuza giderek yumurta durumunuza göre ilişkiye girebilirsiniz. Ve ilişki sonrası ayağa kalkmamanız mümkünse ayaklarınızı yukarıya kaldırmalı ve beklemelisiniz. Benim 2senelik evli arkadaşım hamile kalamadığını söyledi. Meğer ilişki sonrası hemen kalkıp yıkıyormuş. Anlattım ve o ay hamile kaldı. Bunlara dikkat edersiniz

• Yavru köpek 🐶🐶 tartışmasında

Şuan çok küçük pede alışması için belirli bir alanda sınırlı tutmalısınız evin veya odanın heryerini gezmemesi gerekiyor tuvalet eğitmini böyle veremezsiniz. Dediği gibi büyük kartona yatağını ve pedini koyun normalde kafes eğitimi veriliyor bunun için. Uyandığında çişinğ kakasını yaptıktan sonra dışarıya yanınıza alın. Gece sıcak su torbası ve eşinizin tişörtünü koyabilirsiniz yanına. Adı ne ise mesela hadi çişini yap kızım oğlum diyerek bu cümleyi aşılayın. Ödül maması alın mutlaka fakat şuan küçükmüş kendi yerinde durmalı ağlayınca alıyorsanız hep ağlayacaktır almanız için

• Gebelik tartışmasında

Naz_sahaann kromozom olarak sıkıntısı olacak bir döllenmeyi henüz kese bebek oluşmadan vucüt atıyor. Aslında en mükemmel gebeliği vücut kabul ediyor

• Gebelik tartışmasında

12agustos umarım sağlıkla kucağına alırsın bende Ağustosta hamile kalmışım ama kimyasal oldu 2ay sonra adet oldum öyle öğrendim sağlıklı olmadığını. değerim 2.800lerdeydi sonra düştü tabi. Şimdi yine deniyoruz ama kimyasal olur mu tekrar diye endişeliyim. Zaten kimyasalda vücut sağlıksız olanı büyütmüyor oluşturmuyor bile direk atıyor. Doktorum neredeyse yüzde elli her kadında oluyor fakat adet oldukları için fark etmiyorlar sen erken öğrendiğin kan testi verdiğin için hamile olduğunu anladın dedi. Kan vermesen normal adet olacaktın ve gebe olduğunu hiç bilmeyecektin şeklinde söyledi. İnşallah sağlıkla olsun

• Gebelik varmi ??? tartışmasında
        • Kavaklıdayız 2+1ler 700den başlıyor yeniler Merkez e5e yakın taraflarda bu fiyata bulunmuyor. Çünkü oralar daha yerleşik senelerdir olan bölgeler. İnternette içi çok güzel olup saçma sapan 250-350 bandındaki evlere inanmayın

• Gebelik testi tartışmasında

Ay_Sa yapıldıktan kaç dk içinde silik çizgi çıktı belirtiniz mi vardı?

• Cinsiyet tartışmasında
          • Benzeri benimde başıma geldi. Gece gözlerimi birden açtım hemen eşimde açtı. Sonra elini yavaşça enseme koydu ve burnuma kafa attı. Ben bayılmışım çünkü bayılmış olmasam tekme tokat. Öğlen aynada yüzümü görünce anladım. burnum kızarık mordu. Eşim rüyasında hırsıza kafa attığını sanıyormuş o rüya değilmiydi diyor🙄🙄

• Herkez bir soru sorsun tartışmasında

Senbeben11 oğlumuzla çok ilgili yardımcı bir baba olması, Soru: En son hangi kitabı okudun?

• İç mimarlık mezunuyum şuan da istanbul üni. Uzaktan okuyorum

• Dogo argentino çok güzel bir ırk, benimde 4yaşında bir kızım var. Son secereli saf kan dogolardan. Öncelikle ileride de beraber yatmayacaksanız yatağınıza alıştırmayın. Benim kızım şuan 85kg at gibi uzun yüksek bir köpek. Ve emin olun aynı yatakta yatmak istemezsiniz büyüyünce çok yer kaplıyorlar. Şuan alışma sürecinde siz istikrarlı olun ve kesinlikle almayın. Bir kaç güne alışacaktır henüz bebek ve yanında sıcaklık istiyor. Bir sorunuz olursa sarabilirsiniz. Tüyü kadar ömrü olsun