arman hamileyimmmmmm🥹🥹🥹
Llingobircan1501
- 15 Ara 2022 tarihinde katıldı
- Sizce olabilir mi tartışmasında
- Sizce olabilir mi tartışmasında
- Düzenlendi
Kızlar ilk defa bir şey soruyorum burada, aklıma takılan birşey var belkide heyecan yapıyorumdur bilmiyorum. Programda reglimin ikinci günü görünüyor normalde de benim regl tarihim hiç sekmez. Saati saatine tutar yani. Bu ay birkaç kez ilişkiden sonra hiç kalkmadan yatağa uzandım çocuk oluşabilmesi için. Dün adet olmam gerekirdi. Arada bir adet olacakmışım gibi kramp geliyor ama hiçbir şey yok. Sadece akıntı. Sizce birşey olabilir mi? Çok mu erken acaba, heyecanlı olduğum için aklımda sürekli. Olacak mı olmayacak mı diye tetikte bekliyorum. Fikirleriniz varsa yazabilir misiniz?
- Yardım tartışmasında
Leyliiiiiii Neden rahatsız oluyorsunuz ki bundan, yani annesi sonuçta gelip ziyaret edebilir. Zaten kayınvalidenizle yaşıyorsunuz ne gibi bir müsait olmama durumu olabilir ki🤷🏻♀️
- yardım tartışmasında
miiiinnaa Gerçekten yaptığın şey için çok üzgünüm ama sana tavsiyem. Bol bol tövbe ve istiğfar. Namazını sakın aksatma her zaman zamanında ve sünnetlerle kılmaya çalış. Ne alaka diyebilirsin. Ama inan bana sana çok yardım edecek. Günahını unutma, Allah günahkar ama yaptığından pişman boynu bükük kullarını çok sever. Ve en önemlisi yaptığın hatadan ders çıkarıp bir daha asla böyle bir şey yapmaman. Kapalı olup olmaman önemli değil, namusunu koruman çok çok önemli bir şey. Konuştuklarına, yaptıklarına, hareketlerine önem göster. Birde, daha fazla günahını açma ve hiç kimseye söyleme. Allah, kullar arasında konuşulan bilinen günahı affetmez, ancak aranızda kalırsa onu siler.. Allahın seni affedeceğinden emin ol, ve tövbe et. İsmi - Azam duaları et. Hepsi sana çok iyi gelecek.
- Kına üzerine boya tartışmasında
Benbenimsenkimsin Zaten sarı yapmayı düşünmüyorsun, kına üzerine kızıl bir renk boya koyarsan tutar. Ya da en kötü sarıdan biraz daha koyu bir renk atar üzerine yine kızılı boyarsın olur.
- Kafam karışık eski sevgili tartışmasında
Efendindegilkolenim Eşin çok sevdiği eski sevgilisiyle mesajlaşsa nasıl hissederdin. Eşini seviyorsan onu kırmamalısın. Aklınızı toparlayıp Mutluluğunuzu korumaya çalışın..
- Sizce ne yapmalıyım?? tartışmasında
Eşimle evleneli 5 ay olacak nerdeyse, ondan önce de 2 buçuk yıllık bi ilişkimiz vardı. Evlenmeden önce sürekli bana karşı ne kadar istekli olduğunu söylerdi anlatırdı falan ama. Evlendik ilk ayda cinsel ilişki hayatımız iyi gidiyordu. Şimdi ne oldu bilmiyorum ama sanki beni arzulamıyor gibime geliyor. Nerdeyse hep ben daha istekli olan taraf oluyorum. Hani o isteyince reddetmiyorum da. Soğudu mu acaba benden🙄. Bakımsız biri de değilim ki niye böyle oluyor. Fikri olan bişeyler yazabilir mii☹️☹️