H
hazal123

• 8 Eyl 2022
  • 5 Eki 2021 tarihinde katıldı
  • Herşey bitti... tartışmasında

Sexy_lady canım bence olayı büyüt ayrılma noktasına getir onun ailesine söyle eve alma bir süre burnunu sürt belki aklı başına gelir

• prenses88 Canım sen baskı yaparsan daha çok izler bence umursama ne yaparsa yapsın yapan her türlü yapar gizli yine yapar boş ver kafana takma herkes kendine yakışanı yapar

• Elesya Erkekler yakalandığı zaman inkar ve üste çıkman yoluna girerler seninkide öyle yapmış canım söyledikleri yalan

• Meeaoww bence eşinden soğumaya bak o getirsin sen ye iç gez keyfine bak yani onu kullan, anne evinde rahat edemiyor malesef insan, yine kendi evin daha iyi o sen yokmuş gibi davranıyorsa sende o yokmuş gibi davran yatağa gelmiyorsa çağırma, evde giyin müzik aç dans et misafir ağırla gezmeye git onu takmıyor ve kendi dünyanda gayet iyi olduğunu görünce oda o dünyaya girmek isyecektir, bide sürekli Güler yüzlü ve mutlu görün senden bir tane var unutma ,

• Bebeem007 bence alkollü insanın dediğine çok da takılmamak lazım o anda ağzından çıkmış sonra da pişman olmuş zaten, normal zamanda da böyle şeyi sevmez diyorsun ozaman sende canını sıkma bence

• alonedark 11 aylığız gündüz bir uyku yapıyoruz gece de 8 9 gibi uyuyup sabah 9 da uyanıyoruz ama gece 1039 kere uyanıyor ne yapsam bilmiyorum 🤷‍♀️

• Sexy_lady bizde öyleyiz beraber film izlemeyi çok seviyoruz en ufak bir açık sahnede kafasını çeviriyor gözümü kapatıyor 😂 daha bide ben yokken bu sahneleri ileri almazsan vebalim boynuna diyor 😂

• Deleted3441 Genelde erkekler suçlu olduğunda suç bastırıp üste çıkmaya çalışırlar karşı tarafa yüklenirler onlar trip atar kavga çıkarırlar ama sen dik dur burnundan getir o evde yokmuş gibi davrann sonra pişman olur

• Elizabeth oğluna su şişesi ayarla ve onun ulaşacağı Bir yere koy susadıkça şişesinden içsin

• Elizabeth valla canım hepimiz böyleyiz benim eşimde toplamaya temizliğe pek yardım etmez bazen yemeğe yardım eder, ama ben gocunmuyorum temizlik yaparken sürekli de evim temizdir 11 aylık oğlum var onunla ilgileniyorum oyunlar oynuyorum, müzik açıyoruz komşuya gidiyoruz haftada bir iki annemgile gidiyoruz ve memnunum hayatımdan, kaynana şu bu derdi yok evde rahatız bide bu yönden bak tatlım 🥰 kendi evimizin yuvamızın işleri

• Oyuncak Önerisi tartışmasında
        • minionss Canım maalesef ben de aynı durumları yaşadım ama tekrar güvenemiyorsun şahsen ben dört ay oldu hala güvenim yerine gelmedi bu güvensizlikle nereye kadar gider bilmiyorum

• ALDATILDIM.... tartışmasında

Beybibeybi ayrıca kızın saçını başını yol bence adamın evli olduğunu bile bile yapıyor

• ALDATILDIM.... tartışmasında

Beybibeybi canım kötü bir durum ki İyice düşün taşın kararını ver eğer barışacaksan da bence süründür seni kaybedecegini bilsin bir ay falan ev alma bence Sürünsün iyice o zaman aklı başına gelir bir daha yaparsam kaybederim korkusu gelir

• Deren1234 ben geçen eşime oral yapim mi dedim yok saçmalma dedi gülesim geldi, milletin kocası yap diyor kadın yapmıyor benimki saçmalama diyor 😂

• Ozel bölge temizligi tartışmasında

selocan ben jilet kullanmıyorum ayda bir ağdaya gidiyorum jilet çok çabuk çıkarıyor ve karartıyor bence

• -bitmiş şampuan Şişelerine ya da deterjan şişelerine su koyup kullanırım
              -yemek arttıysa buzluğa koyarım ekmek arttıysa onu da buzluğa koyarım sonra çıkarıp yerim evde sebze fazla alınmışsa onu da buzluğa koyarım ihtiyacım olunca çıkarır kullanırım
              -Çamaşır makinesini ve bulaşık makinesini gece çalıştırırım çamaşır sepeti iyice dolmadan, asla makineyi çalıştırmam
              -Suyu dikkatli kullanmaya çalışırım elektriği de çok yakmamaya çalışırım prizde fiş varsa çekerim
              -her şeyimi toptancıdan alırım daha uyguna geliyor, sıvı sabun deterjan falan hep beş kiloluk ve uygunlardan seçerim