Çok istekli biriyim hele tam kıvama gelince vazelin sürüp denemek isterdim ama haram bazen boşalırken domalmışşam oraya da bir şeyler yaptırıyorum o zevkle parmağıyla okşama vs gibi
Hhepbahar123
- 14 Tem 2023
- 8 Tem 2022 tarihinde katıldı
- Anall tartışmasında
- Geciktirici önerisi olan pilissss tartışmasında
Biz ilk defa kullanalım dedim 1 saat nerdeyse bosalamadı bir daha da kullanmadik😅😅😅
- gebelikte cinsellik tartışmasında
Sedaa kaşık pozossyonu ne ilk.defa duydum
- Benmi çok abartiyorum tartışmasında
Aynı sorun bizde de var hatta şu an tartışma çıkartmak üzereyim ha patladım patlıcam aynı evde kinsurekli yanımda olmasina ragmen her anlamdanona hasret yasıyorum
- Adet söktürücu yedim ama adet olamadim tartışmasında
MSM emziriyorum sorun olur mu acaba
Cansu37 bende bitmesine son iki gün kala oldum ama bu seferde adet bitiminde kontrol edecekmiş alttan
buzdankalpler ayy inşallah adet oldum ama çok gelmedi henüz insallah kaybolur biraz üzüldum duyunca
Cansu37 hayırlo güzep haber alorsın insAllah canım
Var mi bu durum başına gelen 1 aydır adet görmedim ilaç verdi doktor ama hala olmadim 4 gün daha ilac kullancam yinr olmazsamm kafayı yicem ya sol yumurtaligimda 4 cm kist varmış
- Oğlum 🥺 tartışmasında
Sonuç ne oldu bebeginiz nasıl düzeldi mi
- Ella? Adet gecikmesi? Tarlusal? tartışmasında
Mujahide_esved bnde dupbaston du galiba bana verdi ama olamadim hala adet ya 4 gün daha kullanacam
- Adak kurbani tartışmasında
Bnm babam imam zaten bir de çoban tanıdığımız var kestirip çevrekizde ihtiyac sahiolerine dağıtıyorum genelde hep babamla haberlesip bu sekilde herkes kestiriyor
- Ella hap. Kafayı yicem🤯🤯 tartışmasında
Rapunzel dupbaston mu öyle bi hap verdi hala adet olmadim ya 1 ay adet görmedim ilk defa başıma geldi bu arada brn hap felan içmeden oldu durduk yere adetim gecikti yani hala olmadım ya
- adet olamama tartışmasında
Bnm de 1 aydır adet olamadim doktor adet aökücü verdi hala olmadım 4 günlik ilac kaldi elimde onlari yiyince olurum insallah ya
- Ella? Adet gecikmesi? Tarlusal? tartışmasında
Mujahide_esved tarlusal ne oluyor?
- Zayıflamak isteyen kim var ☺️☺️ tartışmasında
- Regl iken denize giriyor musunuz? tartışmasında
dramaqueencnm o nasil ilk dwfa duyuyorum
- Oğlum 🥺 tartışmasında
Blondie ne kadarlık çocuk
- sexing😬 tartışmasında
Heysexylady peki ya sesler🤠🤪
- Evlenince neden herşey değişiyor ? tartışmasında
Vaa artik elde etrim rahatlıği mi oluyo bilmiyorum ama evlenince çoğu erkek boşluyor kadını çok rahat davranmaya başlıyor ilgi alaka sıfir