Hhazal123
- 8 Eyl 2022
- 5 Eki 2021 tarihinde katıldı
- Bir erkeğin aldattığını nasıl anlarız 😏 tartışmasında
- Bir erkeğin aldattığını nasıl anlarız 😏 tartışmasında
- Herşey bitti... tartışmasında
- Eşimin telefonunda gördüklerim tartışmasında
- Eşim ayrılmak istiyor 😔 tartışmasında
Meeaoww bence eşinden soğumaya bak o getirsin sen ye iç gez keyfine bak yani onu kullan, anne evinde rahat edemiyor malesef insan, yine kendi evin daha iyi o sen yokmuş gibi davranıyorsa sende o yokmuş gibi davran yatağa gelmiyorsa çağırma, evde giyin müzik aç dans et misafir ağırla gezmeye git onu takmıyor ve kendi dünyanda gayet iyi olduğunu görünce oda o dünyaya girmek isyecektir, bide sürekli Güler yüzlü ve mutlu görün senden bir tane var unutma ,
- Alkollü iken grup teklifi tartışmasında
- Yürüteç için ne düşünüyorsunuz tartışmasında
- Bebeklerınız kaçta uyuyor ? tartışmasında
- En iyi erotik film önerisi tartışmasında
- Kalbimden vuruldum 😭💔 tartışmasında
Deleted3441 Genelde erkekler suçlu olduğunda suç bastırıp üste çıkmaya çalışırlar karşı tarafa yüklenirler onlar trip atar kavga çıkarırlar ama sen dik dur burnundan getir o evde yokmuş gibi davrann sonra pişman olur
- Evlilik sorumluluk çocuk tartışmasında
- Evlilik sorumluluk çocuk tartışmasında
Elizabeth valla canım hepimiz böyleyiz benim eşimde toplamaya temizliğe pek yardım etmez bazen yemeğe yardım eder, ama ben gocunmuyorum temizlik yaparken sürekli de evim temizdir 11 aylık oğlum var onunla ilgileniyorum oyunlar oynuyorum, müzik açıyoruz komşuya gidiyoruz haftada bir iki annemgile gidiyoruz ve memnunum hayatımdan, kaynana şu bu derdi yok evde rahatız bide bu yönden bak tatlım 🥰 kendi evimizin yuvamızın işleri
- Oyuncak Önerisi tartışmasında
2bebelianakurt onu nasıl yapıyorsun
- Aldatılıp tekrar güven kazanma tartışmasında
- ALDATILDIM.... tartışmasında
Beybibeybi ayrıca kızın saçını başını yol bence adamın evli olduğunu bile bile yapıyor
- ALDATILDIM.... tartışmasında
Beybibeybi canım kötü bir durum ki İyice düşün taşın kararını ver eğer barışacaksan da bence süründür seni kaybedecegini bilsin bir ay falan ev alma bence Sürünsün iyice o zaman aklı başına gelir bir daha yaparsam kaybederim korkusu gelir
- Eşim benden oral yapmamı istiyor tartışmasında
- Ozel bölge temizligi tartışmasında
- Tasarruf sırlarınız 🤓 tartışmasında
-bitmiş şampuan Şişelerine ya da deterjan şişelerine su koyup kullanırım
-yemek arttıysa buzluğa koyarım ekmek arttıysa onu da buzluğa koyarım sonra çıkarıp yerim evde sebze fazla alınmışsa onu da buzluğa koyarım ihtiyacım olunca çıkarır kullanırım
-Çamaşır makinesini ve bulaşık makinesini gece çalıştırırım çamaşır sepeti iyice dolmadan, asla makineyi çalıştırmam
-Suyu dikkatli kullanmaya çalışırım elektriği de çok yakmamaya çalışırım prizde fiş varsa çekerim
-her şeyimi toptancıdan alırım daha uyguna geliyor, sıvı sabun deterjan falan hep beş kiloluk ve uygunlardan seçerim