parlaa1520 vajinismusu yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum 2 3 sene girmedi neredeyse sürtünme yada yarısı girerdi erkek milleti tabi sıkıntı ediyor bir yerde Dr gittik ama devam edemedik zamanla aştık ben dış etkenler ailesi vs stresten kendimi adapte edemediğim için başaramadigimi düşünüyorum ama şükür geçti. Kendini rahat bırak ön sevişme uzun tut aparatları yapabiliyormuşsun zaten penisi de aparat gibi düşün üzerine otur iyice içine al bide bacaklarını çok ayır komple sonuna kadar girsin biraz öyle bekle sonra hafif hafif ileri geri yaptın mı zaten dudaklarda acayip bi zevk başlıyor zevk başladıkça iyice ıslanıyor sivi geliyor alttan korkuyorsan çok yavaş hareket edersin ama ustteyken o dudakların eşinin kasığına deyipte zevk almama ihtimalin yok ama tam alacaksın içine dediğim gibi. Esin hareket etmesin sen usul usul bi dene. Ben bırak üstte olmayı penisi tam içime alabilsem keşke bigun derdim. Üstte olmak nasıl bisey acaba derdim herkes yazardı burada. Şimdi üste geçiyorum bazen 2 3 kere boşalıyorum bitince bi kalkıyorum eşimin üstünden koskoca penis içerdeymis önceden nasıl korkardım artık zevkten büyüklüğü bile umurumda olmuyor nereden nereye geldik diye arada konuşuyoruz eşimle hatta
Mm123
- 3 gün önce
- 14 Şub 2024 tarihinde katıldı
- VAJİNUSMUS 8 YILLIK EVLİLİK tartışmasında
- Buhar makinesi pirantech yada baska marka tartışmasında
perimasali802_ pirantech benimki memnunum çok iyi cam silme tezgah vs halıya bas mesela arada miss psikolog pahalı ben seans yapıyorum buharlıyı çıkarıp
- Kızllaaarrr öneri verirmisiniz.? tartışmasında
kurabiyevarsimitvar bende bi kere eşim e yaptım zevk suyu aşırı kötü eksimsi böyle benimde midem bulandı yapabilen arkadaşları yürekten kutluyorum 😅 Ama kendime yapılmasını tatmak isterdim ya herkes bayılıyor
- Prezervatif meselesi tartışmasında
- Kızllaaarrr öneri verirmisiniz.? tartışmasında
syleyememm bende hiç oral yaşamadım yapmıyor merak ediyorum ama diyemiyorum. Loş ışık soğuk içecek biraz yudumladıktan sonra koltukta oturur sekildeyken sende kucağına otur kontrol sende ileri geri yada zıpla istediğinde dur ortalık alev alıyor miss..
- Hemşire var mı aramızda tartışmasında
hayatsevinceguzell rahatsız ettim sizi ama eşimle tartişinca e devletten bordrosu gösterdi 57 bin küsür. Teşvik var bide dedim o 2 bin falan diyor o kadar az olabilir mi bide 57 bin hersey içinde maaş diyor
- Eş ile birlikte boşalmak tartışmasında
heln ustte denesene ileri geri yap hoşuna gidecek sen ayarlicaksin bide hızını bi noktadan sonra o zevkle boşalırsın. Üste çık önce dudaklara perisi sürt şöyle biraz sonra içine al offf ileri geri o zevki tahmin bile edemezsin uçarsın. Burda yazarlardı ustte süper oluyor diye ben üste bile çıkamazdım acırdı. Bigun oturma odasında koltukta eşim otururken çıktım üste yavaş yavaş soktuk sonra eşim biraz alttan penisini git gel yaptı hafiften offff nasi bi zevk ben hemen devamını getirdim şimdi ustte boşaliyorum hep altta da oluyor sırrı rahat bırakmak bide on sevisme tabi biraz vajinanla oynasın eliyle dudakları falan şöyle ıslanınca zaten gerisi gelir
hayatsevinceguzell bizim ozaman 65 i geçiyordur çünkü ek olarak derse gidiyor halk eğitime ayda 3 4 kere
hayatsevinceguzell taban maaşı değil mesailerle yaklaşık kaçı buluyor mesela 55 o geçiyordur mesela
hayatsevinceguzell siz ilçede misiniz
ghjjkkhghh baya iyi
hayatsevinceguzell bide eşim bu ay bi sürü mesai yapri ayriyeten halk eğitimde kurs da açtı ayda bi kaç gün oda var. Çocuklar küçük çok masraf yok dediğim gibi en az 20 bin kalmaz mı bizim maaştan
Bubenimoykumm düşünüyorum çalışırım da sıkıntı değil bu belirsizlik beni mahvediyor acaba yine mi bi borc ödüyoruz meselesi.. Bi düz memur maaşı bile 2 asgari ücret neredeyse. Ki nöbeti var ekstrasi var yani anlamıyorum şükür diyeceği yerde ben zor zar idare ediyorum da bilmem ne nefret ediyorum şu adamdan ya
- Çocukluğunda ki Sen🦋 tartışmasında
reziloldukbabaaaa sırtını sıvazlar sarılırdım sessiz suskun bastırılmış kız çocuğuna.. korkma derdim.. babamdan öğretmenimden şiddet görürdüm. Konuyla bağımsız ama annemin bi kerecik benimle oyun oynamasını isterdim hiç hatırlamıyorum yada saçımı okşamasını
Bubenimoykumm çocuklar olmasa bi dk yanında durmam. Ailesi yüzünden çok eziyet etti zamanında sonra scti batırdı falan hiç sevgim kalmadı
Kızlar eşim hemsire 9 senelik kadrolu lisans mezunu 2 çocuğumuz var bende çalışmıyorum. Acil bölümünde çalışıyor bi ilçedeyiz. 2 sene önce eşim borsada 1 milyondan fazla kaybetti evimizi falan sattık.. neyse geldi geçti 150 bin falan bi borc kaldı abisine. Bana dedi ki haziranda bitmiş olacak diye öyle hesapladı. Bi daha haziran gelecek o 150 bin borc duruyor 2 sene olacak. Ve hala telefonunda bildirimler görüyorum yapı kredi bankası akıllı borsacım raporu görüntülemek için tıklayın falan diye. Naptin kaç odedin bu ay borc için diyorum bana yükseliyor sen karışma diyor ödüyorum tabi diyor gider çok diyor sen görmüyorsun diyor. Küçük bi ilcede yaşıyoruz kira dogalgaz pazar benzin bile dahil gider 30 yada 32 bin en fazla bizim. Nasıl para artmaz ya Allah aşkına hemsire arkadaşlar minimum kaç alıyorsunuz beni mi gecistiriyor eşim anlamıyorum. Diyorum başka bi borc yaptı heralde 150 bini de ondan ödeyemedi şimdiye kadar… moralim sıfır artık yoruldum. Bir de beni küçümsüyor herkes çift maaş çalışıyormuş öyle geciniyormus bizim ucu ucuna geçinmemiz normalmiş. Bi şükür dersin ya. Para hırsı yüzünden herseyi kaybetti zaten pinti şey
MinikKelebek bakayım ona da içeriği ne