Hhenna666
- 21 Eyl 2022
- 25 Tem 2020 tarihinde katıldı
- Vajinadan gelen Yumurta aki tartışmasında
- Bombax tartışmasında
- Bombax tartışmasında
Savasedefff hayir denemedim ben turkiyede yaşamiyorum rusyadayim burada bulamiyorum sipraktini
- Bombax tartışmasında
- Bombax tartışmasında
Merhaba kizlar, aranizda bombax ilacini kullanlar varmi etkisini gordunuzmu acaba? Kilo almak istiyorumda😒
- Yandı geceler yandı🔥🔥😍😂 tartışmasında
minnosunannesi bendee😭
- Bakarmisiniz kizlar tartışmasında
- Bakarmisiniz kizlar tartışmasında
Selam kizlar bi sorum olucak acaba adet gunune 2, 3 gun kala iliski olursa ve esim icime bosalirsa hamile kalma ihtimalim varmi?
- Boşalmak tartışmasında
Antisosyalmom teşekkur ederim🙈
- Lutfen yardimci olurmusunuz tartışmasında
Merhaba kizlar biraz kendimi anlatiyim sizlere cok utangac biriyim esimden utaniyorum birlikde oldugumuz zaman hic bisey yapamiyorum utaniyorum dum duz kaliyorum buda beni cok biktirdi artik, bir kez bile olsun orasina falan dokunmadim bu arada 2 yillik evliyim, esim su anda uyuyor ama yinede bu gece biseyler yapmak istiyorum ne yapa bilirim utangac olmamdan cok yoruldum artik bende esim icin biseyler yapmak istiyorum ama nasil baslasam bilemiyorum lutfen bana yardimci olun ne yapa bilirim
- Boşalmak tartışmasında
Hayatdeniz esimle yaparken bosalamiyorum sen nasil kendi kendine bosaliyorsun yaa🙈😄
- Pozisyon kartı özelikle utananlar icin🤣 tartışmasında
Prensannesi_190 uygulamayi nasil indireyim?
- Kocamı aldaticam galiba.. tartışmasında
- Cinsellik tartışmasında
Merhaba arkadaslar❤️2 yillik evliyim ama esimden hala utaniyorum, cok istekli biriyim ama bunu belli edemiyorum utaniyorum, ve iliskide orgazm olamiyorum, esim cabuk bitiriyor, uzun yapalim soyleyemiyorum, farkli pozisyonlar denemek istiyorum ama soyleyemiyorum, acaba benim gibi olan varmi ?sizler ne yaptiniz? Fikirlerinize cok ihtiyacim var❤️Sex hayatimizi nasil alevlendire bilirim fantazilerinizi soylermisiniz, utangac olmamdan cok biktimm🤦🏼♀️🤦🏼♀️
- Kizlar bi bakarmisiniz tartışmasında
Merhaba kizlar bi sorunum var aslinda hic boyle aile seylerini konusmayi sevmem ama sorucak hic kimsem olmadigi icin buraya yaziyorum, konu eşim, iliski yasamiyoruz 20 gun oldu artik erkekler dayanamaz soyluyorlar hep ama neden boyle bilmiyorum telefonuna falan bakiyorum ama hic bisey yok acaba benimi istemiyor😒boyle seyler dusunmekden deliricem, calisiyor işe gidiyor sabah 5 de aksam 7 de falan gelip uyuyor vakit bile gecirmiyoruz acaba yoruldugu icin mi boyle bana karsi sogumasindan cok korkuyorum evlilikde iliskininde onemli oldugunu soyluyorlar acaba ne yapmaliyim akil verirmisiniz lutfen